Spovednica
Posted 31 May 2009 - 04:16 PM
Shame on me!
Posted 31 May 2009 - 04:19 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 May 2009 - 04:20 PM
ENKRAT BOM TISTIM, KI SI ŠPILAJO DEŽURNE DJ-E S SVOJIM ŠTANCOM CELOTNI ULICI RAZMESARILA GLAVE, PRISEŽEM!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 May 2009 - 04:21 PM

Posted 31 May 2009 - 04:29 PM
Ne morem. Moram se nujno učit, ampak se pač ob štancu ne morem. Tukaj vsaj nekje ob 22h nehajo. V LJ si nekdo redno nabija štanc od 5h zjutraj.
Želim si, da bi tam imeli kakšnega zateženega upokojenca, ki bi takoj, ko bi nekdo bolj naglas rignil, klical policijo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 May 2009 - 04:47 PM
Na eni strani je sosed, ki neprestano nekaj vrta in rije po bajti. Verjetno mu je to smisel življenja.
Na drugi strani pa se je soseda spomnila, da bo pa zdej renovirala celotno bajto, nekaj dni nazaj so v tovornjak pod mojim oknom metal keramične(?) plošče iz bajte, ki so se ob takem metanju kakopak lomile k bobi palčke, to je blo tako treskanje da ne morm povedat. Men se je kr rolal. Sploh k sm mela v mislih, da naslednji dan pišem SLO na maturi in se nism niti učit mogla. In to je trajalo ene 6 ur. Od takrat pa vsak dan neki delajo po bajt, sam ta najhujš je očitn mim.
Sam vseeno- predstavljaj si tudi moje veselje v teh dneh.

Posted 31 May 2009 - 04:52 PM

Spovedujem se, da se mi ne da več učit.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 31 May 2009 - 05:12 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 May 2009 - 07:04 PM

Posted 31 May 2009 - 07:25 PM
Posted 31 May 2009 - 07:29 PM

Ampak je bilo super, pokonci sem bila do 05.30, začeli smo pa že ob 18.00.

Pa en tip je prišel na žur, sem dvakrat z njim klepetala preko FB, ker imamo neke skupne frende, videla se pa še nisva v živo. Vedela sem, da bo prišel, ampak meni ni nekaj brigalo.
Potem ga pa vidim, like 50 krat boljši kot na slikah, HUD tip, jao, kar cel večer sem ga nekako iskala s pogledi.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 May 2009 - 08:11 PM

Afta se mi je naredila. Fuj.
Posted 31 May 2009 - 08:34 PM

[Napoleon]
Posted 31 May 2009 - 08:37 PM

Ne, ma resno, Kinky, tvoji žuri se slišjo prav opasni in nesramno dobri.

Posted 31 May 2009 - 09:35 PM

After all this time?
Always.
Posted 31 May 2009 - 11:23 PM
Kakršnakoli je že bla celotna stvar, to veš samo ti... še vedno.. se mi zdi lepo, da si vsaj šla in ji hotla pomagat. Ker ne maram unih bednih lažnih izgovorov, pol bodi vsaj tolko fer pa povej po pravici.
Posted 01 June 2009 - 08:38 AM
Igram tudi golf in tenis.
Komaj čakam wii fit.
Ker od boksanja bom ziher dobla mišice ker me bolijo roke in cel ramenski obroč pa cela sem bla prešvicana včer.
Posted 01 June 2009 - 09:13 AM
Kinky sumim, da bi mi2 ble dobre kompanjonke za žuranje. Opažam, da tudi tebe ni moč spavit spat do ranega jutra.

tašika, pravilno opažaš.

Kinky, akcija!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 June 2009 - 10:37 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users