Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9841 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15793 posts

Posted 29 May 2009 - 03:11 PM

Hvala vsem. kiss.gif Poučevala bom v 2. razredu. Coco častim, ni blema!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#9842 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 May 2009 - 03:21 PM

OOO, bravo, Dragica thumbup.gif čestitke. Želim ti čim bolj pridne drugarčke biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9843 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 03:24 PM

QUOTE(urš @ 29. 5. 2009 - 16:10) View Post

shujšat morm. nujno. resno.

Jz tut.

• 0

#9844 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 29 May 2009 - 03:30 PM

QUOTE(Sinnaia @ 29. 5. 2009 - 16:24) View Post

Jz tut.

Jst sploh ne hodm več v šolo oops.gif Haha, zdej sem se že več k en mesec VSAKo uro kregala s kemarco, pa jst mam res tok rada kemijo, še kle na forumu je Coco neki obolevala kaj je narobe zmano pa poimenovanjem ogljikovodikov k sm bla čist navdušena, res VSE liste za vajo k nm jih je dala sem rešla, večinnoma še na tablo, polovico razreda sem naučila za test, k nm je prnesla une kuglce da bi sestavlal molekule so se sošolci obmetaval z njimi jst pa skakala okrog pa delala benzen česar takrt niti vzel še nismo, in ženska men VSAKO jebeno uro kako nč ne delam pa govorim, sam zto k sm sedela u 5. klopi namest da bi ji u 1. lezla u rit mad.gif No nazadnje sm se čiist skregala z njo in šla iz učilnce, zdej pa ne hodm več na kemijo laugh.gif Sem se z mami zmenla da nerabm v sredo pa petkih na prve dve ure pridt, boli me k* ne mislm jz une krave stare prenašat- kemijo sm celo hotla uzet za maturo, pa je nism, pa mogoče bi jo clo šla študirat, una bo pa men govorila da delam nered budala stara. Učeri bi pa mogla bit do 6h v šoli zard mature, pa sem se "učila frenčo". No, seveda se je nism ampak sem ceu dan zabila za inštaleranje igrce haha laugh.gif Dons je dala pa toook lahk test da res nupam upam upam upam da bo pet in da bom mela fr pet in da bom odlična in waaa smile.gif Ful mi je dobr dan in krneki me razganja, pa nevem sploh zakaj. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9845 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15793 posts

Posted 29 May 2009 - 03:40 PM

Jz tut! laugh.gif

Mal sem že.

Hvala Princeska. wink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#9846 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 03:41 PM

Jz bi še ene 3-4 kile, pa bo kul. cool.gif
  • 0

#9847 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29920 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 May 2009 - 03:49 PM

Draguljeta, iskrene čestitke - živce pa že vem, da imaš, ker maš že prakso. smile.gif hooray.gif

zredila sem se, jupijajej!!!! thumbup.gif smile.gif so mi neki čudno oprijete 5 let stare kavbojke, haha.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9848 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 May 2009 - 05:20 PM

Čestitke tudi z moje strani smile.gif smile.gif
thumbup.gif

Jaz pa sem seodločila in delam na svoji kilaži smile.gif upam da uspe hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9849 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 May 2009 - 06:23 PM

Dragica, čestitke tudi od mene, pa svaka čast da zdržiš s tamalimi, jaz bi že po enem tednu prišla v brzostrelko v razred. LOL Super, res.

Ma OK dan, sem nabavila še ene stvari za party, zvečer grem mogoče na Doors cover band koncert, čeprav bolj ne kot ja, bom raje doma gledala Sever in Jug. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9850 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 29 May 2009 - 06:34 PM

Dragica, čestitke. Želim ti tudi jeklene živce in seveda čim višjo plačo. thumbup.gif

Spovedujem se, da sem preveč utrujena, da bi se še učila, čeprav bi se mogla.
  • 0

#9851 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 06:34 PM

Totalno sem zaspana, ura pa je šele pol osmih cry.gif .
  • 0

#9852 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17459 posts

Posted 29 May 2009 - 06:39 PM

Nardila sem včerejšnji in predvčerejšnji kolokvij thumbup.gif Grem na zasluženo pivo beer.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9853 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 06:47 PM

Congrats! cool.gif
  • 0

#9854 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 May 2009 - 08:09 PM

Jaz se pa moram spovedati, da mi grejo nekateri 'prijatelji' in žlahta malo na živce, po dolgem času bom organizirala malo večji žur, in se seveda pošteno skeširala, pač to stane, jedača, 5 platojev pive, pa še full drugega alkohola . . . pač to delam, ker mi veliko pomeni, ker vedno bolj poredko vidim prijatelje (pa še kadar jih, imajo več ali manj otroke s sabo, tako da . . . to popolnoma razumem, in tudi oni vedo, da jaz nimam otrok, in res ne govorijo samo o otrocih). Ampak vseeno to ni tista vrsta druženja, ki jo jaz pogrešam - mogoče se res malo sebično sliši, kot da bi jih hotela samo zase, ampak tako čutim.

In sedaj ko imam party, sem vabila prav zaradi teh z otroci poslala že 2 meseca prej, da si ja uredijo varstvo za eno noč, potem so bili pa odzivi v stilu: no, bomo videli / mogoče / ti javimo kasneje. In seveda od nekaterih ne duha ne sluha, sploh nič. In jaz sem preveč ponosna, da bi jih ponovno prosila, se mi zdi pa totalno brez veze, da se tako obnašajo. Mislim, res ni več možnosti, da bi se družili (razen če odštejemo kakšno poroko / pogreb), in sedaj bi bila odlična šansa, ne samo da vidijo mene LOL (ker to je čast), ampak tudi ostale skupne frende.

Mislim, odjebite z nekimi takimi forami: ja, mogoče bomo pa ta vikend šli na morje. Ja HALO, saj zato ti pa povem 2 meseca prej, da takrat prideš na žur, in greš na jebeno morje en teden prej, ali kasneje, morje bo še vedno tam, damnit! mad.gif

Res so me nekateri razočarali s svojim odnosom, in potem ko se bomo čez nekaj časa naključno srečali, in bo nastala neprijetna tišina, ter se ne bomo imeli več o čem pogovarjat - bo zagotovo padla fraza: ma ja, lahko bi se kaj več videli.

Yeah right. ermm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9855 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2009 - 08:24 PM

QUOTE(urš @ 29. 5. 2009 - 16:10) View Post

shujšat morm. nujno. resno.

Enako. Zdaj sem 4. dan brez sladkarij! thumbup.gif

Fuknla bom maturo and I don't give a shit. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#9856 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 29 May 2009 - 08:26 PM

jz bi tud pivo. pa ne samo eno. napila bi se.
zvedla sm da ma pičko. cry.gif

zakaj sm tok naivna, pa zmeri peljem ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#9857 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 May 2009 - 08:26 PM

Cel dan se zapravla z zabušavanjem, čeprav me čaka še gora izpitov in ne bi škodilo, če bi se učila. Kok si grem na živce. down.gif wacko.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#9858 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 08:39 PM

155, kaj točno se dogaja?
  • 0

#9859 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 29 May 2009 - 08:43 PM

QUOTE(Plain Jane @ 29. 5. 2009 - 21:24) View Post

Fuknla bom maturo and I don't give a shit. laugh.gif laugh.gif

PJ, ne boš! Samo zarad slove ZIHER ne, ker esej je velik več % pomemben, pa tudi usten ti bo šel. Pa tudi ostalo. Nehaj nooo, se bom še jaz zasekirala! biggrin.gif Psiho se že par dni učim pa nimam pojma še, gefe se mi tudi sanja še ne...matematika pa še manj. Edino česar me ni strah, da ne bi naredila je angla. Bomo vidli...tako ti, kot jaz in drugi... do 13.7. imaš lahko še vedno upanje da narediš. wink.gif tongue.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9860 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2009 - 09:07 PM

Ma sej, pomoje sem esej totalno zajebala (vsi so skos govoril kok morš argumentirat, no js nism), časov ne znam (končujem pole za angleščino), soco mam v pondelk pa niti do konca zvezka nisem prišla (z branjem!), tko da bolj slaba. Skos mam v glavi te blesave stroge ocenjevalce, da me bodo čis uničl al pa da bom js cela živčna in vse pozabila/zamešala.

Kinky, ne se sekirat, lahko Čudo povabiš. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users