Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9901 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 June 2009 - 12:33 PM

Opekla sem si jezik...pečeee... cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9902 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 June 2009 - 02:23 PM

Malo si ego pumpam.

Baaah. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9903 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46132 posts

Posted 01 June 2009 - 06:21 PM

Obupavam nad prismojenimi Madžari, ki so se mogli celo 20. stoletje nekaj puntat. Meščanska revolucija, sovjetska revolucija, kontrarevolucija, revolucija s poskusom demokratizacije... Da ne omenjam vseh predsednikov vlad, ki so se tekom teh burnih let odvili. In vsi imajo imena s tisoč apostrofi. Hvalabogu se glavni tipo teh let imenuje enako kot gnojilo za rože, si ga bom vsaj zapomnila. biggrin.gif

Ja, pa malo sem jezna, ker moji ljubi sošolci prirejajo v sredo piknik. V sredo, ko smo sicer lahko doma, ko sem se nameravala učit. Piknik, v tem času, na predvečer izpitov. Zaboga, saj pa nas kar nekaj gre na ta prvi izpit. Seveda so izjema pobudniki pikinika, ki nameravajo na izpite komaj jeseni. down.gif
  • 0

#9904 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26174 posts

Posted 01 June 2009 - 06:26 PM

Substral? biggrin.gif
Sori, danes mi seka... laugh.gif

• 0

#9905 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 June 2009 - 06:45 PM

Kok me je strah gefee. cry.gif
  • 0

#9906 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46132 posts

Posted 01 June 2009 - 06:58 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 1. 6. 2009 - 19:26) View Post

Substral? biggrin.gif
Sori, danes mi seka... laugh.gif
Ne, Horty. wink.gif
IPB Image

tipo pa je tole:
IPB Image

da ne bo kdo rekel, da zabijam čas na netu. se izobražujem, ko ugotavljam kako je Horty izgledal. biggrin.gif

• 0

#9907 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86539 posts

Posted 01 June 2009 - 09:29 PM

Tok sem živčna zarad faksa, da na cajte prav težko diham, prav stiska me pri srcu. cry.gif Skos mam občutek, da bo nekaj narobe, po drugi strani pa vem, da sem se za vse 100% potrudla. Ne da sem mi več, I NEED a rest!

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9908 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29930 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 June 2009 - 09:34 PM

super mi je nova Dormeo dekca - K. se je včeraj ponoči nonstop k meni stiskal, da je on tut pod njo spal. Bo nujno še eno kupit. smile.gif

malo sem jezna na K., ker se spet nič ne vidiva - če pa že, je pa to precej pozno in pol sem kao js kriva, da zaspim. ma, kr neki, brezveze, bo že šlo mimo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9909 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6753 posts

Posted 01 June 2009 - 09:49 PM

Mal sm žalostna/razočarana, ker se mi nič ne oglasi... kot da bi biu neki jezn... jst pa tudi nočem se mu silt, ker sm mu že popoldne po msn-ju, sam je bil bolj bogi odziv sad.gif ehh... sej vem, da ima za delat, sam jst ga pa kar pogrešam :-/

• 0

#9910 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 01 June 2009 - 10:08 PM

Špela, kako barvo imaš? Jaz odkar imam to odejo, ne samo spim, ampak se tudi učim in gledam vse možne nadaljevanke v postelji. biggrin.gif

Ful premalo se učim. Lol, včasih sem paniko zganjala če sem se začela matematiko učit 3 dni pred kontrolno, zdej se bom začela učit 3 pred maturo. BRAVOOOO!
  • 0

#9911 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18627 posts

Posted 01 June 2009 - 10:29 PM

En čudak me že 5 dni zjutri ob sedmih kliče s skrite cifre in mi reče "Čao muca", "Živjo mačka", in potem prekine, dons mi je pa reku "A si za en sex?". Pa vedno me zbudiii, ker kliče ob pol 7h alpa 7h zjutri in sem itak čiist zalimana in tok hitr prekine da ni šans da bi ugotovila kdo je. Na kurac mi gre kreten, nej si najde lajf. A če ne neha je možno kej tazga prjavt tut če kliče s skrite? mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9912 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 June 2009 - 11:11 PM

Zakaj se pa javiš ? laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#9913 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 01 June 2009 - 11:35 PM

QUOTE(Kinky @ 1. 6. 2009 - 10:13) View Post

tašika, pravilno opažaš. cool.gif In mogoče pa kdaj skupaj zažuramo, pridem kaj v MB, tam še nisem žurala, in me nihče ne pozna (če si sramoto naredim). biggrin.gif

[/size]

AAA se jst, se jst!! biggrin.gif Ce je druzba prava me ni domov do 7h, 8h zjutraj, odidem pa ponavadi okoli 20h. biggrin.gif Posteni ljudje hodimo podnevi domov. closedeyes.gif Bi se kvalificirala? smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9914 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 June 2009 - 08:19 AM

Happens.

'Cause when I'm with him I am thinking of you
(Thinking of you, thinking of you)
Thinking of you, what you would do
If you were the one who was spending the night
(Spending the night, spending the night)
Oh, I wish that I was looking into your eyes

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#9915 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 June 2009 - 08:39 AM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 6. 2009 - 22:29) View Post

Tok sem živčna zarad faksa, da na cajte prav težko diham, prav stiska me pri srcu. cry.gif

Jap cry.gif

Dans sm dobila mail od docenta. Omejitev bo cry.gif cry.gif oooh, pa tok smo upali, da nas vseh 22 vzamejo cry.gif 2 bodo vrgli... jst se morm pa zdej an 2 zviševanji izpitov prjavit in iz tega razloga ne morm v PON na en drug izpit, ker mi ne bo zneslo (vsaj ni pogoj, samo bi se ga rada kaj hitro losala).
Priznam, kr malo me je potrlo. Sploh ker vem, da bo omejitev povprečje nad 9 ermm.gif

Faaak, nej bo že tega konc. Od kar pomnim se je treba grebst za neke točke, povprečja itd. In še to nadnormalno visoka. Upam, da bo drug let mir s tem, ker bom lažje spala.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9916 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 June 2009 - 08:59 AM

Princeska, upam, da se ti bo vse izšlo, tako kot hočeš. Sej ti si pridna, ti bo ratal! smile.gif

Strah me je dans latinščine, zakaj mormo met šele ob 4h popoldne, da se bom zdej tle živčkala še cel dan?! sad.gif Komej čakam, da mine...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#9917 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 June 2009 - 09:01 AM

QUOTE(_Planet_ @ 2. 6. 2009 - 0:35) View Post

AAA se jst, se jst!! biggrin.gif Ce je druzba prava me ni domov do 7h, 8h zjutraj, odidem pa ponavadi okoli 20h. biggrin.gif Posteni ljudje hodimo podnevi domov. closedeyes.gif Bi se kvalificirala? smile.gif

Absolutno, Planet. Si na seznamu ljudi, ki jih bom še zagotovo spoznala s tega foruma, bomo pa še zažurali takrat skupaj.

Moja spoved: nekdo me je ČISTO zmešal, težko diham. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9918 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18627 posts

Posted 02 June 2009 - 09:40 AM

Ana, mami ma v službi skrito cifro in me zjutri budi, tut vedno glih okol 7h, pa vedno sem itak preveč zalimana da bi sploh razmišlala a nej se javm al ne. Sej sm ji rekla da nej me zbuja z mobija. Dons me celo ni klicu biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9919 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 June 2009 - 02:11 PM

Kok človk včasih po krivici najebe ermm.gif grem dans indeks za 2. semester za športno, šla sm sošolko, s katero sva skup hodile na športno. In tko gleda na seznam... in reče, da njej bo podpisal, men pa ne, ker kao nism bla zadostkrat, mi 1 obisk manjka. Meni res nič jasno, ker sva s to sošolko skoz skp hodili, pa še pišem si kok obiskov mam. Zgleda da so zajebal. In ne da bi mi oni lepo povedal, kaj pa zdej, začnejo mi tm naprej metat, da ne bom nardila, da kaj mi je, da nism resna... Bolj ko sem jim dopovedovala in probala bit prijazna, bl so bli nesrmani in so me zmerjal. In to prov grdo. cry.gif

Pol k sm šla brez česarkoli ven, se mi je sam vse odprlo. Že tko mam ful slab dan, ful sem pod stresom, zdej mi pa še s tem najedajo. Najbl žalostno pa je, da si pošten, pol pa tkole. Izpadeš največji idiot. Žalosti pa me tud to, kok so nekateri pokvarjeni, grdi in neprijazni. Porv upam, da se jim maščuje!! Slej ko prej.

Sm v brezizhodnem položaju... kaj pa zdaj? Športna je pogoj.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9920 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 02 June 2009 - 02:20 PM

ohmy.gif Princeska cry1.gif Jaz bi na tvojem mestu šla verjetno še enkrat probat, al pa če te ne jemljejo resno, kam drugam, na kakšen referat ali pa kaj vprašat za šanse, sej verjetno se da kej nadomeščat? Ker to bi bilo pa res gnilo, da imaš zaradi njihove napake ti probleme, pa še pri taki neumnosti, športna no. Pa tako se trudiš.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users