Rekreacija
Posted 01 August 2016 - 11:51 AM
Posted 01 August 2016 - 01:13 PM
Jaz delam vadbo po Jillian, body revolution. Delam približno 5 mesecev, s kakšno pavzo in ne vsak dan, kot naj bi po programu.
Traja pol ure in takšnih mišic kot jih imam zdaj še nisem imela, sploh trebušne. Ne bi pa mela six pack, mi to ni všeč.
Meni je všeč, da je video, da ona odšteva koliko ponovitev oz sekund moram nekaj delat, da se mi ni treba še s tem ukvarjat, ker že tako dovolj trpim.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 August 2016 - 01:28 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 August 2016 - 01:56 PM
Meni pa je pri bbg ravno to všeč, da ni videa.
Posted 01 August 2016 - 05:21 PM
Posted 02 September 2016 - 10:37 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2018 - 02:48 PM
Če koga morda zanimajo rekreativni treningi dvoranske odbojke:
http://preview.maile...055339340/m9n5/
Udeležite se vadbe dvoranske odbojke pod vodstvom enega najuspešnejših slovenskih prvoligaških trenerjev. Miha Verbič -a.
Karizmatični trener, Vam ne bo popuščal pri vsakodnevnih izgovorih (boli, ne morem, sem mislil...) tako da je uspeh zagotovljen!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 February 2018 - 08:45 PM
Posted 22 February 2018 - 10:25 AM
Jaz imam v zadnjem času ful težave s pomanjkanjem motivacije za vadbo. Kako druge premagujete ta problem?
Posted 22 February 2018 - 10:41 AM
Mene najbolj motivira to, ko vidim napredek pri sebi... za kar je potrebno redno menjat vaje, način izvedbe, ponovitve itd, pač da ti trening predstavlja izziv in da drugi dan čutiš mišice.
Posted 22 February 2018 - 02:10 PM
Pomembno se mi zdi tudi, da ti je rekreacija v veselje, ne obveza, jaz si sebe npr. ne predstavljam, da bi hodila tečt, muka.
Posted 22 February 2018 - 04:19 PM
Pri motivaciji mi pomagajo tudi kake fotke/videi/nasveti npr. na IG.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 February 2018 - 07:18 PM
Pri motivaciji mi pomagajo tudi kake fotke/videi/nasveti npr. na IG.
To tudi, ja, jaz rada pogledam kakšne vloge.
Posted 23 February 2018 - 03:36 PM
Hvala vsem!
Posted 02 March 2018 - 11:32 AM
Meni je bilo tudi veliko lažje, ko sem hodila na vodene vadbe (če ne drugega sem si rekla, da če že plačujem bom pa seveda tudi hodila), zdaj s tem delovnikom je pa razen kakšnega fitnesa (kar pa ne maram) nemogoče in delam vaje doma, lani sem si pomagala s koledarjem (tistim ki obračaš liste, oz. katerikoli na enem vidnem mestu) in sem si obkroževala dneve, ko sem telovadila, zadala sem si najmanj 2x tedensko in ko sem videla, da imam kak teden samo en dan obkrožen me je pekla vest in sem potem nadoknadila, sem zelo vizualen tip človeka in mi je pomagalo
Posted 12 March 2019 - 01:07 PM
A bi katera lahko prosim prilepila linke do kakšnih preverjeno dobrih vaj primernih za nosečnost? Če gre za video še toliko bolje.
Posted 12 March 2019 - 01:10 PM
Posted 12 March 2019 - 01:43 PM
Hvala ora. Tole deluje sicer deluje ful fajn, ampak žal ne pride v poštev. Bi raje nekaj neplačljivega, kjer ni potrebno v studio.
Za čas po nosečnosti sem že itak dogovorjena, da se vrnem nazaj na fitnes, za zdaj iščem nek easy program, najraje v stilu Fitness Blenderja, ki ga lahko opravim na dni, ko se mi niti ne da nosa pomoliti iz hiše. Sem že sama iskala, ampak vseeno vprašam, če je katera našla kaj s čimer je zadovoljna.
Posted 12 March 2019 - 01:45 PM
Posted 12 March 2019 - 01:49 PM
Očitno res. Ko sem jo pogooglala mi je ven vrglo samo Mamica in dojenček vadbe v Feniks studiu v Ljubljani.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users