Predsedniške volitve
Posted 22 October 2007 - 02:07 PM
Posted 22 October 2007 - 10:01 PM
Posted 22 October 2007 - 10:18 PM
Kako meni gre tista zoprna blont Peterletova hčerka na jetra, kot nek vojak je, pa kako odgovarja - naučeno in tako so vsi polni vrednot in vsega dobrega - kar jih je naučil seveda nenormalno ljudski, prijazen, utelešenje vseh kvalitet - očka Lojzek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 October 2007 - 10:22 PM
Jelinčič je Hrvate poimenoval goveda

Posted 22 October 2007 - 10:27 PM

Ja, da podpiramo fašista!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 October 2007 - 08:43 AM

so pa pozabli da ko je koncert Thompsona vsakokrat razprodan
Posted 23 October 2007 - 10:33 AM
Kako meni gre tista zoprna blont Peterletova hčerka na jetra, kot nek vojak je, pa kako odgovarja - naučeno in tako so vsi polni vrednot in vsega dobrega - kar jih je naučil seveda nenormalno ljudski, prijazen, utelešenje vseh kvalitet - očka Lojzek.
Hehe 100% agree

Posted 23 October 2007 - 10:40 AM
Jelinčič je Hrvate poimenoval goveda

Sicer sem tudi jaz partizan ideje, da Turk for president.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2007 - 03:37 PM
jap če bereš forume drugega ne pišejo kot o tem da je za vsakega 5 Slovenca Hrvat stoka

so pa pozabli da ko je koncert Thompsona vsakokrat razprodan

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 23 October 2007 - 06:38 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 October 2007 - 10:07 AM
In kdo je Thompson?
Gospod Thompsom je pa čisto "simpatičen hrvatek" z "simpatično musko" - samo besedila "ne smeš" poslušat - imajo namreč nacionalno-ustaško noto (peveličuje zločine ustašev v drugi svetovni vojni, na koncertih mahajo z ustaškimi zastavami in svastikami ....).
In oni nas imenujejo nacionalisti ... zanimivo!

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 October 2007 - 09:14 PM

Posted 24 October 2007 - 09:54 PM
Posted 24 October 2007 - 10:20 PM
Največje probleme pa ima itak vsaka država s sosedami.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 October 2007 - 09:08 AM
Posted 27 October 2007 - 09:13 AM
Posted 27 October 2007 - 05:12 PM
Normalno potem, da so ljudje nezadovoljni in jezni. Saj nas pa vcasih sploh ne obravnavajo kot Slovence.
Peterle je enkrat rekel celo, da so v Prekmurju tako ali tako samo cigani.

p.s.- To o samomorilnosti bi se pa dalo debatirat. Mislim, da to ni vec samo "prekmurski" problem ampak problem celotne Slovenije.
Posted 06 November 2007 - 10:27 PM
Danes sem oddala glas za Türka.
Na predčasnih volitvah, kajpak.
Posted 06 November 2007 - 10:51 PM
Ja to pa moras vprasat gospodo tam v vladi zakaj je tako nizek standard. Sami ljudje gotovo niso krivi. Kvecjemu je kriva janseva vlada, ki si npr. na dan proslave prikljucitev Prekmurja k Sloveniji da narocit Bograc(avtohtona prekmurska jed)

Ej, se ti ne zdi, da je ta vaš problem nekoliko starejši od omenjene vlade? Čisto majčkeno?
Peterle je enkrat rekel celo, da so v Prekmurju tako ali tako samo cigani.

Naj uganem - to ni bilo ne v dnevnem časopisju, ne na RTV?
(Požarjeve kreacije in Mladinino Rolanje po sceni ne šteje press)

Posted 06 November 2007 - 11:16 PM
Danes sem oddala glas za Türka.
Na predčasnih volitvah, kajpak.
Jenna pridna!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users