Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9941 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 03 June 2009 - 08:15 AM

QUOTE(Princeska @ 2. 6. 2009 - 21:05) View Post

Sej jutri grem spet težit

Če si res hodila, pejd k dekanu in povej, da te zezajo s podpisom.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#9942 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 03 June 2009 - 02:51 PM

Nevem od kod ljudem ideja, da je OK šlatat po trebuhu. Ne rečem moji bližnji, ampak kar eni znanci na cesti rolleyes.gif

To je meni tako, kot da bi prišla do ene ženski z lepimi joški in bi jih začela šlatat.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9943 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 June 2009 - 02:56 PM

Ej podpis. Jaz bi popizdila ej (če bi mela slab dan lol).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9944 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 June 2009 - 03:32 PM

POPIZDEVAM, ker ne mine niti EN SAM DAN da ne bi v okolici nekdo neki razbijal, žagal, ropotal, PA KAJ LJUDJE NE ZNAJO MIROVAT EN LJUBI DAAAAN?!!!!!!
Se hočem za pol ure kvalitetno naspat in me zbudi ropot po 15ih minutah. Še učit se ne morem ker vsake 2 min slišim ko neke dile zaropotajo in se ustrašim, pa ne me jebat no.
Prou vsako jutro, vsako popoldne, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
  • 0

#9945 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 03 June 2009 - 04:09 PM

QUOTE(Kinky @ 2. 6. 2009 - 10:01) View Post

Absolutno, Planet. Si na seznamu ljudi, ki jih bom še zagotovo spoznala s tega foruma, bomo pa še zažurali takrat skupaj.

Oooo hvala! oops.gif Bomo sami posteni ljudje do jutra na kupu a ne Tasika. biggrin.gif

QUOTE(Princeska @ 2. 6. 2009 - 15:11) View Post

Kok človk včasih po krivici najebe ermm.gif

Princeska upam, da bos porihtala. :| Sad but true, da s fer odnosom danes vedno tezje sploh se kam prides, ker enostavno potones v morju govna. cry.gif Sigh. Se pa strinjam, da vcasih je dobro ohraniti mirno kri, ce ti to seveda uspe, ker presenetis okolico in jo tako razorozis. Jaz sem na faksu enkrat manjkala neopraviceno na enih vajah, nisem vedela, da bi morala biti 100 % prisotna. In pridem naslednjic v laboratorij pa me asistent pospremi do profesorja potem smo sli pa naprej se do predstojnice oddelka. In sta mi pridigala eden cez drugega, gor in dol, levo in desno, blaaa, blaaaaa, blaaaaaaaaaaaaaaa...... Pa dobro no saj ni konec sveta ali pac?!?!?! Enkrat edinkrat, da me nekje ni bilooooo no!!!! Meni se pa ni dalo niti ust odpirat, sem prisla na vaje prakticno skoraj direkt z zura prejsnjo noc. O : ) In sem samo povedala, da razumem, da sem zaj**, da se ne bo ponovilo in, da naj povejo, kaj naj naredim, da se bodo umirili. Sledilo je se ene 15 minut pridige in na koncu sem le izvedela, da se moram z asistentom zmeniti enkrat za individualne vaje in jih placati. Vsega skupaj nic veliko denarja in vsega skupaj nic veliko dela z vajo, ker je bila prva vaja in bolj teoreticna kot ne. Asistent se je samo smejal, ko sva ostala sama, jaz pa tudi, je rekel dej bova porihtala to ena, dva, tri. Pa je bilo zmenjeno. Eni pac morajo svoj ego pumpat in kazati moc svojega naziva/funkcije na vsakem koraku.

QUOTE(Izgubljena @ 2. 6. 2009 - 19:33) View Post

obupne težave s spanjem imam. danes sem vzela 10 mg sanval uspavalo in se kljub temu zbudila ob 2h, in napov prebedela ter prespala do 5h. jaz ne več več, kaj se z mano dogaja huh.gif

:| A kaksna fizicna aktivnost ti ne pomaga, da bi te zmatralo in polozilo v posteljo? Jaz grem v taksnih primerih najraje na zrak, si spocijem duso in telo in spim kot angelcek. smile.gif Pa magnezijevo sumeco tableto vzamem, magnezij deluje protistresno, name ima super ucinek, res sprosti napetost v meni. Sicer me trenutno daje PMS in takrat imam skoraj vedno probleme s spanjem, komaj cakam, da mine.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9946 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17114 posts

Posted 03 June 2009 - 04:15 PM

QUOTE(_Planet_ @ 3. 6. 2009 - 17:09) View Post

[size=1]
Oooo hvala! oops.gif Bomo sami posteni ljudje do jutra na kupu a ne Tasika. biggrin.gif

Nebojo se nas rešli laugh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9947 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 03 June 2009 - 05:37 PM

Toooook se mi neda učiiit te zgodoviiineeeeeeee down.gif Hvalabogu da mi ni pomembn a bom zvišala al ne smile.gif U bistvu komi čakam da grem tečt čez pou ure, da se nerabm učit haha laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9948 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2009 - 05:58 PM

^^A ti z Emilom hodiš? ohmy.gif
  • 0

#9949 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 03 June 2009 - 06:04 PM

Ja, od kje ga pa poznaš? biggrin.gif A s šole?
  • 0

After all this time?

Always.

#9950 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2009 - 06:09 PM

Dej nehi, k me je prov sram, grem uredit post, haha. laugh.gif
  • 0

#9951 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 03 June 2009 - 06:10 PM

Z mami sva šle tečt, in uspel mi je tečt 30 min in zdej sem blazno ponosna nase in blazno crknjena in se mi da učit še manj kot prej in umiram biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9952 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46133 posts

Posted 03 June 2009 - 06:32 PM

Utrujena sem od učenja. down.gif Komaj čakam, da bo izpitnega obdobja konec.
  • 0

#9953 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 June 2009 - 06:48 PM

Skrbi me za soboto, pišem matematiko maturo :/ pa kar neki bluzim pa zamorjena sm že čist cel dan.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9954 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 June 2009 - 06:54 PM

Ćist sem izmučena, cel dan sem nadrkavala matematiko.
  • 0

#9955 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 June 2009 - 06:54 PM

Emily, enako... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9956 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 03 June 2009 - 07:07 PM

QUOTE(_Planet_ @ 3. 6. 2009 - 17:09) View Post

:| A kaksna fizicna aktivnost ti ne pomaga, da bi te zmatralo in polozilo v posteljo? Jaz grem v taksnih primerih najraje na zrak, si spocijem duso in telo in spim kot angelcek. smile.gif Pa magnezijevo sumeco tableto vzamem, magnezij deluje protistresno, name ima super ucinek, res sprosti napetost v meni. Sicer me trenutno daje PMS in takrat imam skoraj vedno probleme s spanjem, komaj cakam, da mine.

Redna fizična aktivnost nima kakšnega hudega učinka, ker imam navado skoraj vsak dan teči ali pa na kolo. Sem pa včeraj imela zelo naporen športni dan in sem ponoči spala kot ubita (no ja, tableto sem vseeno vzela).
Je pa res, da sem trenutno v zelo stresnem obdobju, tako da bom poskusila z magnezijem. Hvala za predlog! wink.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#9957 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 June 2009 - 07:50 PM

Joj ej kako mi grejo na določen telesni organ namenjen reprodukciji in izločanju situacije v katere že vsako leto tradicionalno padem. Prov vedno.
Ne morem verjet kako lahko padem pri vedno istem predmetu, pa zarevn se lepo ptrudim da grem na prvi rok (so vprašanja bolj humana), učim se, pol pa še vedno ne nardim. Pa kr vidim da bo spet isto kot vedno - eni papki ki jim dol visi za fax in se minimalno učijo (tolko da vejo na kater predmet se izpit navezuje) bojo šli pa direkt na naslednji rok in iz prve nardil, jst bom pa izpit delala še ene petkrat, pa se izkeširala pa po dveh letih na milost prof. nardila.
Pa vedno si rečem, da bom pametna pa šla na prvi rok, da bom pol mela fraj, pa da se bom lepo naučila, pa tudi se ampak je vsakič bob ob steno. Pol pa folk nardi izpit z levo roko, pa me sprašujejo kako pa to da pa meni ne gre, al pa kako pa to da še vedno nisem v tem ali onem letniku.
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9958 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 June 2009 - 08:37 PM

QUOTE(Braunkopf @ 3. 6. 2009 - 20:50) View Post

Joj ej kako mi grejo na določen telesni organ namenjen reprodukciji in izločanju situacije v katere že vsako leto tradicionalno padem. Prov vedno.
Ne morem verjet kako lahko padem pri vedno istem predmetu, pa zarevn se lepo ptrudim da grem na prvi rok (so vprašanja bolj humana), učim se, pol pa še vedno ne nardim. Pa kr vidim da bo spet isto kot vedno - eni papki ki jim dol visi za fax in se minimalno učijo (tolko da vejo na kater predmet se izpit navezuje) bojo šli pa direkt na naslednji rok in iz prve nardil, jst bom pa izpit delala še ene petkrat, pa se izkeširala pa po dveh letih na milost prof. nardila.
Pa vedno si rečem, da bom pametna pa šla na prvi rok, da bom pol mela fraj, pa da se bom lepo naučila, pa tudi se ampak je vsakič bob ob steno. Pol pa folk nardi izpit z levo roko, pa me sprašujejo kako pa to da pa meni ne gre, al pa kako pa to da še vedno nisem v tem ali onem letniku.
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Se popolnoma strinjam s tem kar si napisala, ker je pri meni isto cry.gif in se tudi jaz vse to sprašujem cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9959 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 June 2009 - 10:35 PM

Kok je fajn k zuni dežuje.
  • 0

#9960 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 03 June 2009 - 10:51 PM

^^

Jaaa, pri nas je tudi zacelo!!

QUOTE(Plain Jane @ 3. 6. 2009 - 19:09) View Post

Dej nehi, k me je prov sram, grem uredit post, haha. laugh.gif

Zdej me pa zanima, kaj je pisalo v postu, preden si ga uredila. oops.gif

QUOTE(Izgubljena @ 3. 6. 2009 - 20:07) View Post

Je pa res, da sem trenutno v zelo stresnem obdobju, tako da bom poskusila z magnezijem. Hvala za predlog! wink.gif

Np, upam, da bo kaj pomagalo!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users