U jebenti, PMS in preveč časa je zmagovita kombinacija. Lej lubica, število "pametnih" postov (recimo da jih je res 6, bi prej rekel da manj, ampak za razliko od tebe imam pametnejše delo od preštevanja le-teh) je neposredno povezano s številom "pametnih" vprašanj. Če teh ni, je meni ostalo zafrkancija, podobno kot vam one tračarije v Aktualno ... mene nekako ne pritegnejo.
Pomagal? Ne trapaj ... pomagal kako? Bi peljal vrle forumašice malo tekat z ono verigo z ročaji ki jih uporabljajo za froce v vrtcih? Če ni odločitve v glavi za tek, je ne bo, ne glede na to kaj napišem jaz ali kdorkoli drug. Dokler ne naredi "klik" v glavi ... ostane vse na "bi", ne "bom", kaj šele "sem".
Jaz sem pravkar prišel s krajšega teka po fitnessu, oboje je sledilo službi, ta pa samo trem uram spanja. Je šlo vse po skrajšanem programu, ampak šlo pa je ... in do tega te ne more pripravit nobeno pametovanje po forumu. Kot je napisano v postu nad mojim - enostavno greš tečt. In pretiravat ne smeš, kar pa pri večini posameznikov niti ni problem.