Krema / lotion / mleko za telo
Posted 12 June 2005 - 08:08 AM
Posted 12 June 2005 - 02:16 PM
Posted 14 June 2005 - 04:26 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 October 2005 - 12:01 PM
Tnx
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 October 2005 - 04:46 PM
Jaz pa sem trenutno čisto mahnjena na Avonovo kremco z olivnim oljem in olivnimi granulami..... pa z Avonovim losjonom z vanilijo in sojinim mlekom (ful ima obstojen vonj). Zdaj pa komaj čakam, da pridem domov, kjer me čaka velik paket z Avonovimi izdelki in kjer je noter tudi SSS body souffle s cvetličnim vonjem. Njami, mora dišat.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 October 2005 - 11:36 PM
Jaz sem uporabljala Johnson's baby oil že pred nekaj leti, koža je bila res mehka, ampak sem se malo bala, da ne bi imela potem preveč suhe .
No, zdaj sem si spet kupila tole ful lepo diši. Kaj mislite, je pametno uporabljat tole?
Posted 30 October 2005 - 09:20 AM
Posted 30 October 2005 - 11:53 AM
a tud,če si ga daš na mokro kožo???ker meni se ne zdi
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 October 2005 - 12:09 PM
Posted 30 October 2005 - 07:28 PM
Posted 31 October 2005 - 12:34 AM
a tud,če si ga daš na mokro kožo???ker meni se ne zdi
Jaz si ga dam na vlažno kožo, počakam par minut in potem se oblečem in ni nikjer nobenih flekov.
Posted 31 October 2005 - 07:45 AM
Posted 31 October 2005 - 06:14 PM
O, jaz tudi ne maram olja. Se mi zdi, da se nikoli čisto do konca ne vpije kožo. Da ne omenjam muk ob mazanju ... ko sem mastna kot tunka.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 November 2005 - 11:18 AM
Posted 29 November 2005 - 11:30 AM
Ta olja so res shit.
Posted 29 November 2005 - 06:12 PM
Posted 29 November 2005 - 08:48 PM
Posted 29 November 2005 - 09:09 PM
Meni so božanski, sploh okusi: kokos, caramel, čokolada (sploh gel za tuširanje ker ne veš ali bi ga pojedo al ne - pa še zgleda identično čokoladni kremi ), bela čokolada,...
In po mleku in po tuširanju dišiš še ful dolgo.Sicer je Sonchika te izdelke ocenla za povprečne, samo mene so direktno obsedli
Posted 29 November 2005 - 09:21 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 November 2005 - 11:39 PM
Mene je sošolka s temi izdelki seznanila (uporablja gel in mleko - bela čokolada..... pravi, da je vonj mleka za telo ful obstojen..... da se zjutraj namaže in da se še zvečer voha). Mislim, da niso ravno na novo, so še kar nekaj časa. Bela čokolada res odlično diši. Sem jih že šla šnofat, kajpada. Ampak cene so mi previsoke, pa sodeč po sestavinah niso kaj ekstra, res je. No ja, imela bi jih sicer vseeno, če bi mi jih kdo podaril..... - bela čokolada res diši noro.
.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users