Jump to content

Photo

Kaj me na njej najbolj privlači?

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#81 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2006 - 02:02 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz se pa potem z vama totalno ne bi zastopla. biggrin.gif Resnično mrzim folk, ki imajo vedno neki za sikat glede drugih, ne maram takih, ki kar naprej ocenjujejo ...

da se razumemo: tele moje opazke so popolnoma ne-zlonamerne in vržene mimogrede. jasno, da si za nekoga, ki se mi zdi vreden mojega časa in pozornosti, vzamem čas in ga/jo spoznam. ampak tako mimogrede pa si ne morem kaj, da ne bi pokomentirala koga. biggrin.gif

in še enkrat ponavljam: prva stvar, ki jo pač na človeku zaznam, je pač njihova zunanjost. če mi je dovolj všeč, se zgodi, da mi je tut karakter te osebe za spoznat. če ne, pa pač ne.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#82 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2006 - 05:42 PM

.
Ja, jaz sem (spet) strinjam s Špelo. In sem ji glede tega podobna. Jaz tudi rada komentiram folk. Pač, ne morem si pomagat. Ni ga lepšega, kot biti kje zunaj na kofetu in cigaretu in komentirat mimoidoče. Včasih se s sokomentatorjem skoraj uščijeva od smeha. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#83 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 07 May 2006 - 05:51 PM

Jaz pa drugače ful ocenjujem zunanjost, samo tko, da zarad nečesa kar mi ne bi bilo všeč, ne bi se pogovarjala z njim ali pa kaj, to pa ne. Tko pa pogledam vsako žensko, ki gre mimo, da jo malce ocenim biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#84 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 07 May 2006 - 07:01 PM

[quote=Jenna].
Jaz tudi rada komentiram folk. Pač, ne morem si pomagat. Ni ga lepšega, kot biti kje zunaj na kofetu in cigaretu in komentirat mimoidoče. Včasih se s sokomentatorjem skoraj uščijeva od smeha. biggrin.gif:D
.

Uh, mene pa čist nič ne brigajo ostali, res ne...
včasih se zalotim cel opri tem, da šele na pobudo koga drugega malo bolj "pogledam" oz. ocenim koga, ker mi enostavno ne pade na pamet, da bi si kar tako ustvarjala mnenje o ljudeh. wink.gif
lahko bi rekla, "da gledam, a ne vidim".. biggrin.gif

So pa to očitno ocenejvanje zunanjosti ene znanke močno zamerile moji prijateljici in ji to tud povedale, da jih to zelo moti na njej, ko vsakega premeri s pogledom od glave do pet s tistim ocenjujočim pogledom...
  • 0

#85 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2006 - 08:12 PM

.
Mah, saj ne, da me bi brigali. Ampak je pa sila zabavno. biggrin.gif Se jih po petih minutah sploh več ne spomnim. Če pa si jih po nečem zapomnim, pa si itak to lahko štejejo bolj ali manj v, hm, na nek način kompliment. biggrin.gif Najhujše je za moje pojme itak to, da si tako brezvezen, da si te noben po ničemer niti zapomni ne (govorim za zunanjost). biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#86 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 08 May 2006 - 08:43 AM

men so pa ušeč,za pogledat ženske k niso ravn suhe,medtem k se js trudm d bi me blo kj manj skup oops.gif .

drgač pa tega komentiranja osebkov, ki prečkajo tvoje vidno polje se kr hitr navadiš, če je ob teb oseba k vsazga pokomentira,vsaj js.
Ker pa v našem malem zamašenem mestecu malokdo izstopa je seveda zato zanimiv vsak k se na ulci pojavi v kašni izstopajoči barvi biggrin.gif -skrajno bedno
  • 0

#87 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 12:51 PM

O ja. Jaz ko pridem domov in se sprehodim po našem kraju v kiklci, je že samo na cesti cela zmešnjava. Folk trobi, tipi za volanom prav upočasnijo vožnjo in skoraj padejo skozi okno, mamce in nasploh punce me zgroženo in pomenljivo gledajo. Pravi škandal! biggrin.gif
  • 0

#88 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 May 2006 - 01:03 PM

Jenna in da haus 8)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#89 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 01:36 PM

.
Ko si bi vsaj lahko laskala. Pa so ponavadi takšni tipi, da sem bolj užaljena, kot da mi bi to bil neki jaki kompliment. twisted.gif

.
  • 0

#90 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 08 May 2006 - 03:07 PM

ja enako,men je tud prej neprijetno, k pa d bi mi samozavest nabijal! pri nas je tud ta trend d je bejba na rolerjih kao neki sexy! zato bolš d se ne znajdeš v kratkih hlačah na rolerjih sad.gif kr neki! Kar pa na puncah ful opazma je prej karizma k pa nek ulala izgled
  • 0

#91 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2006 - 03:34 PM

Mene hupanje zmeraj prestraši, kar skočim. Veoma sexi biggrin.gif .
Se pa spomen ko sem se zvečer vozila čez mesto s kolegom in je pohupal eni mački na rolerjih, potem ko se je pa obrnila se je izkazalo da gre za eno staro veščo. Dobesedno, ženska je morala bit stara vsaj okoli 50, vsa presušena, zažgana od solarija, pa s ful make upa, oblečena pa v hotke pa topek... (pa lih pod lučjo je stala, tak da se jo je dobr videlo)
No, to me definitivno ne privlači, mi je že všeč če ima oseba dober smisel za oblačenje in ga malce prilagodi svojim letom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#92 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2006 - 04:11 PM

In ker debate o vizualnih atributih niso prave debate brez slik (nevizualni atributi, pa žal ne morejo biti slikani), jih nekaj prilagam:

Recimo tele prsi so mi ful lepo oblikovane, take čvrste in vse, sicer velikost res tista skrajna, večje mi že ne bi bile všeč, telo je tudi v redu, koža bi le lahko bila malo svetlejša:
http://theapt.blogs....zed/breasts.jpg

Tale ritka mi je definitivno sexi, sicer mi barva kože spet ni všeč, ampak ok (čeprav ima pa ženska grozljive noge):
http://www.caguilera...na_Aguilera.jpg

Noge ima Osenarca recimo lepe:
http://zebracms.com/...g2004256704.jpg
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#93 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 08 May 2006 - 04:14 PM

prsi so mi defenitivno prevelke, od kristince rit mi je kr kul, osenarca pa ma krive noge,poglej k se ji kr mal u drugo stran prepognejo biggrin.gif aja in vse so presuhe za moj okus biggrin.gif bla pa bi js še bl suha biggrin.gif -ja čist sm mim
  • 0

#94 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2006 - 04:27 PM

Ja, sej meni so une joške že na meji največje velikosti, bi popnila kakšne manjše, pa ne najdem nobene res fajn slikce, ali se pa nič ne vidi...
Kolikor jst spremljam Osenarjevo (pa jo ubistvu niti ne) mi nima napačnih nog, definitivno boljše kot kaka Alma, ali Sanja... rolleyes.gif
Zdej suhost, ja sej kdo ne bi hotel bit bolj suh, tuki sem hotela bolj izpostavit dele telesa (pa verjetno so vse slike kar fino retuširane wink.gif ), bolj mi je važna skladnost postave.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#95 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 May 2006 - 04:31 PM

ja joške so kar lepe, mogoče so res velike, ampak je oblika ful uredu (kar dostikrat pri velikih ni)

zadnjega linka pa ne vidim cry.gif biggrin.gif
  • 0

#96 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 May 2006 - 04:39 PM

Sarah:
Ja, meni je predvsem oblika in njihova čvrstost všeč wink.gif
no, popravila link.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#97 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 May 2006 - 04:41 PM

aja, to je tista slikca. ja sej nina ima drugače kr kul postavo ja. smile.gif
  • 0

#98 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 May 2006 - 04:48 PM

Joški so men fenomenalni, blink.gif prav tako tudi noge od Nine biggrin.gif
  • 0

#99 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 May 2006 - 05:11 PM

QUOTE(_M_)
Joški so men fenomenalni, blink.gif prav tako tudi noge od Nine biggrin.gif

men ima Nina tud kul postavo... joške imam pa rajš take bolj okrogle (brez znakov povešanja)
  • 0
Posted Image

#100 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 May 2006 - 05:11 PM

pa tud da niso umetni!!!!!!
  • 0