Jump to content

Photo

eBay in PayPal

• Please log in to reply
650 replies to this topic

#81 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 June 2008 - 03:36 PM

Najlepša hvala za odgovore!
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#82 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 June 2008 - 10:09 AM

Kupujem eno zadevo od fizične osebe pa me zanima, koliko je varen (pri fizičnih osebah) nakup s kreditno kartico. Mam pa Eurocard/Mastercard. Slika mi pokaže, da sprejema tole:
  • 0

#83 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2008 - 10:25 AM

Ja PayPal moreš imet, ali ne?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#84 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 June 2008 - 10:27 AM

Sej če izberem to opcijo (kreditne kartice) me vrže na prijavno stran od paypala.

Ej to to? Je OK?
  • 0

#85 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2008 - 10:30 AM

Ja, mislim da ja, ne vem, jaz še nisem nič kupovala. Si še urejam PayPal, še vedno. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#86 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2008 - 10:34 AM

Seveda, ako imaš PalPal - potem prva opcija, saj je vse full simple, boš videla. Samo klik klik, in to je to. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#87 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 June 2008 - 10:37 AM

Dbest biggrin.gif Ej moj dragi popizdeva ob iskanju ene igrce na torrentih (če jo slučajno dobi dol, install ne gre do konca (al je pa sploh ne dobi dol, ker je igrca mal starejšega kalibra)). In sem mu jo kupila woot.gif . Za 6,5GBP (s poštnino vred smile.gif) Veš kok bo vesel smile.gif

Zdej moram sam še Eurocard doma poiskat (sej vem kje je, da ne bo kakšne bojazni ;))

• 0

• Guests

Posted 12 June 2008 - 10:42 AM

Ja, brez problemov bo šlo. Vprašal te bo za številko katrice in vse ostalo, potem bo pa še hotel, da geslo določis. In naslednjič ko boš kaj kupovala s to kartico, boš samo še mail pa geslo vpisala. Tudi če ne boš paypala verificirala bo šlo do 100 evrov še na tak način. smile.gif Varno je pa tudi, ker ne boš dala cifre fizični osebi, anpak firmi, oni pa fizični osebi tvoj denar.
  • 0

#89 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 June 2008 - 10:43 AM

Kul baby. Jaz sem mojemu Raybanke 2 dni nazaj kupila. Če mu ne bodo všeč - guess kdo jih bo nosil. idea.gif

Kot vidim še nimaš PayPala urejenega - pazi, artikel moraš ponavadi plačati 3 dni po izteku avkcije. wink.gif

KLIK

Prijavi se v sistem, vpiši kreditno, pa lahko nabaviš. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#90 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 June 2008 - 07:45 PM

OK jst sem zdej mal zmedena. Prijavila sem se v PayPal in se uspešno prijavila.

Zdej ne štekam dobr te zadeve:

Your card has been linked to your PayPal account - now you just need to confirm it. Here's how:
Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.
The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.
If you access your card statement online, you will see the number within 2-3 business days. If you don't have online access to your statement, please wait for your printed statement to arrive by mail.

Torej sej štekam, da hočjo tole 4-mestno cifro ane. Sam - kako jo bom pa dobila? Lahko to kje na KLIKu vidim? A moram na banko poklicat oz. it na banko? Kaj jim pa rečem da nucam?

Sej un bo počakal s pošiljko - sem mu pisala, da urejam PayPal (mi je že pisal nazaj, da se zahvaljuje, ker sem ga obvestila).
  • 0

#91 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 June 2008 - 08:13 PM

To številko mislim da dobiš na banki, pa nekje na bančnih izpiskih naj bi bla napisana. Več pa ne bi vedla.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#92 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2008 - 08:19 PM

Ja če imaš internetno bančništvo mislim da lahko tam pogledaš. Če ne pa moraš čakat bančni izpisek, ali pa poklicat na banko.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#93 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 June 2008 - 08:26 PM

Ma jst nimam bančnih izpiskov...mam samo KLIK. Bom res morala na banko al kako?

Sarah, a mogoče veš, kje v KLIKu to vidiš?
  • 0

• Guests

Posted 12 June 2008 - 08:41 PM

Ancka pa sej ni mus to naredit, da bi lahko plačala zdej zadevo. To lahko tudi pozneje narediš.
Vsaj meni ni bilo treba...je pa res, da sem šla jaz po drugi poti na paypal. Nisem se nič prijavlala na snjihovi strani, ampak sem to naredila avtomatsko ob nakupu. Samo geslo sem vpisala.
Potem so mi pa poslali, da potrdim paypal in sem tam morala samo geslo vpisat.
Kodo štirimestno moram pa za verifikacijo vnest. Tega še nisem storila, ampak vseeno lahko plačujem preko paypala.
  • 0

#95 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 12 June 2008 - 08:45 PM

Aaaa ok smile.gif To je sam verification potem ane? smile.gif Sam vseen bi rada to nardila biggrin.gif (če se slučajno najde kakšna dušca, ki to ve smile.gif)
  • 0

• Guests

Posted 12 June 2008 - 08:52 PM

Ja, baje je ta cifra na izpisku (jaz jo bom kar takrat vnesla, ko ga mami dobi). Na spletno bančništvo se pa nič ne razumem, tko da ti ne morem pomagat, na žalost.
Hotela sem ti samo povedat, da se ti ne mudi, ker brez verifikacije se da 100 evrov zapravit na leto. Tole boš kamot plačala brez, potem pa že verificiraš, ko poštekaš, kako pa kaj heheh.
  • 0

#97 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2008 - 08:53 PM

Joj ančka ne jaz niti ne bi vedla, probej malo pobrskat? Ali pa piši kak mejl na banko in vpraši kje se to da najdet.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#98 Hikoki

Hikoki

Na hitro si nekaj zmisli

• Člani
  • Pip
  • 181 posts

Posted 12 June 2008 - 09:33 PM

V Kliku lahko klikneš na e-izpiski, imaš pač izpisek v taki obliki kot bi ga dobila po navadni pošti. Ne vem pa, katero bi bila ta 4mestna cifra.
  • 0
Amen desu

#99 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 June 2008 - 07:02 AM

Joj, babe, vse to je bilo že napisano. tongue.gif

Ančka, greš pod rubriko KARTICE v KLIKU, in tam poglej boš imela napisano PayPal, pa 4 mestno številko, to potem vpišeš v paypal in imaš status verified. wink.gif

To cifro že imaš, pride takoj, par sekund. smile.gif
  • 0

#100 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 13 June 2008 - 07:13 AM

Kinky, jst morm bit neumna....ne vidm tega. Zdej mam tam odprto - KARTICE. Pa vidim samo:

Vaše kartice:
MasterCard
(št. kartice) (moje ime in priimek) Podrobnosti na računu Promet na računu Arhiv izpiskov

Ne najdem, kje bi se mi to izpisalo sad.gif

(pač prvič to delam...jebat ga...)

EDIT: U čak...mogoče sem našla - a je to med "promet" - PP *XXXX EXPUSE 1,5€ (XXXX = te 4 cifre?)

EDIT2: Delaaa woot.gif , matr sm jst pametna (ko traktor biggrin.gif)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users