Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9921 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 June 2009 - 03:15 PM

Ma ja, sej jutr grem še enkrat, bom pač morala prestat vse te grde in sarkastične komentarje. Za oba prof. je očitno, da morta met v življenju kup težav in frustracij in to pač vsak dan preneseta na kakega študenta. Dons sm bla to pač jst. Itak pa an našem faksu ful težijo s to športno.
Sramoto sta mi nardila pred vsemi (k da sem ena sfulirana študentka), požret sm mogla besede, ki so mi bile namenjene čist po krivici. Pa tud če bi ble z razlogom, sploh nimata pravice, da so tok pikre.

Komi čakam, da dobim podpis. Mogoče se bo dal zment vsaj da grem kam drugam (plavat npr.), da mi priznata. Bom jutri ful težila. Sam se mi pa po drugi str. tok neumno zdi, ker je res ne fer. Pa še tok drugih zadev imam, kokr pa da se s tem obremenjujem.

Drug let si pa zrihtam opravičilo čez celo leto... ker ne mislm bit več poštena. Prov boli me. Itak pošteni najebemo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9922 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 June 2009 - 03:53 PM

Nisem imela balzama, in sedaj imam spredaj frizuro kot Merkator Lumpi fantek. cry.gif

Komaj čakaaaaam da bo ura 7. w00t2.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9923 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 02 June 2009 - 03:57 PM

A si boš lase takrat oprala? biggrin.gif tongue.gif hehe, hec...tko fajn se sliši, ko najprej govoriš o čupi potem pa to biggrin.gif

Gefa bo poraz. Krivim lahko pa le sebe... rolleyes.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9924 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 June 2009 - 04:07 PM

Ne, lase si bom ju3 ponovno prala, sem šla prej ga nabavit. biggrin.gif

Ob 19h sem pa z nekom zmenjena za en chat. oops.gif Samo to. Ampak se full veselim.

fifa, saj bo, saj bo, jaz sem za MA bila 100 procentna, da bom padla, ker me je profesor fuknil ven iz razreda na ustnem, ker sem ga razjezila s svojim neznanjem, pa še pisala sem full slabo - kao - tako se mi je zdelo, potem je bila pa končna ocena 3. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#9925 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 02 June 2009 - 06:33 PM

obupne težave s spanjem imam. danes sem vzela 10 mg sanval uspavalo in se kljub temu zbudila ob 2h, in napov prebedela ter prespala do 5h. jaz ne več več, kaj se z mano dogaja huh.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#9926 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 June 2009 - 06:42 PM

Kje so počitnce...
  • 0

#9927 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 June 2009 - 06:57 PM

Najrajši bi se zabubla pred TV.jem in gledala SATC. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#9928 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46133 posts

Posted 02 June 2009 - 07:09 PM

Naj grejo vsi v pm. Ne grem na ta bedn piknik, ki so si ga izmislili iz danes na jutri, pa me zdaj gledajo kot da sem z drugega planeta. Pač dajem prednost izpitom pred pijanico. Ko smo se pogovarjali o terminu sem jasno in glasno povedala, da meni ta termin pred izpiti ne ustreza, ampak če večini ustreza ok. Pač imejte piknik - brez mene. Samo ne mi zaradi moje neudeležbe potem nekaterih stvari naprej metat. Sem pač bolj ambiciozna in želim imeti izpite čimprej opravljene, da potem ko se bo treba odločit kako in kam naprej, ne bom imela problemov. Če vam paše delat večino izpitov jeseni, izvolite. Samo ne me zaradi tega, ker jih jaz ne nameravam in ker zaradi tega pač izstopam iz povprečja, kar ožigostat. Pa ne me potem spet prosjačit za zapiske, ker jih ne bom več posojala. Tak morm potem skoraj lepo prosti, da jih dobim nazaj, če jih sploh dobim. Če so mi fauš za ocene in da sem vse izpite razen enega do zdaj naredila v prvo, naj bodo. Sama vem, da sem jih prislužila s svojim znanjem. In ja, imam tudi nekaj sreče na izpitih, ampak če tisti, ki mi je to naprej vrgel pogleda sebe in svoje znanje, ima on večjo srečo, da je sploh kak izpit naredil. Pa ja, bite me, ker me to kar študiram tudi res zanima in morda vložim v študij malo več truda kot nekdo, ki se je vpisal samo zaradi statusa in je pač prilezel do 4. letnika s pomočjo tujih zapiskov in dobre volje profesorjev na zadnjih izpitnih rokih.

Ufff. So me res razpizdli. Hvalabogu za forum, da lahko spravim iz sebe.
  • 0

#9929 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 02 June 2009 - 07:12 PM

QUOTE(Princeska @ 2. 6. 2009 - 16:15) View Post

Za oba prof. je očitno, da morta met v življenju kup težav in frustracij in to pač vsak dan preneseta na kakega študenta. Dons sm bla to pač jst.

Na žalost maš popolnoma prav, Princeska. Obupna sta, znašata se nad drugimi če se le da. In ne morem verjet, da maš take probleme zarad ene blesave telovadbe. Ampak tud pr nas vem da niso bli vsi tolkrat kt bi mogli bit, pa so vsen pršli nekak skoz. Ne se jima pustit!

• 0

#9930 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 June 2009 - 07:13 PM

Pa Princeska zakaj se nisi nič postavila zase? ermm.gif Jst bi jih poslala vse skup nekam, pa jim skurcala evidenco, imbecilom nesposobnim. A nimaš nobenega sošolca da bi potrdil da si fulkrat prišla? Kr neki, imbecili. Pa ne morjo te kr žalt no, kaj pa mislijo da so, bi jim kar v fris vrgla kar jim gre.

Pri nas je enkrat enemu sošolcu prof. rekla med uro da še razmišlja če mu bi dovolila opravljanje izpita, ker kao ful manjka. Pa to ni blo res sploh, ker je pa res en od najpridnejših študentov. in smo se skupi zbunili vsi prisotni, da je pa res tam, pa še zapiske ji je pokazal, da ima skoraj vse not. In se je pol opravičila.

Zblojen dan, spat šla ob 6.30h, vstala ob 11.30h, spet zalegnila okoli 14h, vstala ob 15.30h. Razturala sem na plesu, ful mi je blo fajn danes. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9931 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 June 2009 - 08:05 PM

Sej jutri grem spet težit, sploh glede na to, da rabm čim prej ta podpis, da bom mirno spala. Braunkopf, nism mogla glih jezikat, čeprav sm že hotla... sam sm se vmes spomnla, da bolš, da sm mal bl pridkana in prijazna, da se me bosta tko usmilila. Včasih je treba bit mal preračunljiv. Seveda sem si pa mislila svoje in mam o njima zeeeelo slabo mnenje. Kretena pač.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9932 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46133 posts

Posted 02 June 2009 - 08:15 PM

Princeska, mislim, da si prav naredila. Včasih je treba s takimi ravnat v rokavičkah, čeprav si tega nikakor ne zaslužijo. Kaj veš kaj bi ju spipnilo, če bi jima jezikala. Eni so taki, da bi zaradi jezikanja še bolj komlicirali in zajebavali. No, vsekakor upam, da sta bila danes samo malo nasajena in da ti uspe jutri vse uredit. Držim pesti.

Spovedujem se še, da zadnje čase požerem vse preveč sladkarij in junk fooda, migam pa nič. down.gif
  • 0

#9933 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29931 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 June 2009 - 09:11 PM

QUOTE(Freya_ @ 1. 6. 2009 - 23:08) View Post

Špela, kako barvo imaš? Jaz odkar imam to odejo, ne samo spim, ampak se tudi učim in gledam vse možne nadaljevanke v postelji. biggrin.gif

vijolčno. wub.gif sem jih pa že tok nabavila, da bi mi lahko prepovedal kupovat, hehehe. mam nalepke še za 2 (1 bo še moja), pa še se jih bo nabralo in bom še malo kupovala te deke, da bo mami mela za darilo. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 02 June 2009 - 09:13 PM

Js mam tut vijolčne biggrin.gif
  • 0

#9935 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17465 posts

Posted 02 June 2009 - 09:21 PM

^^ Jaz tudi. Orng lepa.

QUOTE(Kinky @ 2. 6. 2009 - 10:01) View Post

Moja spoved: nekdo me je ČISTO zmešal, težko diham. cry.gif

Mene tudi. Ampak imam občutek, da se za vso lepoto skriva plehkost cry.gif Hud je pa še vedno wub.gif

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9936 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17113 posts

Posted 02 June 2009 - 09:27 PM

QUOTE(_Planet_ @ 2. 6. 2009 - 0:35) View Post

AAA se jst, se jst!! biggrin.gif Ce je druzba prava me ni domov do 7h, 8h zjutraj, odidem pa ponavadi okoli 20h. biggrin.gif Posteni ljudje hodimo podnevi domov. closedeyes.gif Bi se kvalificirala? smile.gif

S tem se pa 150% strinjam!!! biggrin.gif Za kakršnikoli žur count me in. laugh.gif

QUOTE(Kalypso @ 2. 6. 2009 - 20:09) View Post

Naj grejo vsi v pm. Ne grem na ta bedn piknik, ki so si ga izmislili iz danes na jutri, pa me zdaj gledajo kot da sem z drugega planeta. Pač dajem prednost izpitom pred pijanico. Ko smo se pogovarjali o terminu sem jasno in glasno povedala, da meni ta termin pred izpiti ne ustreza, ampak če večini ustreza ok. Pač imejte piknik - brez mene. Samo ne mi zaradi moje neudeležbe potem nekaterih stvari naprej metat. Sem pač bolj ambiciozna in želim imeti izpite čimprej opravljene, da potem ko se bo treba odločit kako in kam naprej, ne bom imela problemov. Če vam paše delat večino izpitov jeseni, izvolite. Samo ne me zaradi tega, ker jih jaz ne nameravam in ker zaradi tega pač izstopam iz povprečja, kar ožigostat. Pa ne me potem spet prosjačit za zapiske, ker jih ne bom več posojala. Tak morm potem skoraj lepo prosti, da jih dobim nazaj, če jih sploh dobim. Če so mi fauš za ocene in da sem vse izpite razen enega do zdaj naredila v prvo, naj bodo. Sama vem, da sem jih prislužila s svojim znanjem. In ja, imam tudi nekaj sreče na izpitih, ampak če tisti, ki mi je to naprej vrgel pogleda sebe in svoje znanje, ima on večjo srečo, da je sploh kak izpit naredil. Pa ja, bite me, ker me to kar študiram tudi res zanima in morda vložim v študij malo več truda kot nekdo, ki se je vpisal samo zaradi statusa in je pač prilezel do 4. letnika s pomočjo tujih zapiskov in dobre volje profesorjev na zadnjih izpitnih rokih.

Ufff. So me res razpizdli. Hvalabogu za forum, da lahko spravim iz sebe.

Za teke bumbarje še škoda zapravit minuto tvojga časa pa se pregovarjat o takih stvareh. Eni preprosto ne razumejo da nimajo vsi interesa 100 let vlečt absolventa pa kr nekaj mincat pa cincat, ampak bi radi opravli zadeve čim prej pa tak kot se spodobi. Sploh pa da maš nekaj od počitnic, ne pa da maš pol septembra vsega boga na grbi. Za favšijo do ocen pa sploh brezveze zgubljat besede. Eni nebi popolnoma nič mrdnili za fax, pol pa bi meli ker vser na pladnju pa same 10-ke. Ja halo, kaj ti ni jasno???

Tak mi gre en sošolc na živce in me je dans razkurilo. Eno ali dve leti je starejši, ne vem kaj je prej čaral. Nikol ga ni napredavanjih, na vajah tut bol redko pol pa na skupnem mailu SKOZ, ampak res SKOZ nekaj gnjavi, če ma kdo to pa ono, pa bi mu skeniral, pa kaj je blo za nardit, pa ne vem kaj še vse. Ko mu pa kdo kaj omeni da bi mogoče se lahko prideval na predavanaj/vaje al pa ga ''ignoriramo'' pa še nesramen postane. Pa če bi se malo prej pozanimal, ne to bi bilo pa že preveč za njega. On se bo danes ob 9ih zvečer spomno da bi neke rabo za jutri. In pol 100 mailov poslal, pa gnjavo v božjo majkicu. mad.gif sniper.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9937 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 03 June 2009 - 05:41 AM

ne da se mi več delat.
po 2 dneh uradno obupavam. sad.gif
kaj me šele čaka, ko bom mogla še glave umivat, še več dela ...

oh, sj samo še 16 dni. sad.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#9938 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26174 posts

Posted 03 June 2009 - 05:57 AM

QUOTE(PurePoison @ 2. 6. 2009 - 22:13) View Post
Js mam tut vijolčne biggrin.gif

Jst mam tud vijolčne, pa moja mami tud pa moja teta tud pa moja babi tud biggrin.gif Haha smile.gif Sem si še modre prevleke kupila za preoblečt smile.gif

• 0

#9939 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2009 - 06:47 AM

QUOTE(Podgana @ 2. 6. 2009 - 22:21) View Post

Mene tudi. Ampak imam občutek, da se za vso lepoto skriva plehkost cry.gif Hud je pa še vedno wub.gif

smile.gif Ta 'moj' je super BUUUUUT . . . ne bom niti pisala zakaj vse je to NO GO, naj omenim samo, da že 2 dni sploh ne morem normalno funkcionirat, včeraj zvečer sem se odločila da mu nič več ne napišem, in se za sedaj dobro držim. Ne, ker to je itak no go, z obeh strani. To vem. cry.gif wink.gif
  • 0

#9940 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46133 posts

Posted 03 June 2009 - 07:46 AM

QUOTE(tašika @ 2. 6. 2009 - 22:27) View Post

Za teke bumbarje še škoda zapravit minuto tvojga časa pa se pregovarjat o takih stvareh. Eni preprosto ne razumejo da nimajo vsi interesa 100 let vlečt absolventa pa kr nekaj mincat pa cincat, ampak bi radi opravli zadeve čim prej pa tak kot se spodobi. Sploh pa da maš nekaj od počitnic, ne pa da maš pol septembra vsega boga na grbi. Za favšijo do ocen pa sploh brezveze zgubljat besede. Eni nebi popolnoma nič mrdnili za fax, pol pa bi meli ker vser na pladnju pa same 10-ke. Ja halo, kaj ti ni jasno???

Tak mi gre en sošolc na živce in me je dans razkurilo. Eno ali dve leti je starejši, ne vem kaj je prej čaral. Nikol ga ni napredavanjih, na vajah tut bol redko pol pa na skupnem mailu SKOZ, ampak res SKOZ nekaj gnjavi, če ma kdo to pa ono, pa bi mu skeniral, pa kaj je blo za nardit, pa ne vem kaj še vse. Ko mu pa kdo kaj omeni da bi mogoče se lahko prideval na predavanaj/vaje al pa ga ''ignoriramo'' pa še nesramen postane. Pa če bi se malo prej pozanimal, ne to bi bilo pa že preveč za njega. On se bo danes ob 9ih zvečer spomno da bi neke rabo za jutri. In pol 100 mailov poslal, pa gnjavo v božjo majkicu. mad.gif sniper.gif

tašika, saj vem, samo me vseeno razkuri. In ja, par takih sošolcev imam jaz tudi. Saj na srečo so v manjšini, ampak zato nič manj zoprni. Mislim, hodi na predavanja, pa boš vse vedel. Ja, je treba delat, se je en tak izgovarjal. U pm, jaz tudi delam, pa kljub temu hodim na predavanja in seminarje. Ja, pa je treba met social life. Ja, ja, saj jaz ga imam tudi, ampak se ga vsaki tedn ne napijem in ne napušim na študentksih čagah do daske in sem celo sposobna prit naslednji dan na faks. Whatever. Brezveze zgubljati besede o takih osebkih. Saj verjetno jih ne bi, če ne bi vedno znova gnjavli...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users