Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9801 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 28 May 2009 - 10:46 AM

Kinky, hvala biggrin.gif Sem komaj zdaj vidla

Za mano so najbolj katastrofalni dnevi ever,pokasirala sem pravi party package: angino+rast modrostnega zoba+hudo vnetje ušesa. Dejansko sem mislila, da bom umrla od bolečin. Še zdaj praktično ne slišim na eno uho...in tak vem kaj me čaka rolleyes.gif In najlepše pa je, da se mi to zgodi ravno pred izpiti. Včeraj sem se še fajn skregala s fantom, ker sem živčna kako bom zdaj svoje plane speljala skozi, on me prepričuje naj samo oddam diplomo, in nardim zdaj poleti še kak izpit, potem pa ponavljam naslednji letnik, itak si moram vzeti malo fraj, ker me bo drugače ubilo...nevem...problem je ker me potencialno čaka v jeseni še en horunski izpit, ki pa itak je težaven, bolj pa psihično naporen, in vem da ni pametno ne zame ne za bejbija...bomo vidli.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9802 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 28 May 2009 - 11:34 AM

Loudam Sims 3 w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif thumbup.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9803 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 May 2009 - 11:43 AM

Počutim se grozno napihnjeno, balonasto. Prebava, kakopak. Oz. nedelovanje le-te. ermm.gif
  • 0

#9804 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2009 - 11:53 AM

NIČ se mi ne da na tem ljubem svetu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#9805 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 May 2009 - 12:01 PM

^ Podpis!!!

Danes je bil zelo naporedn dan na faksu, čeprav sem imela samo 3 urce. Resnično se veselim počitnic, ker mi gre že ves folk na K.... Vsaka iz ene strani teži in sika...(kdaj greš na izpit, ka znaš uno nalogo, kuk gre to) AAAAAAAAAA dj nehi že o izpitih. mad.gif mad.gif

Sedaj pa razmišlam da bi šlamalo dremat, bom mela več volje za kasnejše učenje smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9806 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 May 2009 - 01:18 PM

To spovednico imam res rada...
Včasih (dostikrat) namesto da bi se spovedovala kakšni prijateljici raje tu kaj napišem...naprimer:

Meni ni všeč da hoče fant kupit zemljo. Kje piše da bova čez xy časa še skupaj?a nej mam zdej slabo vest,ker se misli zapufat za 5-6 let?a je to zgolj na njem?Ne vem...Jaz nisem ziher da "je to to". Niti slučajno. Pač nisem, priznam. Vsakršnja omemba skupnega življenja me plaši. ali pa "imeti otroke". Ja štekam da si star 27, samo jaz sem pa 21 (še zaenkrat). In hočem ŽIVET. In UŽIVAT.In ŠTUDIRAT. tudi po diplomi. Hočem koristit absolventsko leto, ker nisem nikoli padla/pavzirala. On pa gre vsakič v luft, kako to ne gre, pa da ne, pa da naj grem čimprej delat, da bova si naredla za žvet,pa da boma lah vzela kredit za bajto...Koji kurac. NE. Jst ne bom nobenih kreditov jemala, jst nočem skup živet (se v tem res ne vidim, trenutno, zdaj, wotever). Komaj čakam da ob prvi priliki službe za nedoločen čas vzamem kredit za 20 let. KJE PIŠE da bova midva skupaj še nadaljnih 20 let...Ker mene misel na to res plaši. Nočem se zavezovat nečemu, res ne.

Nočem kar bajte narest z nekom, brez da bi prej preizkusila živet skup. In najlažji način za to je najemnina. Ker če se zakreditiram, potem se obsojena na življenje skupaj za 20 let. Tega se pa ne grem. Res da pri najemu mečem denar skozi okno, ampak lahko tudi grem takoj,če se zadeve zakomplicirajo.

Danes sem naredila izpit. Pisala sem 90%, dobila 10/10.
Smešno mi je to, da imam kretenskega sošolca, ki je pameten piflar, ki ŽIVI za faks, jaz pa živim za življenje, in potem piše 60%, zvišuje oceno, dobi predlagano 9/10 in reče da ne, da hoče vprašanje za 10/10 in potem ne zna in mora ponovno na ustnega. Sej v redu, če ti je to lajf....ti kr.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#9807 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 28 May 2009 - 01:31 PM

Jaz bi pa rada, da bi bil že september 2009 in da bi imela vse izpite narejene. Mah, ubija me vse skupaj. Zdi se mi, da sem si naložila preveč in da mi ne bo ratalo. Rada bi že začela pisat diplomo, brskat po stvareh, ki me zanimajo, ne pa da se še ubadam s temi brezveznimi izpiti. Pa jezna sem, ker je letos tako naneslo, da bom 100% mogla delat vsaj en izpit še avgusta in zato se letošnjih počitnic nič kaj ne veselim. down.gif

Aja, pa par dni nazaj sem srečala svojo ex best frendico s katero sva se v gimnaziji res odlično razumeli. In ugotavljam, da sva tekom študija šli vsaka na drugo stran. Ne vem katera od naju se je toliko spremenila, ampak prav bedno se mi je bilo pogovarjat. Se mi zdi, da je ves pogovor stekel bolj na silo. Sem bila prav vesela, da sem bila malo pozna, da sem imela izgovor, da sem lahko odšla. Toliko kot sem po eni strani žalostna, da se več ne druživa, pač nostalgija za starimi časi, sem po drugi strani vesela, da je temu tako. Takrat, v času gimnazije sem bila veliko bolj tiha, nesamozavestna, težko se mi je bilo izpostaviti ipd. Zdaj mislim, da sem veliko bolj samozavestna, zadnjič mi je en sošolec rekel, naj že neham čvekat in pustim drugim do besede. Pač ugotavljam, da sem se res spremenila. Po svojem mnenju na boljše. Ampak za starimi časi mi je vseeno malce žal - ampak ne tako, da bi skušala to spremenit in ponovno vzpostavit stike.
  • 0

#9808 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 28 May 2009 - 06:01 PM

Namest da bi se učila za en ful zajeban test frenče k ga pišemo jutr se že ceu dan ukvarjam s temi simsi in jih probam usposobt down.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9809 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 May 2009 - 06:40 PM

Opažam, da nas je veliko ki nimamo volje za učenje.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9810 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 28 May 2009 - 06:43 PM

Ja, zdej je pa res obupno. Vedno lepše vreme, vedno bolj v pričakovanju konca, vedno mnj motivacije, samo da se že konča use...
  • 0

After all this time?

Always.

#9811 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 28 May 2009 - 07:16 PM

Joj, samo potrdila sem danes tezo, da bi komot imela kar dobre ocene, če bi se vsaj malo učila rolleyes.gif . Sem s sošolko včeraj delala fiziko prvič letos 2 uri, pa sem danes popravila šut s petico pri testu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9812 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17105 posts

Posted 28 May 2009 - 07:17 PM

Jutri ne grem na en izpit iz ang. To je kao predrok, da če kdo pol junija ne more, da gre ju3. Sm mela pa tot tedn že 2 izpita in se za ju3 nisem dovolj pripravljala, in če padem lahko grem ponovno pisat šele junija, ko mam en dan prj en ful obsežen izpit na zgo. Zaradi tega mi bo sicer ostal en izbirni za avgust, sam jbg, bom že preživela.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9813 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 28 May 2009 - 08:34 PM

tašika, za zg. slovencev nisem našla zapiskov, imam pa jih za zg. evrope. Če rabiš, ti jih lahko posodim za skopirat.

Meni se TAK ne da učit. Pa vsi me gledajo kot da sem z lune priletela, ker nameravam zdaj it delat vse izpite razen enega. rolleyes.gif Halo, imam pač druge prioritete in pač nočem bit večni študent. down.gif
  • 0

#9814 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29917 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 May 2009 - 08:59 PM

Sally, word. Jaz te popolnoma razumem. Saj ni odgovornost samo to, da se zapufaš, zanosiš in z enim živiš. sleep.gif
Danes se spet borim z glavobolom, bedno. Polovico popoldneva sploh zase nisem vedela. ermm.gif Ampak je pomagala mešanica protibolečinske in kofeina, vsaj to.
Dobila zateženo pismo od SURS-a, jutri jim bom napela po telefonu, da naj mi dajo mir z anketiranjem. Me ne zanima, kako pomembne so te njihove raziskave, naj jih delajo brez mene. Saj nisem dolžna odgovarjat, naj mi dajo mir.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9815 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 May 2009 - 09:00 PM

oops.gif wub.gif laugh.gif woot.gif w00t2.gif blush1.gif blush2.gif blush3.gif yahoo.gif wub2.gif love.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9816 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29917 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 May 2009 - 09:03 PM

ou jea, coco! hooray.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9817 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 May 2009 - 09:15 PM

Zelo sem vesela da sem odrila tale forum in tudi tole spovednico, saj mi pomaga ko imam v pizdi dneve. Tej v pizdi dnevi se pa pri meni vlečejo že nekaj časa sad.gif cry.gif

Tolk mam stvari v glavi, ka bi nardila ampak nimam jajc. Veliko stvari bi rada spremenila v življenju pa si ne upam. Čutim da nisem srečna in ne delam tisto kar bi rada. hmm.gif
  • 0

#9818 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17105 posts

Posted 28 May 2009 - 09:21 PM

QUOTE(Kalypso @ 28. 5. 2009 - 21:34) View Post

tašika, za zg. slovencev nisem našla zapiskov, imam pa jih za zg. evrope. Če rabiš, ti jih lahko posodim za skopirat.

Lepo prosim ja!!!! si v pon slučajno na faxu?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9819 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 May 2009 - 09:22 PM

Huh, punce, hvala. Bom probala se držat tega. Čim bolj. Bit pridna, a hkrati to v mejah normale. Nobenih živčnosti pa česar koli.
Od oktobra. Upam biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9820 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 28 May 2009 - 09:27 PM

QUOTE(tašika @ 28. 5. 2009 - 22:21) View Post

Lepo prosim ja!!!! si v pon slučajno na faxu?

Jap. Od 10:30 do 13:30 ali nekje do 12h. Kak mi bo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users