Jump to content

Photo

Čudne kombinacije

• Please log in to reply
315 replies to this topic

#81 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 05 March 2006 - 12:50 PM

ja erchy, ful je dobr. taka zlo fejst sladka kava, sam ne bi je priporočala za vsak dan biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#82 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 05 March 2006 - 03:50 PM

Ko to vse bereš, se ti v trebuhu zdiguje laugh.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#83 kika

kika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 05 March 2006 - 11:33 PM

QUOTE(erchy)
QUOTE(URŠKA)
QUOTE(pinga)
kava, namest z vodo, skuhana s kokakolo

izmed vseh stvari, ki sem jih slišala ... laugh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif a je vsaj dobr? biggrin.gif

Aha, jaz sem enkrat slišala po radiu recept za eno tako poživljajočo pijačo: pol kokakole, pol energy drinka, pa noter ogromno ledenih kock narejenih z močno kavo namesto z vodo
  • 0

#84 Kyara

Kyara

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 100 posts
  • Interests:razno

Posted 06 April 2006 - 06:44 AM

Moj sin,ki je fan od sendvičev, pa naredi tako.
Turist štruco prereže na po in notri da po plasteh senf, salamo, šunko, ajvar, klobaso, majonezo, spet šunko domačo, malo marmelade, ponovno senf, kisle kumarice,list zelene solate, sadje izkompota in nazadnjesirin pokrijez drugo polovico kruha.
Zraven poje še lonček kisle smetane in popije 1,5l soka.
Pravi, da je to božanski sendvič.

biggrin.gif
  • 0

#85 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 April 2006 - 10:41 AM

OMG biggrin.gif biggrin.gif Hahaha ... tale tvoj sin je pa pravi gurman. biggrin.gif biggrin.gif Jaz bi tudi tak sendvič, če bi skenslal marmelado in kompot. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#86 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 April 2006 - 09:45 AM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(pinga)
kava, namest z vodo, skuhana s kokakolo

izmed vseh stvari, ki sem jih slišala ... laugh.gif

pol pa verjetno WC zasedeš za cel dan.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#87 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85846 posts

Posted 07 April 2006 - 03:23 PM

QUOTE(Kyara)
Moj sin,ki je fan od sendvičev, pa naredi tako.
Turist štruco prereže na po in notri da po plasteh senf, salamo, šunko, ajvar, klobaso, majonezo, spet šunko domačo, malo marmelade, ponovno senf, kisle kumarice,list zelene solate, sadje izkompota in nazadnjesirin pokrijez drugo polovico kruha.
Zraven poje še lonček kisle smetane in popije 1,5l soka.
Pravi, da je to božanski sendvič.

biggrin.gif

V primeru,da bi mi kdo vse to na silo stlačil v usta,bi blo to zame (kalorično) dovolj za 3 dni. ermm.gif biggrin.gif
  • 0

#88 Kyara

Kyara

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 100 posts
  • Interests:razno

Posted 08 April 2006 - 07:40 PM

laugh.gif ja sej bi sin verjetno tud bil, ampak redno trenira karate in nogomet, tkoo da pol tud vse porabi.
  • 0

#89 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 April 2006 - 08:35 PM

jaz se spomnim, kako je bilo vsem čudno, ko sem rekla, da imam pri hrenovkah zraven majonezo, ajvar in zenf. v hot dogu sem mela obvezno zenf in ajvar skupaj. meni paše skupi. včasih, ko nama je z bratom še foter delal zajtrke, so ble tut hude: jajčka na oko, šunka (slanine js ne maram, jo je pa brat dobival), zraven pa zenf in ajvar, včasih tut hren. biggrin.gif moj foter ma včasih prou čudne ... biggrin.gif kruh s kislo smetano, čez pa salamo. biggrin.gif al pa takoj po jogurtu pit čaj, to se meni želodec obrne. biggrin.gif

to sicer ni čudna kombinacija, pač pa povsem vsakdanja, ampak me zanima, kako vam takoj po hrani (!) (ponavadi po kosilu) paše kofe pa čik. biggrin.gif to me je zmeraj interesiralo. jaz zase vem, da moram med hranjenjem in šalčko čaja počakat vsaj recimo pol ure, še raje več.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#90 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 08 April 2006 - 09:19 PM

Haha, kofe pa čik!! biggrin.gif
Meni po kosilu recimo takoj ne paše nič, morda edino kakšna sladka malnkost, pa še to res mala.
Kofe..uf, neee!! Vsaj kakšno urco tud men ne paše.
Ker se počutim še preveč "polna"od hrane in se mi zdi, da pol ne morem tako uživat v kavi ali čaju, kot pa malo kasneje, ko ni več tistega občutka sitosti.
  • 0

#91 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 April 2006 - 10:52 PM

[quote=Špela]jaz se spomnim, kako je bilo vsem čudno, ko sem rekla, da imam pri hrenovkah zraven majonezo, ajvar in zenf. v hot dogu sem mela obvezno zenf in ajvar skupaj. meni paše skupi. včasih, ko nama je z bratom še foter delal zajtrke, so ble tut hude: jajčka na oko, šunka (slanine js ne maram, jo je pa brat dobival), zraven pa zenf in ajvar, včasih tut hren. biggrin.gif moj foter ma včasih prou čudne ... biggrin.gif kruh s kislo smetano, čez pa salamo. biggrin.gif

Pa to ja vse paše, vsaj meni, jaz vse skupaj zmiksam biggrin.gif , njami kisla smetana pa salama 8) Heh, danes sem jedla čevape, paradajz, majonezo, zenf in kislo smetano biggrin.gif mljask biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#92 **Snoopy Girl**

**Snoopy Girl**

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts
  • Interests:ghjg

Posted 07 August 2006 - 10:15 PM

moja frendica si daje kislo smetano povsod..resno..na juhe na kolacke na mes v vsako omako jo namesa..na riz..krompir,solato..fej in fuj biggrin.gif
moja babi recimo ma tud take cudne..peso si sladka,pa krompir tud ucasih biggrin.gif ne morm vrjet
recimo sestra od ene frendice si pa na pico nutello namaže biggrin.gif .
  • 0
I´m a freaky girl in freaky world:)

#93 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 07 August 2006 - 10:43 PM

QUOTE(**Snoopy Girl**)
moja frendica si daje kislo smetano povsod..resno..na juhe na kolacke na mes v vsako omako jo namesa..na riz..krompir,solato..fej in fuj biggrin.gif  

Jaz sem isto freak na kislo smetano! biggrin.gif U juhe jo valda pase umesat, sploh gobove, potem enako na pecivo, sladke zadeve..
gre k pecenemu krompircku, testeninam... ja, prakticno povsod si jo napocam zraven. biggrin.gif biggrin.gif
"Tu zraven pa res ne pase smetana, no..." se seveda pol vedno najde kak s takimi in podobnimi komentarji.

Smetana torej obvezno mora bit v hladilniku! wink.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#94 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts
  • Interests:ples,glasba,filmi,knjige,....

Posted 07 August 2006 - 11:11 PM

Čips,grozdje pa čokolada je dobra kombinacija. biggrin.gif
  • 0

#95 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 07 August 2006 - 11:28 PM

Moja sodelavka je jedla nutello namazano na kruh+poli salam čez laugh.gif jst nism mogla verjet, sam pač če njej paše biggrin.gif
Drgač pa jst tut obožujem kislo smetano in skoz jo mora bit dost na zalogi v hladilniku biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#96 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 August 2006 - 11:29 PM

nutella pa poli O FUJ :puker:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#97 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 08 August 2006 - 06:53 AM

Mmmmmmm, kisla smetana je tut men dobra. Ne da jo zdj dajem čist povsod, sam sm se zamisnla in jo res velikrat jem biggrin.gif
  • 0
Beauty is only skin deep.

#98 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 08 August 2006 - 10:40 AM

Moja sošolka pa ima najraje veelik ajvra + nutella blink.gif
K sem bla pri njej doma in smo ble lačne, smo šle v kuhinjo iskat za jest. Pa sm vidla, da si je namazala nutello gor, čez pa še 1x tok ajvra blink.gif
Me je kr mnila moja lakota biggrin.gif
  • 0
My life is a circle, no beginning and no end!

#99 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts
  • Interests:ples,glasba,filmi,knjige,....

Posted 08 August 2006 - 01:36 PM

laugh.gif Mene bi tudi. biggrin.gif
  • 0

#100 kika

kika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 08 August 2006 - 09:06 PM

sladek sladoled in slan popkorn - zmešano skupaj
  • 0