prometne dogodivščine
Posted 01 December 2007 - 11:58 PM
http://images.google...p...nw=86&prev=
Nevem ... a ne gledas znakov?

Posted 02 December 2007 - 01:58 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 December 2007 - 02:10 AM
Mi grejo najbolj na živce prepotentneži ki divje izsiljujejo in se ne ozirajo na neka standardna pravila vožnje.
Ta teden je en v bmwju prehiteval tovornjak in par vozil za njim po levi - čez dvojno črto po Dunajski - s tem je jasno zapeljal na nasprotno vozeči pas. Jst sem pa šla normalno po desni strani in me je tisti manijak skor zbil, ker ni predvidel da sem pa jaz z desnega pasu zavila pred tovornjak.

Pa penzionisti so razred zase (jasno, ne vsi). Že parkrat sem mela najbolj kilave izkušnje z njimi, ko sploh ne vejo kako in kaj, očitno pa tud znakov ne prebirajo. Ta teden lih, je en tak vozil po Aškerčevi manj kot 30 km/h

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 March 2008 - 08:15 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 12 March 2008 - 09:00 PM
In vidim ta avto za sabo (kako ne bi, če je velikosti tanka) ko peljem rikverc in oni že začne trobit ko da bi že dobesedno pol metra zaletela vanj, pa nisem bla nekaj strašno blizu

In taki bojo najpametnejši - pa z mobitelom v roki, z drugo pa vrtet volan, šaltat, se čohat po jajcih in še kaj.
vuelvo a vos,
Posted 16 May 2008 - 04:37 PM

Sem peljala samo sestre v glasbeno in sm rabla trojno časa. Je totalno nagužvano in pol cest je zaprtih, za povrhu vsega pa so še iz najbolj prometnega križišča iz neznanega razloga izkopali semaforje in zdej tam ne ureja prometa NIHČE, in na vsaki strani so vrste do neskončnosti. In jst sm za povrh še zavijala levo, in kaj sm nardila - ko se mi je po tisočletnem čakanju končno odprla priložnost, da grem, sm malce prehitro speljala in mi je avto seveda CRKNU! In sm zablokirala tam celo križišče, prov na sredini mi je poginu. Mene je blo tako sram, pomojem sm odpeljala rdeča kot paprika.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 May 2008 - 05:03 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 May 2008 - 05:12 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 May 2008 - 05:51 PM

Pa ko plačaš cestnino je neki starina danes flirtal z mano, vprašal me je če mu dam en krog z avtom.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 May 2008 - 08:45 AM

Posted 17 May 2008 - 09:56 AM

Posted 17 May 2008 - 01:37 PM

Jaz sem pa že velikokrat tko vozila sama, ampak seveda tko nekje, kjer ni prometa, pa j eše zacuknil malkrat

Posted 20 May 2008 - 08:06 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 May 2008 - 08:50 AM

Med drugim so slabi vozniki no predvsem neolikani tudi v Pragi. Pa kdo bi si mislil za cehe, ja. Je.. ga Tam te taxi vozniki pozdravijo z grobim prehitevanjem z povzdignjenim sredincem cez okno...

Posted 20 May 2008 - 02:45 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 May 2008 - 09:25 PM
Naj se pohvalim, da se me v prometu bolj upošteva sedaj, ko imam na tablici LJ in ne več GO.

Pa ko plačaš cestnino je neki starina danes flirtal z mano, vprašal me je če mu dam en krog z avtom.

Da nis lučajno catch v boljšem avtu?

Osebno pričakujem daleč najslabšo vožnjo od kakih biznismenov v "nobel" avtih, so še hujši kot kaki "čefurji" v športnih z florescentnimi lučmi (al pa v WV for that matter). Pa tud kaka žena se vmes najdbe, no kar dost, pa veliko jih vozi k kure brez glave (jaz tudi ko nimam pojma kam zavit

vuelvo a vos,
Posted 20 May 2008 - 09:30 PM
Koper je zadnje tedne katastrofa, se strinjam. Jaz ne vem če bojo to kej uredili ali bo tako celo poletje. Zadnjič sem od Supernove do doma rabila 30min (ponavadi 10). Vse je zablokirano, kolone vsepovsod okrog centra in v njem, polovica cest zaprtih, jaz res ne vem kaj se grejo. Hevea katero križišče pa je to?

Iz vseh križišč bojo naredili krožne, da bo kao manj gužve. Hahahah, right, zdej je vse še 3X bolj zaštopano.
Pablo Picasso
Posted 20 May 2008 - 09:30 PM
Posted 21 May 2008 - 09:16 AM
vidijo žensko
Mogoče si jim pa tako všeč. Ma ne skrbi, naenkrat bo prišel dan, ko se ti to ne bo več dogajalo...

PS: na taisti Linhartovi cesti včeraj popoldan: spet kolona v obeh smereh in iz nasproti vozeče kolone zapelje dostavnik in sublimira. Čez par minut sem ga videl vzporedno z menoj, kako je vozil po pločniku in zavil med stanovanjske bloke.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 May 2008 - 08:03 AM
Da nis lučajno catch v boljšem avtu?

Še ena štorija: včeraj je na avtocesti do LJ bil smeh. Se lepo vozim 110, pa me prehitijo eni mulci, registracija GO, pa mi lepo 'požmigajo' z lučmi. OK, si mislim. Čez nekaj časa prehitim jaz njih, pa spet oni mene, jaz njih (so bili 4 v avtu). Anyway, ta fora se je potem nadaljevala do cestninske postaje v LJ, jaz sem jim vmes še mahala ko sem jih prehitela. Pred cestninsko sem jim dala malo prednosti, jih prehitim spet, in oni se postavijo za mano v vrsto za plačat. In ko sem plačala, sem rekla modelu ki tam dela, naj lepo pozdravi fante ZA mano, ter jim pove, da bom JAZ prva v LJ.

Na obvoznici so me še enkrat prehiteli in mi full mahali in lupčke pošiljali. Smeh.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users