Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9921 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 December 2021 - 03:56 PM

Kosmati kakiji. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#9922 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 04 January 2022 - 10:30 AM

Sodelavec, ki za vsakič, ko je žejen, vzame nov plastični kozarec na avtomatu. Ful sem ga nadrla zdaj. Res, ljudje, ki so tako brezbrižni glede uporabe plastike, mi grejo ful na živce.

• 0

#9923 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 January 2022 - 11:12 AM

Joj, sem mislila, da sem edina. Moja tudi vsak dan za malico kupi solato v plastični posodi in zraven vsak dan nov posamično pakiran plastičen pribor, mene prav srce boli. :(
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9924 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 04 January 2022 - 11:19 AM

Ja, ta plastika. Pa kok svinjarije smo ustvarili s to korono, maske so povsod po tleh. Zadnjic sem jo nasla sredi gozda no, pa ne sredi Tivolija, ampak v krimskih gozdovih.
  • 0

#9925 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 04 January 2022 - 12:27 PM

Joj, ja, še vedno je veliko tega odpada za enkratno uporabo vsepovsod, čeprav je že marsikaj papirnato ali leseno.

Chris : ))) Tudi meni je ona vedno bolj antipatična pa mi je bila včasih všeč.

Olivija, kje si našla kosmate kakije? Ali misliš na nezrele? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9926 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 04 January 2022 - 12:28 PM

Jaz v sluzbi ugotavljam,da starejsa populacija zahteva veliko vec plastike,smo mlajsi glede tega veliko bolj ozavesceni ocitno,ali se nam pa bolj gravza 😁

In ja na zivce mi gre to locevanje,kaj je sprejemljivo za punce in kaj za fante. Ce se enkrat kje preberem boys will be boys mi bo pokrov odneslo! Fantki ne bi smeli jokat,puncke bi morale pa poslusno sedet primiru...
  • 0

#9927 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 04 January 2022 - 12:38 PM

Joj, midva z možem sva se pred kratkim ful sprla, ker sem malemu dala roza denarnico, ki sem jo dobila kot neko foro v službi, mali pa je želel imeti denarnico...

• 0

#9928 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 04 January 2022 - 01:55 PM

Ce ima O. na izbiro roza ali kaksno drugo barvo, vedno roza izbere. :D Mu pa recimo ne bi kupovala roza oblacil in obutve, ampak to tudi puncki ne bi (razen na njeno zeljo).

Meni gre tudi na kozlanje od teh plasticnih embalaz, tukaj jih je tudi vsak dan cel kup po kosilu, ker jih veliko redno naroca dostavo. Tudi ce je kartonasta posoda, je vsaj pokrov ponavadi iz plastike. Pa brandirane plastenke vode so tudi popularne. Kako ti ni nerodno, da si ne gres raje v kuhinjo vodo nalit, mi ni jasno. Pa za ljudi, ki prihajajo k nam na sestanke se razumem, ne pa za zaposlene.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9929 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 04 January 2022 - 05:31 PM

Jaaaa! Na oboje.
  • 0

#9930 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 03 February 2022 - 06:50 PM

Aaaaa, ljudje, ki nenapovedno uletijo in potem ne znajo oditi.
  • 0

#9931 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 03 February 2022 - 09:11 PM

To pa res. Pa tudi, če so napovedani, pa potem kar visijo. Zadnjič je prišla ena znanka po dolgih letih na obisk ob 16ih, sem res pričakovala, da se bo okrog 21. poslovila, ko je šla tudi V. spat. Pa je vztrajala do 23h in bi najbrž še dlje, če je ne bi povprašala, kdaj ima vlak. Sva samo še luči ugasnila in šla direkt spat. Samski ljudje brez otrok imajo čisto druge težave v teh časih.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9932 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 03 February 2022 - 09:14 PM

OMG! Noro, haha. Meni je začel danes sodelavec od A. presedati že prej kot po eni uri, ker je blo nenapovedano in smo vse pustili tist čas, ko je visel tu.
  • 0

#9933 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 03 February 2022 - 09:51 PM

Joj, glede teh smeti in to, gre meni ful na živce smetenje v naravi. Zdaj se je že 3x ali 4x zgodilo v kratkem času, da sem šla na sprehod in sem nazaj prišla s 6 do 8 praznimi plocevinkami piva, ki jih nekdo meče v travo ob cesti. Vedno na istih lokacijah in vedno pločevinke od Uniona. No včeraj je bila odvržena še ena flaša žganice. Meni ni jasno, kako si lahko tak prašič. Ne vem, a je to kakšna mularija, ki se napija al kaj. Začela bom hodit z vrečko za smeti na sprehode očitno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#9934 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 03 February 2022 - 09:57 PM

Meni pa pasji dreki, res vsakic s sprehoda je vsaj en cevelj od nekoga posran! Vceraj sem sreci opazila,da se mene nekaj drzi ze v gozdu in sem sla potem k vodi splaknit. Danes cisto druga pot kot vceraj, sam pasji kakec. Grem v knjiznjico,pred vrati drek! Prav za znoret mi je ze. Vcasih se sebi pod noge ne morem gledat,ne pa dvema tamalima pa pazit da na cesto katera ne zaide... Zjutraj ko gremo v vrtec so sreci se zmrznjeni 😁 se ne primejo.
  • 0

#9935 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 03 February 2022 - 10:04 PM

WTF? Nam se pa to prav nikoli ne zgodi, pa ves kje vse hodimo in koliko psov je tu okrog. Ce ze, je kaksen na plocniku, kjer ga pa itak takoj opazis.
  • 0

― V. Van Gogh

#9936 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 03 February 2022 - 10:07 PM

Ja pri nas je z leta v leto slabse,cez mosticek tu pod blokom sploh ne gremo v temi brez svetilke,ker je vedno posrano. Zdaj vsaj cloveskih ni vec tu spodaj. Sem pa ravno danes spet zupanu v eni debati na fb napisala. Res imamo redarje samo zato da nam tu na trgu poloznice dajajo, a nimajo pooblastil tudi za te reci? Ker nekaj bodo res morali ukrenit,zdaj prihaja pomlad in ves kako zacne to smrdet!!!
  • 0

#9937 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 03 February 2022 - 10:48 PM

Pri nas je tudi grozno. Ogabno. Eni vsako zaplato trave uprabljajo za sekret. Ob enem igriscu je vzdolz ograje 60cm travnat pas in je drek na 1m.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9938 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 10 March 2022 - 02:02 PM

Credni nagon nakljucno izbranih odraslih. 80% skupine pozna pravila in se en odloci naredit po svoje, pa mu vsi sledijo 🤦
  • 0

#9939 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 22 March 2022 - 12:33 PM

Ko te skupina ljudi, ki so na nekem sestanku glede neke tematike, kar "sname s kljuke" in vključi v sestanek, pa seveda pričakuje, da boš kar na suho povsem enakovredno pripravljen na debato, na katero so se oni imeli čas pripravit, ti pa stresaš informacije kar iz rokava. Seveda. 

• 0

#9940 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 22 March 2022 - 12:46 PM

Jaz imam pa cedalje bolj poln kurac tega, da pri nas nekateri prihajajo konkretno bolni v sluzbo. Zdaj spet ena od racunovodkinj, ki jo v koncni fazi trije lahko nadomescajo. Ker ce je C test negativen, je pa cisto OK.
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users