men sta kr obe
Torbice
Posted 12 November 2005 - 01:29 PM
men sta kr obe
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 November 2005 - 06:52 PM
zlata v topshopu se mi zdi zelo luškana, vendar je cena kr mal preveč navita. za takšno torbico ne bi dala tolk denarja.
Posted 12 November 2005 - 08:44 PM
Torbica od Rey.
TOrbica od Gwen Stefani (L.A.M. niti ni tak draga nekje okrog 20k stane ampak žal ne v Slo.
Posted 12 November 2005 - 09:32 PM
Dooney&Bouke
Posted 12 November 2005 - 10:27 PM
Posted 14 November 2005 - 11:50 AM
Imam jih tolko, da ne vem kaj z njimi. Torbice so moj fetish. Nazadnje sm si kupla zlato v Accessories. Imajo zelo velik izbor in cist zmerne cene. Pred kaksnim mesecem sem si kupla torbico iz pravega krzna in usnja v enem butiku v stari Ljubljani. Nad ceno sem bila zelo presenecena - stala je komaj 10.000sit. Zdej vidim zakaj - krzno je zacelo razpadati, kr trga se Drugac je pa zelo lepa...Rjavo krzno kombinirano z rjavim usnjem in zlatimi ketnicami.
Zelim pa si torbico od LV in od Grosljeve...Na to bo treba pa se mal pocakat, ker mam rojstni dan sele aprila
Posted 14 November 2005 - 03:53 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 November 2005 - 04:20 PM
Imam jih tolko, da ne vem kaj z njimi. Torbice so moj fetish. Nazadnje sm si kupla zlato v Accessories. Imajo zelo velik izbor in cist zmerne cene. Pred kaksnim mesecem sem si kupla torbico iz pravega krzna in usnja v enem butiku v stari Ljubljani. Nad ceno sem bila zelo presenecena - stala je komaj 10.000sit. Zdej vidim zakaj - krzno je zacelo razpadati, kr trga se Drugac je pa zelo lepa...Rjavo krzno kombinirano z rjavim usnjem in zlatimi ketnicami.
Zelim pa si torbico od LV in od Grosljeve...Na to bo treba pa se mal pocakat, ker mam rojstni dan sele aprila
ej ti pejt pogledat pod temo za ljubiteljice krzna prispevek!!video se ti bo krznenea torbica zihr zdela mal brgačna!!!!!!
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 14 November 2005 - 05:51 PM
Sej se tudi sama ne strinjam ampak tole je tema o torbicah, ne o moraliziranju kar se tiče uporabe pravega krzna.
Posted 14 November 2005 - 05:55 PM
KRZNO NOSIJO LEPE ŽIVALI IN GRDI LJUDJE
Posted 14 November 2005 - 06:34 PM
Sej se tudi sama ne strinjam ampak tole je tema o torbicah, ne o moraliziranju kar se tiče uporabe pravega krzna.
ma toralno se strinjam z dilemo, in RESNIČNO ne razumem teh deklariranih bork za pravice živali, ker z največjim veseljem napadajo soljudi v imenu živali.
v bistvu gre za nenavadno nasilne osebke, ki v imenu pravičnosti zganjajo vojno.
tudi sama sem proti uporabi krzna, vendar se zavedam, da z raznorazim lajanjem po forumu ne bo dosti koristi, in da bo čisto vredu, če poskrbim, da sama ne nabavljam krzna.
sploh pa je svet sit raznih sloganov tipa "raje gola kot v krznu" itd, ker imajo itak omejen rok trajanja in so največkrat zlorabljeni v samopomocijske namene (tle pa za nabijanje postov).
Tako da, drage mirovnice, dajte nam že mir!
Posted 14 November 2005 - 06:41 PM
KRZNO NOSIJO LEPE ŽIVALI IN GRDI LJUDJE
ta je prov zlo huda !!! :D
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 14 November 2005 - 08:17 PM
Posted 14 November 2005 - 09:58 PM
čist tko btw, ne jem mesa
ampak je pa res, da nas to spremlja povsod... če je že na tem, tud v kozmetiki full... in potem bi mogli res povsod na to gledat. to pa res nimaš kej, na žalost! vendar je men krzno še vseeno neokusno- zakaj bi za 1 torbico ubili živalce, če pa lahko posežemo po imitacijah!
sploh pa nehajmo s tem, tema je o torbicah
Posted 16 November 2005 - 06:45 PM
Posted 18 November 2005 - 07:58 PM
Posted 18 November 2005 - 08:14 PM
Luškano.
Posted 19 November 2005 - 10:58 AM
Posted 19 November 2005 - 02:01 PM
dobiš jih na trubarjevi ulici, v trgovini elite al tko nekak se imenuje...
Posted 19 November 2005 - 02:02 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users