Za mano so najbolj katastrofalni dnevi ever,pokasirala sem pravi party package: angino+rast modrostnega zoba+hudo vnetje ušesa. Dejansko sem mislila, da bom umrla od bolečin. Še zdaj praktično ne slišim na eno uho...in tak vem kaj me čaka
Spovednica
Posted 28 May 2009 - 10:46 AM
Za mano so najbolj katastrofalni dnevi ever,pokasirala sem pravi party package: angino+rast modrostnega zoba+hudo vnetje ušesa. Dejansko sem mislila, da bom umrla od bolečin. Še zdaj praktično ne slišim na eno uho...in tak vem kaj me čaka
Posted 28 May 2009 - 11:34 AM
After all this time?
Always.
Posted 28 May 2009 - 11:43 AM
Posted 28 May 2009 - 11:53 AM
NIČ se mi ne da na tem ljubem svetu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 May 2009 - 12:01 PM
Danes je bil zelo naporedn dan na faksu, čeprav sem imela samo 3 urce. Resnično se veselim počitnic, ker mi gre že ves folk na K.... Vsaka iz ene strani teži in sika...(kdaj greš na izpit, ka znaš uno nalogo, kuk gre to) AAAAAAAAAA dj nehi že o izpitih.
Sedaj pa razmišlam da bi šlamalo dremat, bom mela več volje za kasnejše učenje
Posted 28 May 2009 - 01:18 PM
Včasih (dostikrat) namesto da bi se spovedovala kakšni prijateljici raje tu kaj napišem...naprimer:
Meni ni všeč da hoče fant kupit zemljo. Kje piše da bova čez xy časa še skupaj?a nej mam zdej slabo vest,ker se misli zapufat za 5-6 let?a je to zgolj na njem?Ne vem...Jaz nisem ziher da "je to to". Niti slučajno. Pač nisem, priznam. Vsakršnja omemba skupnega življenja me plaši. ali pa "imeti otroke". Ja štekam da si star 27, samo jaz sem pa 21 (še zaenkrat). In hočem ŽIVET. In UŽIVAT.In ŠTUDIRAT. tudi po diplomi. Hočem koristit absolventsko leto, ker nisem nikoli padla/pavzirala. On pa gre vsakič v luft, kako to ne gre, pa da ne, pa da naj grem čimprej delat, da bova si naredla za žvet,pa da boma lah vzela kredit za bajto...Koji kurac. NE. Jst ne bom nobenih kreditov jemala, jst nočem skup živet (se v tem res ne vidim, trenutno, zdaj, wotever). Komaj čakam da ob prvi priliki službe za nedoločen čas vzamem kredit za 20 let. KJE PIŠE da bova midva skupaj še nadaljnih 20 let...Ker mene misel na to res plaši. Nočem se zavezovat nečemu, res ne.
Nočem kar bajte narest z nekom, brez da bi prej preizkusila živet skup. In najlažji način za to je najemnina. Ker če se zakreditiram, potem se obsojena na življenje skupaj za 20 let. Tega se pa ne grem. Res da pri najemu mečem denar skozi okno, ampak lahko tudi grem takoj,če se zadeve zakomplicirajo.
Danes sem naredila izpit. Pisala sem 90%, dobila 10/10.
Smešno mi je to, da imam kretenskega sošolca, ki je pameten piflar, ki ŽIVI za faks, jaz pa živim za življenje, in potem piše 60%, zvišuje oceno, dobi predlagano 9/10 in reče da ne, da hoče vprašanje za 10/10 in potem ne zna in mora ponovno na ustnega. Sej v redu, če ti je to lajf....ti kr.
Posted 28 May 2009 - 01:31 PM
Aja, pa par dni nazaj sem srečala svojo ex best frendico s katero sva se v gimnaziji res odlično razumeli. In ugotavljam, da sva tekom študija šli vsaka na drugo stran. Ne vem katera od naju se je toliko spremenila, ampak prav bedno se mi je bilo pogovarjat. Se mi zdi, da je ves pogovor stekel bolj na silo. Sem bila prav vesela, da sem bila malo pozna, da sem imela izgovor, da sem lahko odšla. Toliko kot sem po eni strani žalostna, da se več ne druživa, pač nostalgija za starimi časi, sem po drugi strani vesela, da je temu tako. Takrat, v času gimnazije sem bila veliko bolj tiha, nesamozavestna, težko se mi je bilo izpostaviti ipd. Zdaj mislim, da sem veliko bolj samozavestna, zadnjič mi je en sošolec rekel, naj že neham čvekat in pustim drugim do besede. Pač ugotavljam, da sem se res spremenila. Po svojem mnenju na boljše. Ampak za starimi časi mi je vseeno malce žal - ampak ne tako, da bi skušala to spremenit in ponovno vzpostavit stike.
Posted 28 May 2009 - 06:01 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 May 2009 - 06:40 PM
Posted 28 May 2009 - 06:43 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 May 2009 - 07:16 PM
Posted 28 May 2009 - 07:17 PM
[Napoleon]
Posted 28 May 2009 - 08:34 PM
Meni se TAK ne da učit. Pa vsi me gledajo kot da sem z lune priletela, ker nameravam zdaj it delat vse izpite razen enega.
Posted 28 May 2009 - 08:59 PM
Danes se spet borim z glavobolom, bedno. Polovico popoldneva sploh zase nisem vedela.
Dobila zateženo pismo od SURS-a, jutri jim bom napela po telefonu, da naj mi dajo mir z anketiranjem. Me ne zanima, kako pomembne so te njihove raziskave, naj jih delajo brez mene. Saj nisem dolžna odgovarjat, naj mi dajo mir.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 May 2009 - 09:00 PM
Pablo Picasso
Posted 28 May 2009 - 09:03 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 May 2009 - 09:15 PM
Tolk mam stvari v glavi, ka bi nardila ampak nimam jajc. Veliko stvari bi rada spremenila v življenju pa si ne upam. Čutim da nisem srečna in ne delam tisto kar bi rada.
Posted 28 May 2009 - 09:22 PM
Od oktobra. Upam
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users