Vceraj pred spanjem sem gledala dokumentarec Usodna sekunda na RTV in nisem mogla zaspat, precej neprijeten obcutek mi je pustil. Voznjo sem vedno jemala zlahka, prejsnji teden pa sem vozila domov in je bilo med eno-urno voznjo toliko manijakov, ki so vozili res na meji skrajnosti. Enega so celo policaji dobili, v roku 15 min me je spet prehitel in divjal dalje v nepreglednih ovinkih. Pri nas bi res morali uvest podoben rezim kot je v avstriji - ce ima to kaj efekta - ko imajo 1 ali 2 leti po opravljenem izpitu obvezno preverjanje vozniskih sposobnosti + psiholoski test.
Nisem ga pogledala do konca, odsvetujem tistom, ki vam voznja kdaj povzroca nelagodne misli.

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Started by
Estera
, Jan 25 2006 12:07 AM
9802 replies to this topic
Posted Yesterday, 07:50 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted Yesterday, 08:46 AM
Jaz med voznjo vcasih gledam v avte ki vozijo nasproti in ugotavljan da vsak tretji ne gleda na cesto ampak med voznjo drka telefon.
Me mineva da vi se se kdaj z avto peljala.
Me mineva da vi se se kdaj z avto peljala.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Posted Yesterday, 09:13 AM
Jaz sem, sploh odkar imam otroka, na to zelo pozorna in bi prej rekla, da 9 od 10 voznikov bulji v telefon med vožnjo. Ko vidim influenserke, ki se še veselo snemajo med vožnjo in sploh ne gledajo na cesto, bi vreščala. Da ne začnem o tistih, ki so pod vplivom substanc, tistih, ki mislijo, da so sami na tem svetu in sekajo nepregledne ovinke in tistih, ki na ožjih vaških cestah vozijo kar po levi strani, kot da smo v Angliji. /rant over
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Pablo Picasso
2 user(s) are reading this topic
1 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
_Planet_