Desperate Housewives
Posted 05 December 2007 - 10:21 PM

Posted 06 December 2007 - 02:22 PM

Jaz sem pa na začetku razumela, da umre ena ženska (pa ne una psycho iz kopalnice), ker na začetku reče: one of them would lose a husband and all of them would lose a friend (se pravi, da je v toradu umrl še nekdo drug - mogoče ena druga ženska/moški; ta Sylvia ni ravno njihova friend).

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 December 2007 - 02:57 PM
Sicer pa on the other hand - če bodo vse izgubile prijateljico, potem to ne bo nobena izmed štiriperesne deteljice, mora bit ena druga ... me sploh ktera zastopi?

Posted 06 December 2007 - 02:59 PM

- Zakaj Victor umre ?
- Kaj se je zgodilo s Susan in Ianom ?
- Susan je zdaj spet z Mikeom al kako ?

Posted 06 December 2007 - 03:02 PM
Definitvno niso glavne igralke, saj jih na koncu dela pokaže vse: Bree in Catherine skupaj, Susan v bolnici, Lynette itaq in Gaby in Edie skupaj. Se pravi je še nekdo.

1. ker ga prebode kol (tornado)

2. sta šla narazen
3. exactly, poročena
edit: Damn, me je prehitela.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 06 December 2007 - 03:03 PM
- Ian je že zravni odšel nazaj v svojo England, ker je videl, da s Susan ne bo šlo, ker ima še zmeri rada Mikea.
- Susan in Mike sta zdej poročena in pričakujeta otroka.
LoooooooL, vse naenkrat. Lala, si dobila veliko informacij.

Posted 06 December 2007 - 03:06 PM

.
.
.

.
.
.

Still nothing.

(mogoče Ida?)
Posted 06 December 2007 - 03:06 PM

P.S. Glih vidim, da je Kinky omenla Ido ... ma, a si misli beremo?

Ka pa če bo ono tadrugo (kak ji je že ime, ko čuva od Lynette otroke) mogoče kap zadela al whatever - ej niti ene pametne ideje nimam, resnično ne.

Posted 06 December 2007 - 03:07 PM

edit: Ja, DiLeMa, ha ha.

Pa še to - sedaj sem komaj videla

Posted 06 December 2007 - 03:27 PM

Samo nekaj še

Posted 06 December 2007 - 03:44 PM
Posted 06 December 2007 - 03:45 PM

Posted 06 December 2007 - 04:41 PM
ja men se tut zdi d una ženska umre (ida) sam ona se mi zdi d je bla sam z lynnet tko mal bl "prjatlca" z drugimi pa niti ne tko d to vrjetn ni možn

za victorja mi je pa čist usen k mi je že od začetka antipatičen u 8. epizodi se mi je pa sam še bl zagravžu

zakaj pa stavkajo?

pa nasledna (se prav 10. epizoda) nej bi pršla 17. decembra!
Posted 08 December 2007 - 12:44 AM
Husband => Victor
Friend => Carlos

Mnogi spoilerji so sicer fake, ampak vseeno, jaz nočem, da Carlos umre.
Posted 08 December 2007 - 12:49 AM

Nekje se tudi govori, da bo Carlos ostal paraliziran, drugje sem prebrala, naj bi umrl tudi Tom, kar se mi pa ne zdi tako zelo verjetno, ker en husband že umre (Victor). Ampak me pa res malo bega vse skupaj, še posenej tale Ida, ker v bistvu ni bila ravno friend z gospodinjami. Tako da res ne vem kdo je sedaj še 'dodatna' oseba, ki umre. Ufff, kje je naslednji del?

Posted 08 December 2007 - 12:55 AM

In ja, vsi čakamo in upam, da bo res kaj originalnega in ne kakšna lame fora, da umre mačka ali kaj podobnega (Toby the cat). Ampak verjamem, da bo ok. Ta sezona je v bistvu tudi zelo dobra, tako da - se bom pustila presenetiti.

Posted 08 December 2007 - 08:33 AM

A dej, na hitro mine teh 14 dni, da bo že nova epizoda.

Posted 08 December 2007 - 10:34 AM
Najbolj bom razpizdjena, če fentajo Toma ali Carlosa. Mislim, ne morejo Lynette pustit same s petimi otroki, bi blo čist preveč kruto in totalno brezvezno. Kar pa se Carlosa tiče - tudi za moje pojme totalno lame, ker gre za čudovit in simpatičen lik, pa bi bilo skregano z logiko, da ga ubijejo zdej, ko sta končno z Gaby spet prišla skupaj. Ne vem, no ... sej v življenju se vse dogaja, ampak ti dve možnosti se mi zdita pa pretirani in totalna party brejkerja za tole nadaljevanko.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users