Čudna menstruacija
Posted 02 October 2014 - 08:55 PM
Posted 03 October 2014 - 04:15 PM
Tudi meni se dogaja enako, ampak štejem za prvi dan, ko se ulije. : )
Meni se to dogaja zadnja 2, 3esece. Za prvi dan štejem ko se začne konkretna fešta.
[Napoleon]
Posted 17 June 2015 - 05:02 PM
Jaz zadnja dva meseca opažam, da imam prve sledove krvi že kakšne 3-4 dni pred začetkom konkretne menstruacije, kar je nadvse tečno in zoprno.
Šele po tem času se mi počasi začne M, in potem čez dan ali dva, se mi konkretno ulije.
Ponavadi sem imela kot po urniku, zelo natančno: prvi dan komaj v sledeh, naslednji dan malo več in tretji dan najmočnejšo, potem pa se je pričel tok zmanjševati, dokler ni v največ 6 dneh bilo vsega konec.
Zdaj pa imam M, če štejem od prvih znakov naprej, 8+ dni.
Ful je čudno to... Pa vidim, da nisem edina...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 June 2015 - 08:30 PM
Ne, nisi. Jaz ima tako, pa tudi nekaj dni več uvoda, že okoli 7 let.
Ginekologinja mi je naredila hormonske teste, jetrne teste, jemalo sem maco, pila neke zeliščne čaje. Nič ni pomagalo. Mami me tolaži, da bo po porodu bolje.
Ne, nisem noseča
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 June 2015 - 06:01 AM
Kolikor sem uspela zaslediti na internetu, je to lahko znak nižje vrednosti progesterona.
Frčica, kdaj v ciklu pa si dala narediti hormonske teste? So ti samo 1x odvzeli kri?
Posted 18 June 2015 - 06:18 AM
1x ja. Ne spomnim se kdaj v ciklu je bilo, je bilo to že kar nekaj časa nazaj.
Kdaj bi pa morala?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 June 2015 - 07:34 AM
Hm, jaz imam tudi pred menstruacijo dan ali dva krvavkast izcedek.
Posted 18 June 2015 - 08:09 AM
Mami me tolaži, da bo po porodu bolje.
Pri meni je ostalo enako. : )
Posted 18 June 2015 - 09:08 AM
Kako tolažilno
Posted 18 June 2015 - 09:28 AM
Progesteron ima vlogo v drugem delu cikla, torej po ovulaciji - zadolžen je za odebelitev sluznice in za to, da oplojeno jajčece sploh "obstane". Če ga je premalo, se začne sluznica hitreje luščiti.
http://www.healthlin...owProgesterone2
Posted 18 June 2015 - 01:21 PM
Posted 19 June 2015 - 08:16 AM
Jaz zadnja dva meseca opažam, da imam prve sledove krvi že kakšne 3-4 dni pred začetkom konkretne menstruacije, kar je nadvse tečno in zoprno.
Šele po tem času se mi počasi začne M, in potem čez dan ali dva, se mi konkretno ulije.
Zdaj pa imam M, če štejem od prvih znakov naprej, 8+ dni.
Ful je čudno to... Pa vidim, da nisem edina...
Jaz imam tudi tako...odkar sem nehala kt jest se mi je ''uredilo'' na tako...je pa tečno čakat, da se ti ulije, ni čudno da si potem ves nasikan.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 June 2015 - 10:28 AM
Tudi jaz imam tako. In po porodu je isto, ni izginilo. Je pa enako kot pri Planet, se ne pojavlja vedno, ampak občasno, en mesec ja, drugi spet ne.
Posted 22 June 2015 - 12:14 PM
Posted 22 June 2015 - 12:39 PM
Lahko njej rečt, ker očitno ni nekaj fizičnega narobe. jaz bi pa možu težko rekla, da hočem oralni seks, če krvavim.
Posted 22 June 2015 - 02:06 PM
Mogla sem.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 June 2015 - 03:48 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 June 2015 - 08:25 PM
Sem jo hotla tud jst nalepit pa sem imela trenutek lenobe
Posted 24 November 2015 - 09:46 AM
Yo!
Naslednji wierdo genikološki problem imam:
Zamuja mi. S tem, da sem imela 3/6 spremljajočih indikatorjev, da se mi bo ulilo, pa se mi ni. In še kar sem napihnjena, 10 dni po tem ko bi jo morala dobit. Potem berem online forumske nasvete in mi to ne pomaga.
I was 9 days late and was negative, finally 2 weeks late I got a positive! Doctor confirmed it with a urine test.
The term "cramping but no period" accurately describes how I felt early in my first pregnancy. The bloating and cramping were just two of the symptoms I experienced.
Možnost, da bi se karkoli ugnezdilo, se mi zdi, da so 1:100miljardmiljonov, pač NE, no, tako da ne bi rada letela v trgovino po test, ker se mi RES zdi nemogoče (kondom, samo 1x seks v tem času).
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 November 2015 - 09:49 AM
Jaz mislim, da ne bo nič. Tudi pri meni je bilo že parkrat tako, da znaki so bili, menstre pa od nikoder še nekaj časa.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users