Spovednica
Posted 03 June 2009 - 11:08 PM
Zafrknila sem se pri mejliranju. Imam pač dva mail naslova, eden uraden in en privat. In sem pobrkala naslova in poslala kontra kot bi morala.. pa dobro, zdaj tak je kar je.
Ob tem sem se pa spomnila kolko mi gre na zivce, ko imajo takozvani slovenski zvezdniki na FB dva profila.. isto eden javni, drug privat. Pa pol napiše Ota Roš Privat. Doooh. Preseravanje. No, to je itak že za eno drugo temo baje...
Še stušat se moram pa se mi tak ne da... hahaha, da bom bolj v temi.
Posted 04 June 2009 - 06:49 AM

Pa da sem včeraj malo ženske čase izkoristila, da sem prej končala na zavarovalnici. Nekaj sem prizadeto kao flirtala eno sekundo z enim uslužbencem.

Pa še dobro da je določena oeba doma na drugem koncu Slovenije.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 June 2009 - 08:09 AM

Posted 04 June 2009 - 08:52 AM
Princeska, mislim, da si prav naredila. Včasih je treba s takimi ravnat v rokavičkah, čeprav si tega nikakor ne zaslužijo. Kaj veš kaj bi ju spipnilo, če bi jima jezikala. Eni so taki, da bi zaradi jezikanja še bolj komlicirali in zajebavali. No, vsekakor upam, da sta bila danes samo malo nasajena in da ti uspe jutri vse uredit. Držim pesti.
Thanks, punce za podporo.
Sm uštimala. Sicer še nisem dobila podpisa, tko da bom mogla še enkrat do teh ebdakov, ampak ok. Važno, da ga dobim. Morm it na športno v Rožno al nekam.
Sam ful se mi butasto zdi k je spet pizdil name k na eno smet, zarad tega ker so ble pred mano bejbe in celga semestra nimajo narejenga in pol meni teži, ki mi en obisk manjka pa še to ne po moji krivdi. Bla sm tiho, ko sm ven prišla, smo opravljale na polno

Kok so eni zateženi, matr.
No sam da sm porihtala

Posted 04 June 2009 - 08:54 AM

Posted 04 June 2009 - 12:56 PM

Mah, razočarana sem nad nekaterimi osebki. Kaj ti ni jasno, mislim. Če rečem, da NOČEM, to tudi pomeni, da tega res NOČEM. In me zaradi tega ni treba milijonkrat vprašat, če morda pa le nebi in pol delat celotne analize tega zakaj jaz to nočem.

Aja, pa danes sem bila na zagovoru diplome od ene tipice, ki je delala diplomo pri moji mentorici. Vtisi... I'm scared. Da ne omenjam, da se en prfoks iz komisije niti ni prikazal na zagovoru, sta bila druga dva dovolj. Žensko sta tak mučla s vprašanji, vodja komisije se je še malo norčeval iz nje in tega, da se je v diplomi najprej zahvalila babici, šele nato mentorici, pa še par takih ji he spustil, da se mi je dečva prav zasmilila. Ok, saj kolikor se spomnim te punce iz predavanj v njižjih letnikih, ki jih je obiskovala z nami, ni ravno najbolj brihtna, ampak vseeno. Da je 4 mesece preživela po arhivih in v domih za ostarele in napisala diplomsko nalogo tako kot treba, kar je tudi sam priznal, se pa res ni treba norčevat iz nje. No, je pa uspešno diplomirala, kar je tudi glavno. Upam, da na mojem zagovoru diplome, ko enrat bo, ne bo tak, če bo v moji komisiji.
aja, pa danes sem vstala z levo nogo, tako da don't mess with me.
Posted 04 June 2009 - 02:14 PM

Posted 04 June 2009 - 04:20 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 June 2009 - 04:25 PM
Kap me bo zadela, pod nujno se moram učit in to ne lahko stvari, foter pa iz dnevne sobe v kuhinjo na glas prebira reklame

drgače pa vem kako je to ko se moraš učiti pa nekedo razbija ali pa kaj...
spovedujem se da nimam nobene volje za učit!!! a mam nasledn tedn 3 izpite

Posted 04 June 2009 - 07:59 PM
Jutri me vpraša matematiko, me ni v sredo, jaz nisem še taknila in se mi ne da in slabo mi je, ker sem se zaradi živcev tolko prenažrla in se mi bruha in ne morem, ker sem izmozgana, čakam samo vikend, da spim cel jebeni dan. In najboljša prijateljica je v bolnici, sploh ne vejo kaj ji je, rekla je da me bo poklicala, ma njena mama tudi, pa se mi sploh noben ne javlja in eno uro čakam zraven telefona in popizdla bom, ker ne vem, kaj se dogaja in vsi mi grejo na živce.
Pablo Picasso
Posted 04 June 2009 - 08:17 PM

Posted 04 June 2009 - 08:35 PM

Posted 04 June 2009 - 08:45 PM

Posted 04 June 2009 - 08:52 PM
Častna pionirska!
Posted 04 June 2009 - 09:53 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 June 2009 - 10:43 PM
Posted 04 June 2009 - 10:49 PM

[Napoleon]