Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9861 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 May 2009 - 09:08 PM

QUOTE(Plain Jane @ 29. 5. 2009 - 21:24) View Post

Enako. Zdaj sem 4. dan brez sladkarij! thumbup.gif

Fuknla bom maturo and I don't give a shit. laugh.gif laugh.gif

Se ti pridružujem z maturo! thumbup.gif Angle še pogledala nism, psihe niti odprla nism. huh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#9862 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 29 May 2009 - 09:15 PM

QUOTE(Kinky @ 29. 5. 2009 - 19:23) View Post

Dragica, čestitke tudi od mene, pa svaka čast da zdržiš s tamalimi, jaz bi že po enem tednu prišla v brzostrelko v razred. LOL Super, res.

Haha my thoughts exactly, sem hotela prej ze to napisati pa sem se samocenzurirala. Ne vem, zakaj to pocnem, najbrz strah pred neodobravanjem, ker sem tak clovek, da se trudim vsem ugajati (pocasi se ozdravljam od tega).

QUOTE(Kinky @ 29. 5. 2009 - 21:09) View Post

Jaz se pa moram spovedati, da mi grejo nekateri 'prijatelji' in žlahta malo na živce, po dolgem času bom organizirala malo večji žur, in se seveda pošteno skeširala, pač to stane, jedača, 5 platojev pive, pa še full drugega alkohola . . . pač to delam, ker mi veliko pomeni, ker vedno bolj poredko vidim prijatelje (pa še kadar jih, imajo več ali manj otroke s sabo, tako da . . . to popolnoma razumem, in tudi oni vedo, da jaz nimam otrok, in res ne govorijo samo o otrocih). Ampak vseeno to ni tista vrsta druženja, ki jo jaz pogrešam - mogoče se res malo sebično sliši, kot da bi jih hotela samo zase, ampak tako čutim.

In sedaj ko imam party, sem vabila prav zaradi teh z otroci poslala že 2 meseca prej, da si ja uredijo varstvo za eno noč, potem so bili pa odzivi v stilu: no, bomo videli / mogoče / ti javimo kasneje. In seveda od nekaterih ne duha ne sluha, sploh nič. In jaz sem preveč ponosna, da bi jih ponovno prosila, se mi zdi pa totalno brez veze, da se tako obnašajo. Mislim, res ni več možnosti, da bi se družili (razen če odštejemo kakšno poroko / pogreb), in sedaj bi bila odlična šansa, ne samo da vidijo mene LOL (ker to je čast), ampak tudi ostale skupne frende.

Mislim, odjebite z nekimi takimi forami: ja, mogoče bomo pa ta vikend šli na morje. Ja HALO, saj zato ti pa povem 2 meseca prej, da takrat prideš na žur, in greš na jebeno morje en teden prej, ali kasneje, morje bo še vedno tam, damnit! mad.gif

Res so me nekateri razočarali s svojim odnosom, in potem ko se bomo čez nekaj časa naključno srečali, in bo nastala neprijetna tišina, ter se ne bomo imeli več o čem pogovarjat - bo zagotovo padla fraza: ma ja, lahko bi se kaj več videli.

Yeah right. ermm.gif

OMG Kinky kako si to dobro napisala, 100x podpis!!!! Tocno vem, kako se pocutis, jaz sem ze lep cas slabe volje zaradi taksnih "prijateljev". Jim recem, ce se kaj dobimo ze 2 meseca prej, da bodo ja splanirali potem se veselim 2 meseca, da se bomo pa KONCNO V MIRU dobili in 2 dni pred zmenkom dobim "joj sem ze zmenjen", "joj grem na piknik", "joj to joj ono"..ma mrs zakaj sem ti pa ze 2 meseca nazaj rekla a?!??! In tudi jaz sem preponosna, da bi se enkrat vprasala/prosila.. Potem sem par mesecev potrta, seveda se z nikomer ne vidimo, ker ima vsak TOOOOLIKO OPRAVKOV!!! In potem spet poskusim in vprasam in ze mislim, da tokrat bo pa slo, ampak se ponavadi zgodba ponovi. Ali pa se celo dobimo potem pa zacnejo ljudje po 2 urah zehat in nastopijo scene v stilu "joj midva bova pa sla, ker sva jutri se nekaj zmenjena" ... MA JA!! PEJTA!!!

cry.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9863 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 09:16 PM

Dobr, da maste nas! laugh.gif
Mi smo vedno tukaj za vas! cool.gif
  • 0

#9864 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 29 May 2009 - 09:22 PM

Sam res, prav navezana sem na ta forum. love.gif

Edit: Podgana bravo! Privosci si! ;)
  • 0

#9865 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 May 2009 - 03:36 PM

Preživel izpit, crknjena sem 100/h... Jutri pa spet delat rolleyes.gif , nekako mi ni lih veselje delat med vikendi...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9866 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2009 - 04:03 PM

Danes sem totalno neuporabna ne samo za učenje, namreč za karkoli. Spala sm 2uri in pol ponoči, ampak to še lepo preživim. Problem je, da sem spet vsaaa zaštopana (prebava) in me vse stiska, prtiska, boli v spodnjem delu trebuha in počutje je zaradi tega obupno. Za nameček sem seveda dobila še menstro. rolleyes.gif

Vzela sem odvajala, upam, da bojo čimprej prijela. Bom šla pa verjetno počasi kar spat.
Jutr se skratka hočem mal izpraznit, prepucat. Pa začet oz. nadaljevat s hujšanjem, tale teden je bil dizastr.

Pa zjutri zgodaj zbudit, pa učit...
  • 0

#9867 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2009 - 04:03 PM

Danes sem totalno neuporabna ne samo za učenje, namreč za karkoli. Spala sm 2uri in pol ponoči, ampak to še lepo preživim. Problem je, da sem spet vsaaa zaštopana (prebava) in me vse stiska, prtiska, boli v spodnjem delu trebuha in počutje je zaradi tega obupno. Za nameček sem seveda dobila še menstro. rolleyes.gif

Vzela sem odvajala, upam, da bojo čimprej prijela. Bom šla pa verjetno počasi kar spat.
Jutr se skratka hočem mal izpraznit, prepucat. Pa začet oz. nadaljevat s hujšanjem, tale teden je bil dizastr.

Pa zjutri zgodaj zbudit, pa učit...
  • 0

#9868 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29920 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 May 2009 - 05:37 PM

joj, ne vem, kaj se tok sekirate za take budale - s takim odnosom vam samo kažejo, koliko jim je do vas (približno toliko kot do lastnega dreka, preden potegnejo vodo), pa evo - pokažite jim to nazaj. meni bi se zdela zguba časa in energije, da bi take budale še prosila, naj vseeno probajo prit ....

danes sem spet iber preveč spala, samo je blo tok fajn .... love.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9869 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 30 May 2009 - 06:08 PM

Špela taki ljudje na zalost predstavljajo 3/4 mojih trenutnih so called "prijateljev". In se na slabse gre, ker pocasi eden po eden zapadajo v tovrstno obnasanje (s poroko, zidanjem hise, otroci ipd. gredo stvari drasticno na slabse). Jaz pa karakter ustrezljvega kuzka, ki hoce vsem ugajati. Sucks I know, delam na tem, da mi bo vseeno a ne gre cez noc. Nekaj sem jih ze odje*ala, nekaj jih bom verjetno se morala, se mi pa poleg trga srce. Obup(a)no si zelim ene prave, dobre druzbe in jo ocitno iscem na vseh napacnih koncih in se sprasujem, ce kaj taksnega sploh se obstaja, ker vem, da nisem edina, ki se je dogajajo taksne stvari. Vcasih bi se kar v zemljo vdrla od zalosti.

• 0

#9870 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 May 2009 - 08:10 PM

Tudi mene žalosti, ker si noben več ne vzame časa za prijatelje, za druženje... konstantno se vsi izgovarjajo na pomanjkanje časa, na službe, na... nekaj pač najdejo. Žal je tako, da vsi neprestano nekam hitimo in vsak ima svoj slog življenja, različne prioritete, vsak ima svojo pot... in pogosto je tako, da potem (kdaj nehote) ne najdemo več skupnih interesov ali pa avtomatsko izpademo, če smo preveč različni.
Škoda res, ker opažam podobno... je pa res, da se več ne sekiram zaradi tega, ker vem, da ne morem nič spremenit. Žalosti pa me še vedno no..
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9871 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 31 May 2009 - 01:11 PM

O faaaaak tok sm jezna majkemiii pa sploh nevem zakaj ampak nikool se ne jaulam na neznane cifre in dons sm se jaula in me kliče ena kreeena pička k sm jo nazadnje vidla 3 leta nazaj če bi jo loh naučila kotne funkcije. Pa sej ne da sem hudobna alpa kej, samo res po pol leta uno prvi frej vikend k se nimam kej ful za učit in zdej morm kr enoo naučit kotne funkcije. Pa sej če bi mi bla neki ful kolegica ne rečem, ampak k se res ne družmo, nimamo stika, nč, in zdej pač se morm it spet za dve ure učit to glupo mato k sm z njo letos že opravla. Pa da ne rečem da sm to pisala že skor pol pol nazaj, zdej se morm najprej jst use naučit še 1x pol pa še njo pa se mi REEES MAJKEMI neda ej fakooof stari res nikol ampa nikol več se ne javm na cifro k je ne poznam. mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9872 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 May 2009 - 01:19 PM

Sej bi si lohk zmisnla, da maš kej. tongue.gif

Al pa preprost povedala, da pač nisi samo za izkoriščat, ko se kej rabi. Drugače si pa luft.

• 0

#9873 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 May 2009 - 01:27 PM

Nincha pa ne bodi nora no.
Pokliči jo pa ji reči, da maš nekaj al pa nekaj si zmisli in ne hodi. Glej sori, zakaj bi mogla žrtvovat 2 uri za nekoga, ki te pokliče samo takrat, ko te rabi.

• 0
Viens, reste ici!

#9874 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 31 May 2009 - 01:28 PM

Ja rekla sm use, da nimam zvezka, da neznam več tega k smo pisal ful nazaj, da sem slabo pisala itd. Sam pač nemorm ji krneki nabijat k je dost folka k ona pozna iz mojga razreda in pač bi loh to kogarkoli prašala nevem no res aaaa. Nevem zakaj se nism res zmisnla da mam kej, sam kaj pa mam loh v nedeljo popoldne laugh.gif Grrr, nemaram tega mad.gif sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9875 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 May 2009 - 01:44 PM

Kak si smotana biggrin.gif. Reči ji, da se ful slabo počutiš in da ne moreš. Pika.
  • 0
Viens, reste ici!

#9876 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2009 - 02:00 PM

Nimam besd ej, a se ti sploh znaš zase postavit? huh.gif Retorično vprašanje.
Ne da se mi več učiiiiit. Sploh nisem še vsega predelala, za 2 temi sem se pa itak odločila, da jih bom spustila. Itak maš 4 na izbiro, od tega moraš 2 napisat, pri eseju pa 5 pa moraš 2.
  • 0

#9877 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 31 May 2009 - 02:37 PM

Ma ja sej res nevem kaj mi je blo, kr nekak so mi zablokeral možgani pa nisem mogla butnt ven nobenga pametnga izgovora biggrin.gif Ponavad se mi ne dogaja to tongue.gif Sam sori ženska neresna, če se v nedeljo ob 4h popoldne spomnš da boš mela popravca če jutr ne znaš za dve pol si ga pa čist zaslužš pomoje no. Sam ajd jbg, zdej sm se že zaj*, bom šla počas od doma.
  • 0

After all this time?

Always.

#9878 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2009 - 03:08 PM

Ja joj nej ti bo v bodoče šola, zdj pa pač ne jamrat ker je tud čist okej človeku pomagat, pa če ti že po telefonu ni šlo da ji daš vedt da izkorišča medtem si pa ti za njo luft... pol bi ji v hecu oz na prijazen način dala vedt to med/pred/po učenju.
Sj se še vedno lahko zase postaviš, nkol ni prepozn.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#9879 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27477 posts

Posted 31 May 2009 - 03:35 PM

Ful sm znervirana in praktično vsega me je strah. Malo mi je dvignilo razpoloženje, ko sem vidla, da mam povprečje 8,5 smile.gif če mi upe obdržat, to pomeni višjo štipendijo, samo mi manka še glavni izpit, tako, da trenutno nimam še pogojev za 3. letnik.
  • 0

#9880 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 31 May 2009 - 03:59 PM

Meni se je pa najprej zdelo taakoo lepo od tebe, Nincha, da si pripravljena tej punci priskočit na pomoč. ....

Dokler nisem vidla, da ti v bistvu nočeš tega. In ji samo ne znaš reči ne.

Mislim, prej ji škodiš s tem, če boš nekaj na silo ji tepla v glavo, ker boš hotla na hitro opravit, drug pristop je, kot pa če bi ji iskreno želela pomagati. In to se opazi in čuti.

Imej v mislih, da dobro se z dobrim vrača in nardila boš nekaj dobrega zanjo in zase!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users