Kje stanujete?
Posted 26 December 2006 - 12:09 AM
Posted 26 December 2006 - 11:25 AM
v vrstni hiši na kodeljevem v ljubljani. ne predstavljam si življenja v manjšem kraju ali na vasi, čisto sem navajena mesta. čez čas se mislim s fantom preselit v stanovanje v centru mesta (lj). komi čakam!

Waaa fous! Js zvim u bajti u mostah, je ze kul, k mam mesto ful blizu, sam mi gre blazno na ziuce una zaloska, tok prevec se dogaja gor

in usakic k grem h komu na kodelouca, mi je zou, da ne zvim samo cez lublanco, tm mi je pa res tok use usec, lepe hiske, mir, parkci, lunapark, fous, Špela, fous!

Posted 26 December 2006 - 12:29 PM
živim v hiši v okolici Novega mesta. ne bi rekla, d je že podeželje, čeprou so v bližini že kmetije, je pa kr lepo, k mamo okol samo naravo. Do mesta mam z avtom 5 minut, tko d je kr blizu, edin peš pa ne bi mogla it, ker je ful prometna cesta, pabi vrjetn ful doug tud hodila. Živimo pa drgač čist ob cesti, hiša je pa drgač precej velika, ker živijo tukej še teta, stric, kateri pa majo gostilno. Mamo svoj velik prizidek, drgač pa mamo stanovanje čist na vrhu in je lepo.
Jst tukej, kjer živim zdej ne bi živela, ampak bi hotla it bolj v mesto. Tam, kjer živi moj fant npr., je men ful všeč, ker jživi v mestu, vendar ne čist v središču in vsen ni tolk hrupa... Kko bom starejša, vem, da ne bom osdtala tm kjer sem zdej.

Eve, uau, zraven gostilne živiš!!
Je pa problem pri teh naseljih okoli Novega mesta, ker ni pločnikov. Npr. tam v Bučni vasi. Ali v Mačkovcu. Kar naenkrat zmanjka pločnika. Si primoran iti z avtom.
Tako, da te čisto razumem.
No, jaz sem pa čisto iz mesta, ne sicer iz centra, ampak iz Broda, super za peš, samo kaj, ko kar naprej nove bloke delajo in je tak hrup.
Posted 26 December 2006 - 03:11 PM
Waaa fous! Js zvim u bajti u mostah, je ze kul, k mam mesto ful blizu, sam mi gre blazno na ziuce una zaloska, tok prevec se dogaja gor

in usakic k grem h komu na kodelouca, mi je zou, da ne zvim samo cez lublanco, tm mi je pa res tok use usec, lepe hiske, mir, parkci, lunapark, fous, Špela, fous!

kodeljevo je zakon!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 December 2006 - 04:17 PM
Jst pa živim ene 5, 6 km od Kopra v eni .. vasici bi lahko reklo, ja.
Smo v dokaj prostorni hiši, čisto na koncu vasi, vse naokoli pa goooozd, pa je ful lepo ko greš na spredoh, itd. In mi to ful odgovarja, ker mamo mir. Vse mam na doseguu roke - v 15 minutah sem v mestu, na morju, Trstu
To je vse enako tudi pri meni.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 December 2006 - 04:34 PM
Pablo Picasso
Posted 26 December 2006 - 05:05 PM
Lepo je

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 26 December 2006 - 05:48 PM
Mi je še kar všeč, edino naša avtobusna povezava z Lj. je zmeraj netočna in zjutraj na polno nagužvana, kar mi rahlo preseda. Ampak se da preživeti. Ko bom imela svoj avto

Pa všeč mi je da živim v hiši, kjer je veliko prostora in da se nam ni treba gužvat, pa da imam svojo sobo.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 26 December 2006 - 07:31 PM
živim v hiši na gorenjskem natačneje v eni vasi 3 km stran od tržiča, mam tak fajn razgled iz sobe da ga ne menjam tongue.gif. mi je sicer kr kul sam se ne bi nč prtožvala, če bi mela lublano mal bližje oz. k vsaj ne bi blo te gužve zju3 v medvodah in na konc avtceste sam to je že druga zgodba.... bo hmal obvoznca upam biggrin.gif
Ziher v Križah.
noup a ti si od tm? ... ravno v drugo smer - jst sm doma tm pod storžičem

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 26 December 2006 - 09:59 PM

Pablo Picasso
Posted 26 December 2006 - 10:17 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 December 2006 - 09:08 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 December 2006 - 12:05 PM
Če bi živela v Lj, bi živela tam.
Posted 27 December 2006 - 01:08 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 December 2006 - 01:20 PM

Finta je, da hočem bit blizu kopra in zraven hiše hočem gozd pa čim manj sosedov

Sedaj sem v centru kopra, ampak je za silo kr kul, ker je za blokom vrt (še kar velik glede na lokacijo). vrt pa je dostopen samo prebivalcem bloka in je kr mir na njmu. samo stare nonice slonijo na oknih

Si pa elim it čimprej vn iz mesta na samo ob gozd

Posted 29 January 2007 - 09:18 PM
noup a ti si od tm? ... ravno v drugo smer - jst sm doma tm pod storžičem

A pol si pa z voma?

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 03 February 2007 - 10:32 PM
+ pomladi te zbudi čivkanje ptičkov kar je meni zelo prijetno budnica

Posted 03 February 2007 - 11:11 PM

Posted 04 February 2007 - 01:38 PM