Redkev, ti me pa poklič kdaj, da se srečamo, ko smo na istem faksu.
bruucii;-)
Posted 03 October 2007 - 05:41 PM
Redkev, ti me pa poklič kdaj, da se srečamo, ko smo na istem faksu.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 October 2007 - 06:56 PM
Posted 03 October 2007 - 08:08 PM
@Cvetuzija: kakšen urnik imaš? ej lahko bi se dobili enkrat popoldan, pa bi še heveo uzeli zraven
Posted 04 October 2007 - 02:09 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 October 2007 - 09:40 PM
Jina, kaj ste risali ?
Ma s črnimi kvadratki smo vizualizirali pojme, 32X
In sporočam, da ne pridem na srečanje bruck, ker sem ali na faksu ali pa spim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 October 2007 - 01:42 PM
Jap ona nas ima. A da je dolgočasno? Kako to? Meni se zdi (za zdej) ful dobro. Razloži tako da razumem, pa ful stvari na smešno obrne. Mogoče rata zateženo, ko ugotovi, da je na tesnem s časom? Sej pol organsko nas bo mela Rudman-Tasič.
@Cvetuzija: kakšen urnik imaš? ej lahko bi se dobili enkrat popoldan, pa bi še heveo uzeli zraven
Nas ma rudan-tasič, pa meni niti ni fajn. Mi ne predava OK. Upam da bo Cigič kaj bolši.
Posted 05 October 2007 - 03:36 PM
Cvetka: danes sem vidla eno punco, ki se je vozla po Jamnikarjevi (od BF proti busu) na kolesu in ti je bla ful podobna. A si bla to ti?
Posted 05 October 2007 - 06:24 PM
Redkev kaj pa ti študiraš? Kak poni si vidla-rdeč? Ker moja pojava, mal zgublena, tava po BF-AGRO. UNI. 1 letnik
Posted 05 October 2007 - 06:50 PM
Posted 05 October 2007 - 06:55 PM
Cvetka ti si mela podelitev indeksov skupaj z gozdarji ne?
Splošni vtis je pa JOJ ke zmeda!!
Ful mi ni jasno, kaj je z vajami, seminarji in proseminarji (pri proseminarjih mi ni niti točno jasno, zakaj to ni kr seminar). Urnik je luknjast ko najodličnejši sir, poleg tega zgleda, da ne bom nikoli šla na predavanja od stare angleške književnosti, ker mam lih takrat vaje iz sodobne japonščine, ki so obvezne, predavanja pa ne.
Drugače je pa ful dobro!! In definitivno srečanje!!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 October 2007 - 09:32 PM
Ej kaj je tisto drevo pred agronomijo s čudnimi zelenimi plodovi? Latinsko je neki na m??
Posted 06 October 2007 - 10:28 AM
Ful mi ni jasno, kaj je z vajami, seminarji in proseminarji (pri proseminarjih mi ni niti točno jasno, zakaj to ni kr seminar). Urnik je luknjast ko najodličnejši sir, poleg tega zgleda, da ne bom nikoli šla na predavanja od stare angleške književnosti, ker mam lih takrat vaje iz sodobne japonščine, ki so obvezne, predavanja pa ne.
Drugače je pa ful dobro!! In definitivno srečanje!!
Tud če nikoli ne greš
Posted 06 October 2007 - 09:58 PM
Posted 06 October 2007 - 10:07 PM
Posted 06 October 2007 - 10:19 PM
Posted 06 October 2007 - 10:58 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 October 2007 - 07:54 AM

Posted 07 October 2007 - 09:52 AM
aja ej redkev.... tko če jst kdaj kej o kemiji pametujem, ne pomen, da mam 100% prav, tud če sem prot koncu faxa aveš
Očitno si imela prav
Cveta: napiši urnik ja! jaz ga zvem pomoje v pondeljek, ker se neki spreminja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users