Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9961 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 03 June 2009 - 11:08 PM

Zafrknila sem se pri mejliranju. Imam pač dva mail naslova, eden uraden in en privat. In sem pobrkala naslova in poslala kontra kot bi morala.. pa dobro, zdaj tak je kar je.

Ob tem sem se pa spomnila kolko mi gre na zivce, ko imajo takozvani slovenski zvezdniki na FB dva profila.. isto eden javni, drug privat. Pa pol napiše Ota Roš Privat. Doooh. Preseravanje. No, to je itak že za eno drugo temo baje...

Še stušat se moram pa se mi tak ne da... hahaha, da bom bolj v temi.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9962 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 June 2009 - 06:49 AM

Spovedujem se, da sem zadnje čase full veliko v spovednici. surrender.gif

Pa da sem včeraj malo ženske čase izkoristila, da sem prej končala na zavarovalnici. Nekaj sem prizadeto kao flirtala eno sekundo z enim uslužbencem. oops.gif cry.gif

Pa še dobro da je določena oeba doma na drugem koncu Slovenije. unsure.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9963 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 June 2009 - 08:09 AM

Na pevskih mamo enega novega dečkota, ki je kr hud... Mam še več motivacije za hodit na vaje, haha! twisted.gif
  • 0

#9964 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 June 2009 - 08:52 AM

QUOTE(Kalypso @ 2. 6. 2009 - 21:15) View Post

Princeska, mislim, da si prav naredila. Včasih je treba s takimi ravnat v rokavičkah, čeprav si tega nikakor ne zaslužijo. Kaj veš kaj bi ju spipnilo, če bi jima jezikala. Eni so taki, da bi zaradi jezikanja še bolj komlicirali in zajebavali. No, vsekakor upam, da sta bila danes samo malo nasajena in da ti uspe jutri vse uredit. Držim pesti.

Thanks, punce za podporo.

Sm uštimala. Sicer še nisem dobila podpisa, tko da bom mogla še enkrat do teh ebdakov, ampak ok. Važno, da ga dobim. Morm it na športno v Rožno al nekam.
Sam ful se mi butasto zdi k je spet pizdil name k na eno smet, zarad tega ker so ble pred mano bejbe in celga semestra nimajo narejenga in pol meni teži, ki mi en obisk manjka pa še to ne po moji krivdi. Bla sm tiho, ko sm ven prišla, smo opravljale na polno biggrin.gif
Kok so eni zateženi, matr.

No sam da sm porihtala smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9965 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28032 posts

Posted 04 June 2009 - 08:54 AM

Super Princeska! thumbup.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9966 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46133 posts

Posted 04 June 2009 - 12:56 PM

super princeska, sem vesela, da se je uredilo. thumbup.gif

Mah, razočarana sem nad nekaterimi osebki. Kaj ti ni jasno, mislim. Če rečem, da NOČEM, to tudi pomeni, da tega res NOČEM. In me zaradi tega ni treba milijonkrat vprašat, če morda pa le nebi in pol delat celotne analize tega zakaj jaz to nočem. down.gif

Aja, pa danes sem bila na zagovoru diplome od ene tipice, ki je delala diplomo pri moji mentorici. Vtisi... I'm scared. Da ne omenjam, da se en prfoks iz komisije niti ni prikazal na zagovoru, sta bila druga dva dovolj. Žensko sta tak mučla s vprašanji, vodja komisije se je še malo norčeval iz nje in tega, da se je v diplomi najprej zahvalila babici, šele nato mentorici, pa še par takih ji he spustil, da se mi je dečva prav zasmilila. Ok, saj kolikor se spomnim te punce iz predavanj v njižjih letnikih, ki jih je obiskovala z nami, ni ravno najbolj brihtna, ampak vseeno. Da je 4 mesece preživela po arhivih in v domih za ostarele in napisala diplomsko nalogo tako kot treba, kar je tudi sam priznal, se pa res ni treba norčevat iz nje. No, je pa uspešno diplomirala, kar je tudi glavno. Upam, da na mojem zagovoru diplome, ko enrat bo, ne bo tak, če bo v moji komisiji.

aja, pa danes sem vstala z levo nogo, tako da don't mess with me.
  • 0

#9967 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 04 June 2009 - 02:14 PM

Kap me bo zadela, pod nujno se moram učit in to ne lahko stvari, foter pa iz dnevne sobe v kuhinjo na glas prebira reklame rpg.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9968 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 04 June 2009 - 04:20 PM

Tok sm se nažrla palačink z nutelo da mi je slabo oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9969 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 June 2009 - 04:25 PM

QUOTE(Eli @ 4. 6. 2009 - 15:14) View Post

Kap me bo zadela, pod nujno se moram učit in to ne lahko stvari, foter pa iz dnevne sobe v kuhinjo na glas prebira reklame rpg.gif

laugh.gif

drgače pa vem kako je to ko se moraš učiti pa nekedo razbija ali pa kaj...

spovedujem se da nimam nobene volje za učit!!! a mam nasledn tedn 3 izpite sad.gif sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9970 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27564 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 June 2009 - 07:59 PM

NA K* SI GREM.

Jutri me vpraša matematiko, me ni v sredo, jaz nisem še taknila in se mi ne da in slabo mi je, ker sem se zaradi živcev tolko prenažrla in se mi bruha in ne morem, ker sem izmozgana, čakam samo vikend, da spim cel jebeni dan. In najboljša prijateljica je v bolnici, sploh ne vejo kaj ji je, rekla je da me bo poklicala, ma njena mama tudi, pa se mi sploh noben ne javlja in eno uro čakam zraven telefona in popizdla bom, ker ne vem, kaj se dogaja in vsi mi grejo na živce.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9971 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28032 posts

Posted 04 June 2009 - 08:17 PM

Sramoto si delam naokoli. Iscem sobo v blizini Milana, najdem nekaj, pisem, ce imajo prosto, in me vprasajo, ce zelim sobo z zakonsko posteljo za enega. In meni ni bilo jasno zakaj bi zelela sobo z zakonsko posteljo samo za enega, ce bi zelela za enega, bi vzela enoposteljno sobo. In jim napisem, da se opravicujem, da ne razumem, v cem je finta zakonske postelje, ce v njej spi samo eden in, da rabim za dve osebi. In zdej se mi ne oglasijo vec sploh. Pomoje si mislijo, da sem malo usekana. butl.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9972 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 June 2009 - 08:35 PM

Ne da se mi učit, prav z neverjetnimi, srce parajočimi napori se spravim za knjige in zraven trpim ko Kristus. Vse drugo mi gre po glavi, pa vsake pol ure mam odmor in okol skačem. Danes sem mela en izpit in po nekem čudežu mi je šlo fenomenalno, bi lahk bla kamot devetka. Raj pa sploh ne pomislim, kolk izpitov me še čaka, pa še jutr neko računalniško preverjanje, o katerem nimam pojma - bolj ko gledam skripto, manj mi je jasno. rolleyes.gif Pa še pisal mi je predavatelj, da se naj fajn pripravim, če hočem met lepo oceno in bla bla. Zdej sem itak cela presrana, očitno pričakuje, da bom jutr briljirala in si še sama izmisla kak nov program. Totalni suffer, najraj bi šla spat. Verjet ne morem, da je konc vsega lepega, da me zdej čaka poln učenja praktično celo poletje, nobenga žuranja več (ker bom v Celju in tam ni NIČ), prav depresivna sem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9973 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15795 posts

Posted 04 June 2009 - 08:41 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 6. 2009 - 21:35) View Post

(ker bom v Celju in tam ni NIČ), prav depresivna sem.

Don't be, I'm in Celje! biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#9974 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 June 2009 - 08:45 PM

Oh, now I feel so much better. happy.gif tongue.gif Le glej, da mi boš zapolnila osamljene urice z mnogoterimi razuzdanimi dogodivščinami.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9975 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15795 posts

Posted 04 June 2009 - 08:52 PM

Častna pionirska!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#9976 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 04 June 2009 - 09:53 PM

Ej, vsi najbl zajebani iz Lj hodju v Celje žurat v escape-a biggrin.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9977 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 June 2009 - 10:43 PM

Tja notr mene ne dobiš za nič na svetu. Bi me blo treba brutalno pretepst in potem moj nezavestni kadaver zvlečt notr.
  • 0

#9978 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17114 posts

Posted 04 June 2009 - 10:49 PM

Zmenli smo se da bomo zrihtali igrišče za odbojko. Napol nam je ratalo, pol pa smo začeli pit in smo končali pri pivskih igricah z kartami. In jaz seveda nevajena vina sem kr nekaj spila in mi je ful dogajalo, pol je prišo B. in sm kr neke bluzla nasekana ko mina. biggrin.gif Jutri me bo ful sram ermm.gif U glavnem ja, zaj grem počas spat in ful upam da jutri nebom mela kakega glavobola ali pa trebuhobola kr se moram učit !!!
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9979 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 04 June 2009 - 10:51 PM

Zakaj pa ne? Never been there.. Kakšno musko sploh vrtijo?
  • 0

After all this time?

Always.

#9980 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 04 June 2009 - 10:55 PM

V escapu kolko vem vrtijo čefurko
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users