Večji volumen las
Posted 23 February 2006 - 08:23 PM
Lepe lase maš! Ful lepe !
Posted 23 February 2006 - 08:27 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 February 2006 - 07:34 AM
Ana, sej maš tut ti lepe lase ....kaj bluziš?
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 24 February 2006 - 11:58 AM
aja, pa hvala punce
Posted 24 February 2006 - 03:42 PM
Vedno bolj razmišljam, da bi si jih postrigla rahlo stopničasto, ker zgledajo gostejši, pa malce manj se mastijo, ker se ne popajo tolk skup. Frizerka je rekla, da je to ena fajn optična finta. Ker če so lasje postriženi čist ravno izgledajo ful redkejši...
Mja sam..jaz imam stopnicasto frizuro in zarad temperatur so se mi lasje ki so 2cm krajse od najdaljsih scepile in jih ne moram postrict.Frizura je okol 4-5cm stopnicasta in ostale konjice niso unicene.Ne vem kako si naj porihtam scepljene laske
no upam da si me dokaj razumela ker res ne vem kako naj povem drugace
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Posted 24 February 2006 - 04:22 PM
Ana, sej maš tut ti lepe lase ....kaj bluziš?
Ti si zmešana.
Posted 24 February 2006 - 04:57 PM
aja, pa hvala punce
Ej, en predlog: Zakaj se ne postrižeš na stopničasto varianto. Jaz imam kolegico, ki ima podobne lase kot ti, pa je postižena na stopničasto. Res ji ful dobr stoji frizura in to skos.
Posted 24 February 2006 - 09:13 PM
Posted 25 February 2006 - 01:42 PM
Vedno bolj razmišljam, da bi si jih postrigla rahlo stopničasto, ker zgledajo gostejši, pa malce manj se mastijo, ker se ne popajo tolk skup. Frizerka je rekla, da je to ena fajn optična finta. Ker če so lasje postriženi čist ravno izgledajo ful redkejši...
Mja sam..jaz imam stopnicasto frizuro in zarad temperatur so se mi lasje ki so 2cm krajse od najdaljsih scepile in jih ne moram postrict.Frizura je okol 4-5cm stopnicasta in ostale konjice niso unicene.Ne vem kako si naj porihtam scepljene laske
no upam da si me dokaj razumela ker res ne vem kako naj povem drugace
Ja štekam. Vem da je to kr pogost problem pri "stopničkah", samo ne vem kako se tega rešiš.. Verjetno morš bit ful pazljiva, pa ful bolj skrbet zanje (nanesi več unga silikona, ne jih preveč spenjat, pa probi jih zavarovat pred mrazom - skrij jih pod plašč, šal..). Še najbolj ti bo pa verjetn znala svetovat tvoja frizerka, pa verjetno bo vedla kako jih postrižt...
vuelvo a vos,
Posted 25 February 2006 - 05:52 PM
A mogoče katera uporablja navijalke za povečanje volumna???
Posted 25 February 2006 - 05:56 PM
vuelvo a vos,
Posted 25 February 2006 - 06:02 PM
A mogoče katera uporablja navijalke za povečanje volumna???
ne vem zakaj bi bil to čudn vprašanje... valda... če imaš dolge tam do ramen imaš komot une ta velike navijalke, zato da ti lasje pol stojijo stran od lasišča... al si jih pa s krtačo oblikuješ tako, da jih sušiš v smeri stran od glave
Posted 01 March 2006 - 11:45 AM
Posted 01 March 2006 - 11:59 AM
No danes sem ravno našla eno slikico...tukaj vidiš, da so uporabli različne velikosti
Posted 03 October 2006 - 02:47 PM
Kakšne izkušnje imate s tem?
Nujno si moram nabaviti nekaj za volumen, pa ne bi rada, da bi mi mastilo lase, ker so že tako ali tako prehitro mastni. Do zdaj sem uporabljala Niveino peno za volumen in Gliss Kurjev serum, pa nisem bila najbolj zadovoljna. Prvi dan frizura lepo stoji, potem pa vse pade dol in lasje hitro postanejo mastni.
Posted 03 October 2006 - 06:31 PM
Posted 05 October 2006 - 11:42 AM
Posted 18 June 2007 - 10:39 PM
Zanima me, če ima katera (ali če katero, tako kot mene, mika nakup) ono pene za volumen, ki jo reklamira Hajdi Klum?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 June 2007 - 09:22 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users