Jump to content

Photo

Predsedniške volitve

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#81 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 October 2007 - 02:07 PM

Ah, Jelincic bi bil pravi. Jaz nisem sla sploh volit,mogoce bom sla drugi krog,al pa sploh ne,ker mi nihce od teh treh ni vsec in mi je prakticno vseeno kdo opravlja to brezvezno funkcijo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#82 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 22 October 2007 - 10:01 PM

Potem v bistvu ne maraš Jelinčiča?
  • 0

#83 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2007 - 10:18 PM

Kako meni gre tista zoprna blont Peterletova hčerka na jetra, kot nek vojak je, pa kako odgovarja - naučeno in tako so vsi polni vrednot in vsega dobrega - kar jih je naučil seveda nenormalno ljudski, prijazen, utelešenje vseh kvalitet - očka Lojzek.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#84 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 October 2007 - 10:22 PM

Jst ne prenesem Petrleta, najbolj na živce mi gre pa njegov glas, sploh ga ne morm poslušat.

Jelinčič je Hrvate poimenoval goveda laugh.gif In zdej je na Hrvaškem cela štala, ker je dobil toliko glasov.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#85 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2007 - 10:27 PM

QUOTE(Dragica @ 22. 10. 2007 - 23:22) View Post
Jelinčič je Hrvate poimenoval goveda laugh.gif In zdej je na Hrvaškem cela štala, ker je dobil toliko glasov.

Ja, da podpiramo fašista! laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#86 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 23 October 2007 - 08:43 AM

jap če bereš forume drugega ne pišejo kot o tem da je za vsakega 5 Slovenca Hrvat stoka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif in kao da se je zdaj pokazalo kaki smo mi Slovenci ko takega nacionalista podpiramo biggrin.gif
so pa pozabli da ko je koncert Thompsona vsakokrat razprodan

• 0

#87 syringa

syringa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts
  • Interests:Vsak dan kaj novega

Posted 23 October 2007 - 10:33 AM

QUOTE(Jenna @ 22. 10. 2007 - 23:18) View Post

Kako meni gre tista zoprna blont Peterletova hčerka na jetra, kot nek vojak je, pa kako odgovarja - naučeno in tako so vsi polni vrednot in vsega dobrega - kar jih je naučil seveda nenormalno ljudski, prijazen, utelešenje vseh kvalitet - očka Lojzek.

Hehe 100% agree slap.gif
  • 0
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film... IPB Image IPB Image

#88 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 23 October 2007 - 10:40 AM

QUOTE(Dragica @ 22. 10. 2007 - 23:22) View Post

blink.gif Matr, jaz pa pridem v petek zvečer na morju v lokalni pajzl in mi en domorodec reče, da je to blo na radiju. Jaz pojma nisem imel...

Sicer sem tudi jaz partizan ideje, da Turk for president.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#89 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 October 2007 - 03:37 PM

QUOTE(TiTa @ 23. 10. 2007 - 9:43) View Post

jap če bereš forume drugega ne pišejo kot o tem da je za vsakega 5 Slovenca Hrvat stoka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif in kao da se je zdaj pokazalo kaki smo mi Slovenci ko takega nacionalista podpiramo biggrin.gif
so pa pozabli da ko je koncert Thompsona vsakokrat razprodan

laugh.gif thumbup.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#90 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 October 2007 - 06:38 PM

In kdo je Thompson?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#91 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 24 October 2007 - 10:07 AM

QUOTE(crna @ 23. 10. 2007 - 19:38) View Post

In kdo je Thompson?

Gospod Thompsom je pa čisto "simpatičen hrvatek" z "simpatično musko" - samo besedila "ne smeš" poslušat - imajo namreč nacionalno-ustaško noto (peveličuje zločine ustašev v drugi svetovni vojni, na koncertih mahajo z ustaškimi zastavami in svastikami ....).

In oni nas imenujejo nacionalisti ... zanimivo! cool.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#92 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 24 October 2007 - 09:14 PM

Pa ne morem, da se ne bi zglasil, no. Punce dajte si razcistit pojem Fasizem in Patriotizem. Kaj a smo potemtakem Prekmurci in Stajerci vsi dobesedno Fasisti? Miislim...

rolleyes.gif
  • 0

#93 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 24 October 2007 - 09:54 PM

Zanimivo, ta dva pojma tudi povprečnemu američanu nista najbolj jasna; bolj oni tulijo, da so patrioti, bolj se cel svet dere nazaj, da so fašisti. Mogoče je razumevanje odvisno od distance?
  • 0

#94 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 October 2007 - 10:20 PM

Eh, brezveze je poveličevat katerkoli nardo, ker kot prvo nihče ni neke kvazi čiste krvi, kot drugo se gre vsaki vladi bolj ali manj za polnenje lastnih žepov in šopirjenje pod pretvezo da nekaj delaš za svoje ljudstvo.
Največje probleme pa ima itak vsaka država s sosedami.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#95 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 25 October 2007 - 09:08 AM

Dobro Katrin pusti sedaj americane. To kako se oni obnasajo vemo vsi ampak tu se sedaj gre o nasih domacih volitvah. Zakaj se nacionalizem v nasi drzavi drasticno vzvisuje mene absolutno sploh ne cudi napram stvarmi katere se dogajajo zadnje case. Problemi z romi, juznjaki, neizpolnjene obljube z strani vlade, neposlusnost, nenazadnje hrvaska itn,. Orozni terorji in izsiljevanje, ki jih zganjajo cigani po raznih lokalih potem tuji drzavljani iz balkana, ki sploh brez slo. drzavljanstva(kako lahko ena pravna drzava znotraj EU tako funkcionira?) lahko mirno korakajo gor pa dol po slov. ulicah in ubijajo nase Slovence po mili volji. Ze zdavnaj pozabljeni prekmurski ljudje in njihova pokrajina, ki iz dneva v dan bolj propada in ljudje vred z njo. Veste...to ljudem vse enkrat dopizdi. In ze je skrajni cas, da se nekaj spremeni in ukrepa.
  • 0

#96 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 27 October 2007 - 09:13 AM

Comorra edini resnični problem tukaj je prenizek standard Prekmurja. Iz tega problema izvira vse ostalo, vključno z najvišjo stopnjo samomorilnosti v Sloveniji.
  • 0

#97 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 27 October 2007 - 05:12 PM

Ja to pa moras vprasat gospodo tam v vladi zakaj je tako nizek standard. Sami ljudje gotovo niso krivi. Kvecjemu je kriva janseva vlada, ki si npr. na dan proslave prikljucitev Prekmurja k Sloveniji da narocit Bograc(avtohtona prekmurska jed) kuhati v Kranju...mislim v Kranju?? WTF! Eden najvecjih problemov so pa ceste. Ze star perec problem. Ce bi bile ceste bi posledicno bilo vec zaposlenih ljudi kajti po avtocesti bi se lahko ljudje vozili vsak dan v Mb v sluzbo(kajti pri nas v Ms so firme vec ali manj v lasti ljubljancanov in denar gre posledicno vse v Lj). Po tej smrtni cesti to seveda ne gre. Ampak ne...nas ljubi Jansa je rekel, da na relaciji MB-MS ni potrebe po gradnji nove ceste kajti tu sploh ni takega prometa. Ce se ne veste, Madzari imajo po celotni drzavi speljano avtocesto vse do nas. Hrvati jo imajo pravtako. Samo ljuba Slovenija jo nima, kot da to ni nas problem in da to ni nujno.
Normalno potem, da so ljudje nezadovoljni in jezni. Saj nas pa vcasih sploh ne obravnavajo kot Slovence.
Peterle je enkrat rekel celo, da so v Prekmurju tako ali tako samo cigani. rolleyes.gif

p.s.- To o samomorilnosti bi se pa dalo debatirat. Mislim, da to ni vec samo "prekmurski" problem ampak problem celotne Slovenije.
  • 0

#98 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 November 2007 - 10:27 PM

Danes sem oddala glas za Türka.
Na predčasnih volitvah, kajpak.

• 0

#99 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 06 November 2007 - 10:51 PM

QUOTE(Comorra @ 27. 10. 2007 - 17:12) View Post

Ja to pa moras vprasat gospodo tam v vladi zakaj je tako nizek standard. Sami ljudje gotovo niso krivi. Kvecjemu je kriva janseva vlada, ki si npr. na dan proslave prikljucitev Prekmurja k Sloveniji da narocit Bograc(avtohtona prekmurska jed)

laugh.gif

Ej, se ti ne zdi, da je ta vaš problem nekoliko starejši od omenjene vlade? Čisto majčkeno?

QUOTE(Comorra @ 27. 10. 2007 - 17:12) View Post

Peterle je enkrat rekel celo, da so v Prekmurju tako ali tako samo cigani. rolleyes.gif

Naj uganem - to ni bilo ne v dnevnem časopisju, ne na RTV?

(Požarjeve kreacije in Mladinino Rolanje po sceni ne šteje press) laugh.gif

• 0

#100 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 06 November 2007 - 11:16 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 11. 2007 - 22:27) View Post

Danes sem oddala glas za Türka.
Na predčasnih volitvah, kajpak.

Jenna pridna! smile.gif Jaz sem že prej glasovala za Türka in bom seveda tudi tokrat smile.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users