Torej, včeraj sva bila s fantom na večerji v tej restavraciji (drugič letos). Že prvič je bila postrežba katastrofalna - naročila sva predjed ter dve glavni jedi, zaradi natakaričine napake sva dobila vso hrano naenkrat, miza je bila pa itak tako majhna, da je komaj šlo vse gor. Potem pa uživaj v mrzli hrani, a ne.

Včeraj naju je pa stregla ista natakarica kot prvič, na najino žalost ali kaj naj rečem. Prideva, naju napoti do mize in gre. Mine 5 minut...mine 10 minut, ko se spomni na naju. Pride in vpraša kaj bi naročila. Naročiva pijačo ter jedilnik, ker ga do takrat seveda še ni uspela prinest. Sledi seveda opravičevanje. Nato naročiva predjed ter eno glavno jed (ker so precej velike porcije). Mine spet kar nekaj časa. Prinese na mizo glavno jed. Položi jo na mizo, v tem prileti nek drug natakar in vzame hrano, češ, to je moje, za mojo stranko. Mislim, brez besed. Sledi drugo opravičevanje. Nato prinese jed, ki je pripadala nama. Glavno jed. Fant jo vpraša: kaj pa predjed?? Pogleda v svoj super napredni dlančnik, kjer je predjed bila zabeležena, ampak je ona pač pozabila. Sledi tretje opravičevanje. Naju vpraša, če lahko prinese predjed zraven glavne jedi. Ok, rečeva, naj ti bo. Pojeva spet vse naenkrat, prosiva za račun. Odnese prazne krožnike, vmes še strese pribor z enega krožnika fantu v naročje. Ko misliš, da si doživel že vse...Sledi četrto opravičevanje. Na koncu sem pričakovala, da bo tudi na računu kaj pozabila, ampak ni. Je računala tudi vse dodatke, ki sva jih naročila. Žal.

Kaj naj rečem...Na njeno srečo sva oba zelo potrpežljiva in ne komplicirava. V nasprotnem primeru bi verjetno znorela. Za tako "hudo" restavracijo in tako navite cene bi se spodobila nadpovprečna postrežba. Ne pa to. V Macu sem postrežena boljše, kot pa tu. Obakrat naju je stregla ista gospodična z dolgimi blond lasmi. Prvič sem mislila, da ima pač slab dan, se zgodi. Ampak včeraj se je izkazalo, da ima očitno več slabih dni.