Pohvala
Posted 20 April 2009 - 09:52 AM

Posted 20 April 2009 - 01:35 PM
Absolutno moram pohvaliti Sarah, ki mi je pred časom nesebično podarila kremni blusher Clarins. Od takrat naprej je moj najljubši! Hvala Sarah!

Posted 08 June 2010 - 02:29 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 June 2010 - 06:02 PM
Veeeeeeeeeeeelika pohvala gre Niki.
Ker je pridna. Pa ker dobrosrčno pomaga nesposobnežem kot sem jaz pri ne tako drobnih zadevah.

heh, šele zdaj opazila

Posted 09 June 2010 - 05:00 PM
Jaz pa pohvalim Adriane, ker me je včeraj z eno stvarjo RES spravila v dobro voljo in smeh,
pa sem včeraj bila resnično v slabem razpoloženju, celo bolj, kot si misli.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 June 2010 - 06:35 PM
Čeprav ni blo "nič takega", je imelo res učinek. XD
Ja, da ne boš ti mela tistih grdih gumic. ˘-˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 September 2010 - 04:11 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 September 2010 - 04:51 PM

Posted 09 September 2010 - 07:51 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 September 2010 - 11:00 PM

Posted 09 September 2010 - 11:37 PM
Pa Fluffy, ker je tudi pripomogla k oživitvi nekaterih kozmetičnih tem (predvsem ocene).
+1

Zapažen tvoj nedavni trud in vsekakor zelo cenjen pri ostalih temah!
Bom sama tudi ocenla kaj, ko najdem čas. Kakih 5 izdelkov, bi nekak nakrampala skupaj, ki jih uporabljam in jih je vredno omenit
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 15 September 2010 - 12:07 AM
HVALA KINKY!
Posted 15 September 2010 - 07:32 AM

Hvala tebi.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 September 2010 - 07:47 AM

Posted 13 March 2012 - 07:36 PM
kam na morje z malim otrokom

Posted 28 March 2012 - 04:10 PM
Edit: aja, ze vidim, meni je mali in majhen tam nekje, se vedno lovim.
Posted 28 March 2012 - 04:14 PM
Podgana, hvala še enkrat.

Res si me zelo razveselila.

Posted 09 May 2012 - 02:57 PM
Že več dni mislim pohvalit Kalypso za njeno oživljanje tem, odpiranje novih, držanje neke oblike foruma. Menim, da veliko prispevaš h kvaliteti Čudovite. Hvala.
bom kar kopirala, ker popolnoma povzame moje misli!
Svaka čas za voljo in energijo!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 May 2012 - 03:31 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users