Jump to content

Photo

bruucii;-)

• Please log in to reply
155 replies to this topic

#81 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 October 2007 - 05:41 PM

Mi mamo pa vredi urnik
Redkev, ti me pa poklič kdaj, da se srečamo, ko smo na istem faksu. smile.gif A bo kako lepasi srečanje kdaj v bližnji prihodnosti? biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#82 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 03 October 2007 - 06:56 PM

redkvica, a vas ma kemijo Kačeva? Če vas ima... potem kmalu ne bo več tako zabavno... mi nismo hodili na predavanja ker so tako zelo dolgočasna.
  • 0

#83 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 October 2007 - 08:08 PM

Jap ona nas ima. A da je dolgočasno? Kako to? Meni se zdi (za zdej) ful dobro. Razloži tako da razumem, pa ful stvari na smešno obrne. Mogoče rata zateženo, ko ugotovi, da je na tesnem s časom? Sej pol organsko nas bo mela Rudman-Tasič.

@Cvetuzija: kakšen urnik imaš? ej lahko bi se dobili enkrat popoldan, pa bi še heveo uzeli zraven smile.gif samo bo treba pogledat kdaj imamo vse 3 prosto. Seveda vabljeni še ostali biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#84 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 04 October 2007 - 02:09 PM

Bom napisala pol popoldan ko pridem še enkrat na net, kdaj končam kter dan. Na pamet ne vem. Za četrtke pa lahk potrdim, da smo konc ob pol3h, pa ob petkih smo koncob enih. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#85 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 04 October 2007 - 09:40 PM

QUOTE(laLa° @ 3. 10. 2007 - 16:26) View Post

Jina, kaj ste risali ? smile.gif

Ma s črnimi kvadratki smo vizualizirali pojme, 32X rolleyes.gif , nima veze.

In sporočam, da ne pridem na srečanje bruck, ker sem ali na faksu ali pa spim. ohmy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#86 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 05 October 2007 - 01:42 PM

QUOTE(redkvica @ 3. 10. 2007 - 21:08) View Post

Jap ona nas ima. A da je dolgočasno? Kako to? Meni se zdi (za zdej) ful dobro. Razloži tako da razumem, pa ful stvari na smešno obrne. Mogoče rata zateženo, ko ugotovi, da je na tesnem s časom? Sej pol organsko nas bo mela Rudman-Tasič.

@Cvetuzija: kakšen urnik imaš? ej lahko bi se dobili enkrat popoldan, pa bi še heveo uzeli zraven smile.gif samo bo treba pogledat kdaj imamo vse 3 prosto. Seveda vabljeni še ostali biggrin.gif

Nas ma rudan-tasič, pa meni niti ni fajn. Mi ne predava OK. Upam da bo Cigič kaj bolši.
  • 0
IPB Image

#87 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 October 2007 - 03:36 PM

Rudman-Tasič nas bo imela organsko. Kaj pa te moti pri njej?

Cvetka: danes sem vidla eno punco, ki se je vozla po Jamnikarjevi (od BF proti busu) na kolesu in ti je bla ful podobna. A si bla to ti? biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#88 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 05 October 2007 - 06:24 PM

Ojč! Pa sej ne da bi me kaj grozno motla je vredu kot človek. Samo meni njena predavanja niso všeč, način, ne vem no. Smo si različni.

Redkev kaj pa ti študiraš? Kak poni si vidla-rdeč? Ker moja pojava, mal zgublena, tava po BF-AGRO. UNI. 1 letnik laugh.gif
  • 0
IPB Image

#89 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 05 October 2007 - 06:50 PM

Danes sem mela s sabo veliko zeleno mapo za risbe, tkda to je nezmotljiv indikator zame, ja wink.gif
  • 0

#90 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 October 2007 - 06:55 PM

Yaaaaay doma sm (po pol ure čakanja pred hišo kr nisem mela ključa mad.gif )

Cvetka ti si mela podelitev indeksov skupaj z gozdarji ne?

Splošni vtis je pa JOJ ke zmeda!! ohmy.gif Zgubila sm se miljonkrat, urnik mi je čisti misterij, razporeditev učilnic na filozofski mi pa tudi ni preveč jasna! Hvala bogu za prijaznega možakarja na recepciji, ki mi je vedno svetoval ko nisem vedla kam naj grem biggrin.gif

Ful mi ni jasno, kaj je z vajami, seminarji in proseminarji (pri proseminarjih mi ni niti točno jasno, zakaj to ni kr seminar). Urnik je luknjast ko najodličnejši sir, poleg tega zgleda, da ne bom nikoli šla na predavanja od stare angleške književnosti, ker mam lih takrat vaje iz sodobne japonščine, ki so obvezne, predavanja pa ne.

Drugače je pa ful dobro!! In definitivno srečanje!!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#91 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 October 2007 - 09:32 PM

Jaz sem živilstvo.
Ej kaj je tisto drevo pred agronomijo s čudnimi zelenimi plodovi? Latinsko je neki na m??
  • 0

#92 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 06 October 2007 - 10:28 AM

QUOTE(Hevea @ 5. 10. 2007 - 19:55) View Post

Ful mi ni jasno, kaj je z vajami, seminarji in proseminarji (pri proseminarjih mi ni niti točno jasno, zakaj to ni kr seminar). Urnik je luknjast ko najodličnejši sir, poleg tega zgleda, da ne bom nikoli šla na predavanja od stare angleške književnosti, ker mam lih takrat vaje iz sodobne japonščine, ki so obvezne, predavanja pa ne.

Drugače je pa ful dobro!! In definitivno srečanje!!

Tud če nikoli ne greš tongue.gif ne bo nobene škode. Razen, če se bo Maver enkrat spomnil in vam dal za gledat en film. Takrat se pa splača it, ker to lahko da v izpit na koncu (to se je zgodilo meni, hehe).

• 0

#93 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 October 2007 - 09:58 PM

Cvetka, Anja: kdaj končata ob petkih? Oz. kdaj gresta domov?
  • 0

#94 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 06 October 2007 - 10:07 PM

aja ej redkev.... tko če jst kdaj kej o kemiji pametujem, ne pomen, da mam 100% prav, tud če sem prot koncu faxa aveš ;) tko da je pametno še pri kakšnem farmacevtu al pa kej tazga preverit ;) nisem glih talent za kemijo...nardila sem pa jo smile.gif
  • 0

#95 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 06 October 2007 - 10:19 PM

Ob enih končam, za domov hodit pa nimam fiksne ure. Ti natipkam urničič jutr. Zdej grem, zeeh, ajčkat. Pa se smilit mal sama seb. Pa pampkina stiskat. Rajš bi poba. Ktergakol. Anybody? biggrin.gif oops.gif
  • 0

#96 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 06 October 2007 - 10:58 PM

Need a hug too. oops.gif closedeyes.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#97 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 07 October 2007 - 07:54 AM

IPB ImageIPB Image
  • 0

#98 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 October 2007 - 09:52 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 10. 2007 - 23:07) View Post

aja ej redkev.... tko če jst kdaj kej o kemiji pametujem, ne pomen, da mam 100% prav, tud če sem prot koncu faxa aveš ;) tko da je pametno še pri kakšnem farmacevtu al pa kej tazga preverit ;) nisem glih talent za kemijo...nardila sem pa jo smile.gif

Očitno si imela prav thumbup.gif

Cveta: napiši urnik ja! jaz ga zvem pomoje v pondeljek, ker se neki spreminja.
  • 0

#99 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 07 October 2007 - 05:04 PM

QUOTE(redkvica @ 6. 10. 2007 - 22:58) View Post

Cvetka, Anja: kdaj končata ob petkih? Oz. kdaj gresta domov?

Končam ob 12 in zadnjič sem že ob 12.15 maširala domov s prijatlco smile.gif kaj hočeš, se mi toži po zverinah.

drgač pa je urnik na netu-agronimija, uni, 1 letnik. čaw
  • 0
IPB Image

#100 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 08 October 2007 - 11:37 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 10. 2007 - 8:54) View Post

IPB ImageIPB Image

kiss1.gif thanks.gif
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users