Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#81 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 01 February 2008 - 01:43 PM

Mehiška restavracija Joe Penas v centru Lj

Torej, včeraj sva bila s fantom na večerji v tej restavraciji (drugič letos). Že prvič je bila postrežba katastrofalna - naročila sva predjed ter dve glavni jedi, zaradi natakaričine napake sva dobila vso hrano naenkrat, miza je bila pa itak tako majhna, da je komaj šlo vse gor. Potem pa uživaj v mrzli hrani, a ne. down.gif
Včeraj naju je pa stregla ista natakarica kot prvič, na najino žalost ali kaj naj rečem. Prideva, naju napoti do mize in gre. Mine 5 minut...mine 10 minut, ko se spomni na naju. Pride in vpraša kaj bi naročila. Naročiva pijačo ter jedilnik, ker ga do takrat seveda še ni uspela prinest. Sledi seveda opravičevanje. Nato naročiva predjed ter eno glavno jed (ker so precej velike porcije). Mine spet kar nekaj časa. Prinese na mizo glavno jed. Položi jo na mizo, v tem prileti nek drug natakar in vzame hrano, češ, to je moje, za mojo stranko. Mislim, brez besed. Sledi drugo opravičevanje. Nato prinese jed, ki je pripadala nama. Glavno jed. Fant jo vpraša: kaj pa predjed?? Pogleda v svoj super napredni dlančnik, kjer je predjed bila zabeležena, ampak je ona pač pozabila. Sledi tretje opravičevanje. Naju vpraša, če lahko prinese predjed zraven glavne jedi. Ok, rečeva, naj ti bo. Pojeva spet vse naenkrat, prosiva za račun. Odnese prazne krožnike, vmes še strese pribor z enega krožnika fantu v naročje. Ko misliš, da si doživel že vse...Sledi četrto opravičevanje. Na koncu sem pričakovala, da bo tudi na računu kaj pozabila, ampak ni. Je računala tudi vse dodatke, ki sva jih naročila. Žal. down.gif

Kaj naj rečem...Na njeno srečo sva oba zelo potrpežljiva in ne komplicirava. V nasprotnem primeru bi verjetno znorela. Za tako "hudo" restavracijo in tako navite cene bi se spodobila nadpovprečna postrežba. Ne pa to. V Macu sem postrežena boljše, kot pa tu. Obakrat naju je stregla ista gospodična z dolgimi blond lasmi. Prvič sem mislila, da ima pač slab dan, se zgodi. Ampak včeraj se je izkazalo, da ima očitno več slabih dni. smile.gif Ne vem no...Zagotovo naju tam ne bodo več videli. Navkljub dobri hrani. Žal.
  • 0
IPB Image

#82 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 February 2008 - 01:52 PM

Sta pa mela res nesrečo.
Meni se še kaj takega tam ni zgodilo, pa sem kar pogosto tam.
Čeprav, ko je gužva, se zna zgoditi, da so malo zmedeni, čeprav tak na hard pa še nisem doživela. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#83 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 February 2008 - 02:43 PM

Se mi je zgodila podobna stvar v Joe Penas - lani poleti. Gneče ni bilo, pa še neke goste iz tujine sem tja peljala, ker se mi je zdelo, da se bodo pač potrudili s strežbo, da bo vse lepo.
Pa ni bilo. Čakali smo celih 20 minut, da je nekdo prišel do naše mize. Na hrano smo čakali še več kot pol ure, pa tudi ena izmed jedi je bila napačna. Na koncu, za piko na i, so nam dali napačen račun, na katerem so bile nekatere stvari podvojene. Groza od groze. Tudi jaz tja ne grem več. rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#84 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 05 February 2008 - 01:33 PM

No, sedaj imam en razlog za pohvalo mehiške restavracije Joe Pena's. V zgorjem postu sem že opisala, kaj se nama je zgodilo. Nato sem poslala mail s pritožbo še na samo restavracijo in jim povedala, da se to za tako restavracijo pač ne spodobi ter da naju ne bo več tja. V roku ene ure mi je odgovoril sam vodja restavracije in se mi opravičil za vse nevšečnosti. Rekel je, da je vse preveril in da vse drži, kar sem izpostavila v mailu. Tako mi je na dom po pošti poslal bon za večerjo za dve osebi, da si popraviva mnenje o njih.
To se mi zdi lepa gesta in lepo je vedeti, da te cenijo kot stranko in te ne želijo izgubit. Tako da vse pohvale za to dejanje.
Seveda bova pa videla naslednjič na večerji, ali so se kaj izboljšali. biggrin.gif Upam samo, da naju ne bo stregla ista gospodična. wink.gif
  • 0
IPB Image

#85 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 02:24 PM

Ja, to je pa res dobra poteza.
Se trudijo obdržat stranke. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 05 February 2008 - 03:29 PM

En moj bivsi cimer je vcasih kelnaril v Penasu. Je bil precej psihoticen osebek, pa na drogah, pa so tut meli probleme z njim, stranke in osebje. No, sefe ga je odpustil, pa se je skregal z njim, in se kar hodil tja, ko da dela tam. smile.gif
No, nekak so to ocitno pol resli.. hotla sem sam rect, da vcasih enostavno ne ves kaj pricakovat od kelnarjev. Ko ga sprejmes se ti lahk zdi vredu, pol se pa sele v praksi pokaze, a je neroden, zmeden, pozabljiv itd... tisti vajini natakarci se najbrz ne pise dobro smile.gif

Js mam s penasom dobre izkusnje. Hrana super, koktejli super.. samo pac drago. Razocarali so me, ko so podrazli bon in zmanjsali ponudbo nanj, samo recimo sm pa dobla za rojstni dan na dom cestitko z bonom za zastojn koktejl, ker sem se enkrat nekam vpisala na njihovo spletno stran. Sma sla s fantom pol tja na koktejl, pa mi je drazjega dal na bon, in cenejsega zaracunal. Ful lepo.
  • 0

#87 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 03:32 PM

QUOTE(izabela @ 5. 2. 2008 - 15:29) View Post
pa mi je drazjega dal na bon, in cenejsega zaracunal. Ful lepo.

Saj to najbrž ni njegova izbira, katerega bo vzel na bon, ampak tvoja - se pravi, katerega naročiš, tistega imaš ti na bon!
Tak si vsaj jaz razlagam. Ti si pač naročiš en koktajl na bon... katerega si bo pa tvoj spremljevalec in klko bo cena le-tega, pa nima veze.
Lahko bi pa seveda si kateri kelnar razlagal tole drugače, čeprav ne vem, po kakšni logiki.

• 0

• Guests

Posted 05 February 2008 - 04:15 PM

Stvar je v tem, da sm js pila cenejsi koktejl in fant drazjega, pa je dal drazjega zastonj.
  • 0

#89 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 05:27 PM

Ajaaaaa, zdaj pa razumem. =)

• 0

#90 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 February 2008 - 06:25 PM

Samo škoda, da teh bonov nimajo več. Jaz sem jih dobivala vsako leto, zdaj pa nič več.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#91 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 March 2008 - 11:33 PM

Piano bar, Lj (ploščad Ajdovščina)

Včeraj sva šla s fantom plesat, kakor že par četrtkov v Piano bar na salsa večer. Ko sva šla iskat pijačo je fant naročil 2 vodi, ampak so rekli da vode nimajo blink.gif in poj reče fant da nej da dvakrat deci đusa in deci vode. pa pravi natakar da loh sam 2 deci. in prav fant, ok, pol pa dvakrat 2 deci đusa pa deci vode. in natakar nalije iz TETRAPAKA 2 deci đusa. jz sm mislna da bom znorela. res, kr zavrel je v meni, loh bi razbila natakarja. že tisti trenutek ko je reku da nimajo vode, sm hotla odkorakat pa me je pol fant pomiril. in pol probam pijačo in je bil zmešan jabolčni in pomarančni sok pa valda voda! verymad.gif 100% se ne zmišlujem! zihr je bil jabolčn zraven.no uglavnem, tja ne greva več, ker poleg tega da jeb*** v glavo mi niti sam plac ni všeč pa tut muska bi bla loh boljša. pa kako ne morjo razumet da če pridemo plesat, ne bomo spil nevem kok alkohola, ker je pol nemogoče plesat. kva jim ni jasn? če se organizira salsa žur, ne morš pričakovat da se ga bo folk nažiral do onemoglosti!jeb********* a nej pijem kokakolo, da isto ne bom mogla plesat ker me bo želodec bolel? kva za f...... nej pijem pol? kako loh nimajo vode?VODE?mislm whatever! pa že prejšn tedn niso mel navadne vode, sam une umetne zala life, k mi gre na kozlane. no, tokrat pa niti nobene druge vode z okusom niso mel!dj no, kakšn ti je to lokal?no, dost sm se zj razjezila, glavn da sm to iz sebe dala. zj grem pa loh spat tongue.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#92 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 March 2008 - 01:35 PM

Verjetno majo tako politiko, da hočejo skasirat čimveč in da imajo vodo zgolj v obliki te ustekleničene. Mogoče jim jo je zmanjkal, glede na to, da so prej imeli tiste neke Zala variante.
Tko pač je v kar precej lokalih, on the other hand, vsaj neke smrdeče vode iz pipe na boš dobila wink.gif , kot se to zna zgodit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#93 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 08 March 2008 - 05:47 PM

ja pa sj bi blo kul če bi mel ustekleničeno, pa niti tega niso mel! kako loh nimaš NOBENE vode?! kere kol (fant pije tut z okusi).
  • 0

IPB Image

#94 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 March 2008 - 11:12 PM

Zmanjka pač. Jaz kolkor sem bla kje se je znal kar dostkrat zgodit da vode niso imel. Ne rečem pa da ne gre vmes bolj ali manj zaradi profita, se trudijo prodat alko.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#95 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 08 March 2008 - 11:54 PM

that's it! mutijo no. pa če so zmešal jabija pa pom. sok. šparajo pa goljufajo. jz ne grem več ke no matter what
  • 0

IPB Image

#96 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 14 April 2008 - 06:43 PM

en debel minus za prodajalce v cosmic shopu na trubarjevi v lj, kamor sem šla pogledat za adidaske.
višek nadutosti in arogance. pač ne vem, da adidaske spezial vsako leto nardijo samo v dveh barvah! rolleyes.gif
to se da lepo normalno povedat, ne pa do neba zavijat z očmi, pa se obnašat, k da sm zadn kreten na svetu.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#97 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 April 2008 - 08:16 AM

Velik MINUS za Amis.

Smo dobili pismo, da je treba namestiti nov protokol in link do navodil.
Vse naredim, internet danes zjutraj neha delat.
Kličem Amis, mi povejo, da mi sploh ne bi bilo treba vsega tega naredit, ampak samo router resetirat.
Pa čeprav je bilo v pismu in navodilih napisano čisto drugače!!

Potem, ko sem resetirala router, kličem nazaj, pa mi en drug reče, da mi ga sploh ne bi bilo treba, ampak da bi samo morala spremeniti nastavitve!

Mislim... WTF!?! blink.gif

Internet mi sicer zdaj dela, ampak ogromno časa in truda mi je šlo za brezveze, poleg tega, da so bile informacije z njihove strani zgrešene. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#98 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 April 2008 - 09:31 AM

hm to je pa čudno, ker men Amis dela brezhibno smile.gif

OGROMEN MINUS ZA SIOL
vsake 10 minut je internet crnku, alpa sploh ni delu po več dni in pač kličem tja na centralo in čakam 40!! minut pa ne dobim operaterja. se spomnm na kolega k je klicu na siol ob 3 zjutrej da je dubu operaterja a lih v tistem ko mam namero js tut to narest se je oglasu en operater. odgovarju mi je v tem tonu: baba nesposobna. ampak scena je bla da je blo z našmu računalnikom vse ok, pol se končno odloč da bo poslov tehnika. in pač tehnik je pršou in gleda ruter pa reče: ja sej je use ok. ne gospod ni vse ok, če ste ga pa samo pogledu internet pa ne dela. in proba in res vid da internet ne dela pa mi reče: ja to imate vi nekej narobe, tuki pr vs sm že ene parkrat biu (no shit siol smo mel like 5 let). in potegne beleško vn in mi hoče račun napisat! znorim in pokličem atija in pol se un mister tm skor u hlače in ne napiše računa. nasledn tedn smo šli na amis, ker po tistem še kr ni delu internet.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#99 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 15 April 2008 - 07:44 PM

Velik minus knjižnici na FDV-ju.
Včeraj mi je potekla ena knjiga in danes kličem za podaljšanje. Ženska mi reče da to ni mogoče ker je knjiga potekla in ne more podaljšati. Knjigo moram prinesti nazaj in nato si jo lahko v isti sekundi sposodim še enkrat blink.gif
Kaj bolj neumenga in birokratskega še nisem slišala! Za argument mi reče, da knjige ne more podaljšati ker je mogoče rezervirana. Bullshit! Sem delala v knjižnici in vem, da sistem dopušča podaljšanje v zamudi(mislim, da do dneva ko je poslan opomin), pač zaračuna zamudo in tudi obvesti če je knjiga rezervirana. V tem primeru podaljšanje ni mogoče. Amapk to ne bi bilo mogoče tudi če bi podajševala knjigo, ki še ni v zamudi! V glavnem, potem mi je rekla naj se obrenm na vodjo, kar se tudi bom!
V glavnem, knjigo sem mogla nesti nazaj in so jo takoj spet sposodit. NOčem niti razmišljat kaj bi bilo, če ne bi bila iz Ljublajne, ker že po 4 dneh pošljejo opomin.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#100 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 April 2008 - 12:00 PM

edit: odgovora vodje kajpada ni
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users