Prigode in nezgode naših ljubljenčkov
Posted 13 October 2008 - 08:33 PM
Nam pa Oka beži skozi vrata na hodnik. In to prav strateško, da je ne moreš ujet. Mat ji že grozi "z batinami".
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 October 2008 - 08:45 PM
Bljak, packa mala.

Našo lahko cele dneve samo opazuješ in se smeješ. Danes je laufala za žogo, gledala nazaj, pa se je v vrata tak zaletela, da je na hrbet padla. Ampak se pri vsem tem tak obnaša, kot da ni nič, se takoj ustane in laufa navdušeno naprej. ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 October 2008 - 08:56 PM

Ej a vi jo kej ven peljete?
vuelvo a vos,
Posted 13 October 2008 - 09:25 PM
Ja, jo peljemo ven (ko je bla mlada, je bila vsak dan zunaj ... zdaj, ko je že stara in hitro opeša, ne več tako pogosto ... zdaj pa je sploh dobila prepoved se kaj naprezat), predvsem k naši hiši in potem tam hodi naokoli po travi, v mladosti ;-) je ogromno preletala. Čeprav ni glih rada zunaj zadnja leta, čez 5 minut rata sitna in bi rada kar nekam šla. Najrajši je doma, na svojem teritoriju, se mi zdi. ;-)
Včasih se tak kam rukne, da ornk zabobni in me resno zaskrbi ... ona pa kot da ni nič.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 October 2008 - 01:28 PM
Njegova gluhost je včasih prav ovira, ker se uleže sredi dvorišča in moram zmeraj paziti, če sem v avtu, da ga ne povozim, ker sliši res samo z sprednje strani, če se mu pritihotapiš z hrbta te zlepa ne opazi. Enkrat sem parkirala zraven njega (kak meter stran), ugasnem motor avta, maček pa je šele takrat dojel da je avto zraven in se je revež prav ustrašil.

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 17 October 2008 - 07:57 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 October 2008 - 08:08 AM
Posted 17 October 2008 - 08:39 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 October 2008 - 08:50 AM
Posted 17 October 2008 - 08:54 AM
Posted 17 October 2008 - 09:15 AM
vuelvo a vos,
Posted 27 October 2008 - 01:16 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 October 2008 - 03:12 PM
vuelvo a vos,
Posted 01 November 2008 - 09:20 PM
Pečica je bila odprta le pri vrhu.
In hudiča sta ponoči nekako odprla pečico, pa ven zvlekla par narezanih kosov štrudla. Zjutraj so bli pa zmazki po celi kuhinji

vuelvo a vos,
Posted 01 November 2008 - 09:32 PM
Naša je pa kradla čokoladne napolitanke, k so ble v dnevni sobi na klubski mizi. In je hodila iz spalnice k je pr mami spala na vsake 10 minut v dnevno eno pojest, mami se je pa čudla zakaj Rina skoz gor pa dol skače... pa je kmal pogruntala- oz. pogruntala je k je zavohala da ji iz gobčka ful po čokoladi diši.
Ful so požrešne te naše male kosmatule.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 November 2008 - 09:44 PM
Posted 02 November 2008 - 12:20 AM

vuelvo a vos,
Posted 02 November 2008 - 01:08 AM

Bwahaha.

Posted 02 November 2008 - 01:23 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 November 2008 - 11:22 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users