MATURA
Posted 24 June 2006 - 01:27 PM

Posted 24 June 2006 - 01:46 PM

sam me kr straši misel, da bom na faksu mogla v en izpit vložit tok truda, kot v eno celotno maturo... no, vsaj ostali me strašijo s stavkom: "Matura ni nič proti izpitom na faksu!"
A je res tko hudo?
Posted 24 June 2006 - 01:50 PM

pisno:
ang-dobr, sam slušn pa čist slabo, pr ta2. nalogi 4ih odgovorov nism slišala

slo-esej povprečno, pisna dost švoh
ma-rešila sm vse, sam vse na ene svoje čudne načine, tko da navem kok bo prow
špa-dobr
bio-podn, preveč atp-jev, dnk-jev, premal al pa skor nč živali
ustno:
ang-najbol
slo-bol kukr sm mislna->dobre teme:don kihot, romantika na slovenskem
ma-kr uredu, lahko pa še prfoks je ful pomagov (mta ni glih moje področje

špa-sm mislna da bo laži, mela sm arte espanol, to me pa glih ne zanima...
ja jz sm se drgač ful mal učila, večino stvari sam zadn dan

je blo pa pr men tut stresno-dobila sm herpes, en kup novih mazoljev, ene srbeče pike na rokah, vnetje očesa, grla, glava me boli...

Posted 24 June 2006 - 01:57 PM
ma sj js sm se tud zadnj dan začela intenzivno učit, k pr men je to tko zgledal:
pet dni pred ustim (k smo mela teden frei) sm se odločila, da si bom mal pogledala slovo... ja sj usedla sm se, pa zvezke sm tud odprla... pol pa me je klicala sošolka... ena ura je šla... pol me je klicu fant- dve uri sta šli... pol je bil fuzbal... pol sm šla mal vn... se končno prisilila, da sm šla za zvezke... hja, pol sm pa zaspala... itd
zadnj dan pa.... brez komentarjev...
Posted 24 June 2006 - 02:11 PM

sam me kr straši misel, da bom na faksu mogla v en izpit vložit tok truda, kot v eno celotno maturo... no, vsaj ostali me strašijo s stavkom: \"Matura ni nič proti izpitom na faksu!\"
A je res tko hudo?

Posted 24 June 2006 - 02:15 PM

sam me kr straši misel, da bom na faksu mogla v en izpit vložit tok truda, kot v eno celotno maturo... no, vsaj ostali me strašijo s stavkom: \"Matura ni nič proti izpitom na faksu!\"
A je res tko hudo?
čist odvisn. za kak izpit se sploh ne splača zapravlat časa, za tega k se ga trenutno učim, sm porabla že ogromno časa, zadnje 14 dni po 6 ur na dan, prej pa kak mesc po par urc na dan, pa še ne vem če bom naredla.
kak bolj zahteven študij, recimo medicina, je pa še huj. tut po dva mesca za en izpit. in to intenzivno. kokr pač je. če se js spomnm svoje mature, sm se za vse skup učila kt tu za en povprečn izpit.
Posted 26 June 2006 - 01:53 PM
ma sj, če ostalim gre, pol bo tud povprečni učenki šlo...

Posted 08 July 2006 - 10:02 AM
torej zanima me kako vam je šlo, če je bolše kot pričakovali, slabše,po pričakovanjih,...
jaz sm full zadovolna.
Naredla sm pa tkole:
matematka 3
projektno delo z zagovorom 4
gospodarsko poslovanje 5
slovenščina 5+2

skupaj 19 od 22
sm kr ponosna na sebe hehehe
Posted 17 July 2006 - 06:21 AM
Posted 17 July 2006 - 04:12 PM
Od 34 točk sem dosegla 24.
Slovenščina- 4+2
Matematika- 4+2
Angleščina- 4
Fizika- 4
Kemija- 4
V glavnem same 4-ice.

Samo še to me zanima, kako je kaj z vplogledi. Slišala sem, da je vpogled v pole zastonj in da moraš prej napisat prošnjo... A je slučajno omejitev koliko predmetov bi rad videl...
Posted 17 July 2006 - 04:53 PM

Posted 17 July 2006 - 05:55 PM
ananas: kolkr sm jaz slišala se mi zdi da treba neki plačat, treba poslat prošnjo za vpogled, in da se zlooooo splača takrat ko maš vpogled vzet s seboj enga k se na to res spozna,
Posted 19 July 2006 - 03:40 PM
Posted 19 July 2006 - 06:52 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 July 2006 - 08:28 PM

Se pridružujem.

Mene pa drugo leto čaka (skrbi me pa že zdaj

34 točk je možnih (in na vseh šolah)?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2006 - 08:38 PM
Slovenščina- 4+2
Matematika- 4+2
Angleščina- 4
Fizika- 4
Kemija- 4
V glavnem same 4-ice.

Samo še to me zanima, kako je kaj z vplogledi. Slišala sem, da je vpogled v pole zastonj in da moraš prej napisat prošnjo... A je slučajno omejitev koliko predmetov bi rad videl...
Boš bila s temi ocenami sprejeta na farmacijo? Kakšen maš pa kaj šolski uspeh???mene tud neki farmacija mika, sam pravjo da je kukr za zdravnika gor pridt
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 19 July 2006 - 08:50 PM
Posted 20 July 2006 - 07:41 AM

Se pridružujem.

Mene pa drugo leto čaka (skrbi me pa že zdaj

34 točk je možnih (in na vseh šolah)?

34 točk je možnih, če maš vse višji nivo (kr se da)
Posted 20 July 2006 - 12:06 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2006 - 07:27 PM
Slovenščina- 4+2
Matematika- 4+2
Angleščina- 4
Fizika- 4
Kemija- 4
V glavnem same 4-ice.

Boš bila s temi ocenami sprejeta na farmacijo? Kakšen maš pa kaj šolski uspeh???mene tud neki farmacija mika, sam pravjo da je kukr za zdravnika gor pridt
Ja, sm sprejeta! Od vseh možnih točk ( + uspeh) 100, sm zbrala 91 točk, tako, da sm sprejeta! Omejitev pa je bla samo 83 pik!
Drugače pa sem bila v tretjem letniku pravdobra, v četrtem pa odlična!
Kolikor sm uspela priti v stik z enimi sošolci, pa ful niso bli sprejeti vsi na prvo željo! Čudn!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users