Kondomi
Posted 24 July 2010 - 11:35 AM

Posted 24 July 2010 - 11:45 AM

kaj drugega svetvat pa ne vem, ker seksam brez.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 July 2010 - 11:59 AM
Posted 24 July 2010 - 12:13 PM
Očitno ne, LOL.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 July 2010 - 12:31 PM

Posted 24 July 2010 - 12:43 PM

Jaz tudi ne vem kaj svetovati, pocnem enako kot Špela.
Posted 24 July 2010 - 01:12 PM

Posted 24 July 2010 - 01:14 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 July 2010 - 01:38 PM
To je malo drugače, kot bit živčen zato, ker si mogoče naredil froca, vsaj meni se zdi. Jaz sem bila dva meseca nazaj tako panična,
ko mi je dober teden zamujala (sicer imam do dneva točno), da sploh nisem mogla mislit na nič drugega. No thanks.
― V. Van Gogh
Posted 24 July 2010 - 01:56 PM

Posted 24 July 2010 - 02:21 PM

Posted 24 July 2010 - 02:28 PM
Sicer sem pa jaz itak zivcna zaradi mio stvari, seksam pa tudi ne ravno prav veliko in, ce ze, mi ni tezko ujeti neplodnih dni.
Posted 24 July 2010 - 02:38 PM
pol sploh ni dileme!

kaj drugega svetvat pa ne vem, ker seksam brez.
Sicer sem pa jaz itak zivcna zaradi mio stvari, seksam pa tudi ne ravno prav veliko in, ce ze, mi ni tezko ujeti neplodnih dni.
mhm.
Nika, catch je v ponavljanju dogodka ....

your point being?

Posted 24 July 2010 - 02:39 PM

Posted 24 July 2010 - 02:54 PM
če se kej zgodi, bomo pa tud sfolgal

Drugače pa midva sva zadovoljna z enimi in edinimi:

Fant pravi da tisto kar piše na škatlici dejansko drži in da se vsi ostali kondomi lahko gladko skrijejo pred tankostjo teh.
jaz pa tud lahko rečem, da kolker me drugi obdrgnejo in zjebejo so teli prov ok.
Drugače pa podobno kot špela, dele je nimam že ene 50 dni in se ne sekiram več...boal pa naj ne bo, kurc.
Posted 24 July 2010 - 03:49 PM
Pa ne bi ti kaj ukrenila glede tega, sploh ker misliš v bližnji prihodnosti zanosit?
― V. Van Gogh
Posted 24 July 2010 - 04:06 PM
Jaz tudi seksam brez (največ časa). Edino cca. eno leto sem bila na KT. Ne predstavlja
mi to nobenega stresa, mi vse drugo bolj. Če bi me pač kdo imel preveč rad in bi se kaj prijelo, bi
splavila, big deal. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 July 2010 - 04:12 PM
Nočem, da me kdo ima preveč rad, hvala lepa. XD
Oz. ne razumem šale. : (
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 July 2010 - 04:14 PM
To od preveč alkohola.

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users