Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9781 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 27 May 2009 - 10:08 AM

Mače mi spet leži na zapiskih, pa se ne morm učit. oops.gif Vsak izgovor je dober. laugh.gif
  • 0

#9782 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 27 May 2009 - 10:30 AM

QUOTE(Špela @ 27. 5. 2009 - 9:52) View Post

mi pa paše dež in hladnoća, se bom danes super naspala. smile.gif

Jaaaa meni tudi!!! thumbup.gif thumbup.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9783 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17105 posts

Posted 27 May 2009 - 11:08 AM

Ni se mi dalo čakat na vaje od ang in sm šla kr domov.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9784 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17457 posts

Posted 27 May 2009 - 11:36 AM

Res nimam sreče. Sem mislila, da mi ne bo treba na kolokvij, zdaj mi pa profesorica piše naj kar pridem danes. Imam še točno 2 uri, da si pogledam kako se tvori vseh 7 sklonov butl.gif Madona, saj zdaj bi pa to lahko že znala spank.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9785 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 May 2009 - 11:40 AM

JOJJJJJJJJ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
ubila bi ga najraje rpg.gif

Ko ga sam vidim mi tlak dvigne na 1000000!!! Kaj šele ko spregovori rpg.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9786 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 27 May 2009 - 11:50 AM

Še enkrat.... RES se mi ne da učit.
  • 0

#9787 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17105 posts

Posted 27 May 2009 - 12:14 PM

PODPIS!!!
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9788 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 27 May 2009 - 12:57 PM

Še jaz se pofočkam. Mislm jutri imam izpit in ne znam še NIČ. Sem imela namen vstati ob sedmih pa je tako grmelo, da sem si rekla da se itak ne bom mogla skoncentrirat in sem šla nazaj spat.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#9789 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 May 2009 - 02:03 PM

Al pa js k mam maturo, beat that! lol1.gif Spala sm do 12ih (dež wub.gif), zdele pa mal gledam slovenščino.
  • 0

#9790 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 May 2009 - 09:12 PM

Rada bi naredila kar nekaj sprememb v mojem življenju, vendar preprosto povedano nimam jajc!!!
Zelo bi bila že zadovoljna če bi naredila prvi korak, potem bi mogoče bilo naprej lažje. Ampak kaj ko je ta prvi korak tako težakkk sad.gif sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9791 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 May 2009 - 09:22 PM

Dobivam popizdit... šla sm plavat, da bi se zrelaksirala, zdej pa pridm nazaj, me pa spet želodec boli pa spet sm čist živčna zarad faksa... sploh zato ker dobivam kup mailov prek naše mailing liste glede izpitov, literature itd. res kr slabo mi je. Pa še zato k sm si dons frej vzela popoldne, se nism učila, pa pravi ena sošolka: Aja, kako ti znese, ko nas tok čas baše glede izpitov? In ja. Takoj sm mela slabo vest.

Jst tega sploh ne morm več prenašat. Mene to grebatorstvo na faksu uničuje. Pri nas se folk res skoz uči, uči, uči in uči. Glih zarad tega me na trenutke želja do tega študija kr mineva. Pa še sploh k vidm, kak folk je zasedel mesta na tej smeri, kar nekaj jih je totalno 'ne za ta poklic.'
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9792 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 May 2009 - 09:29 PM

Prinčes, lej js še tako gledam na te stvari- drugi nimajo življenja!!! Učijo se, jejo, spijo, se pokažejo na faksu in psihirajo ostale. Ti si pa aktivna na 100ih področjih in si srečna. Itak da te to ubije, sam nekaj pa morš met tud od življenja.
  • 0

#9793 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 May 2009 - 09:46 PM

Princeska, verjemi, da si ti v 10x boljšem položaju kot oni. Ti boš dejansko imela nekaj izkušenj, oni pa samo teorijo - kam pa prideš samo s tem? Poleg tega pa te to še osrečuje, nimaš res za kaj imet slabe vesti. Bodi ponosna nase, tako kot smo me nate! smile.gif
  • 0

#9794 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 27 May 2009 - 09:51 PM

QUOTE(Princeska @ 27. 5. 2009 - 22:22) View Post

Jst tega sploh ne morm več prenašat. Mene to grebatorstvo na faksu uničuje. Pri nas se folk res skoz uči, uči, uči in uči. Glih zarad tega me na trenutke želja do tega študija kr mineva. Pa še sploh k vidm, kak folk je zasedel mesta na tej smeri, kar nekaj jih je totalno 'ne za ta poklic.'

Ej, ne se sekirat. Pr ns je tud tko pa se zdj ne morm več z nobenim pogovarjat na faksu, ker nas je na naši smeri 5, od tega se dve bl zase držita in prideta 1x na teden na faks, druga dva pa gledata sam na to, kje bo mev prvi eno piko več od druzga. Ta teden me vsi postran gledajo, ker sm dubla samo 8 na enmu ustnemu, ker sm bla res ful živčna, pa ker nočm it zvišat ocene, čeprov mi je 3x ponudu, ker mam dost drugih stvari. Sam ti ljudje dejansko nimajo lajfa, sošolc ženske še vidu ni od bliz, kaj šele kej druzga, druga sošolka pa ne zna počet druzga kukr se učit. Ja sori no, grem pa že rajš mal v hribe med vikendom s fantom, vmes mal na kolo, pogledat kako nanizanko, koga poinštruirat, ... jesus rolleyes.gif res, ne se sekirat, k se jim ne da nč dopovedat. enkrat bojo že dojel. Me zanima, če je bolš zanje, da majo za 0,3 bolš povprečje od mene, al da si bom jz dejansko lahko s kom ustvarla družino, ko končam faks in ne bom živela doma do 40ga leta, plus bom po faksu znala počet še kej druzga sama s sabo, kukr viset za knjigam in razmišlat kaj bi še prebrala, da bom ja dubla bolšo oceno k kdo drug. Men se zdi, da se taki učijo dejansko samo za ocene, ne pa zarad želje po znanja.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#9795 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2009 - 09:53 PM

Rada mam ta forum. oops.gif
  • 0

#9796 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 May 2009 - 10:06 PM

Ja, punce, hvala za vzpodbudne besede. Sej jst si VELIKOKRAT to rečem, sploh skor identično, kot je Buggy napisala, samo pride kak dan, ko enostavno film poči. Sej pri nas so tud ok punce na faksu, sam se pozna, da smo vsi gor s kr dobrimi točkami in so vsi res kr mal pretirano pridni. V SŠ sm bla navajena, da sm bla jst tista med najbolj pridnimi. Sam nikol se pa nism zarad tega izolirala al pa ne šla ven in na pijače in tko. Res da zdej hodim več, samo mi je tud faks ena taka stvar, ki jo na trenutke jemljem malo bolj svobodno kot SŠ.
Mi je pa glupo, ker preživim tok časa na faksu in s tem folkom. Kr mal me psihirajo. Razmišljam tud o ukinitvi FB. ker druzga itak nimajo napisanga, razen kaj se učijo pa do kje so pršl ermm.gif mislm halllo. Ok sej ni ves folk tak, res ni, sam jst sm pa ful taka, da me napsihirajo lahko. In ker tolk časa preživim z njimi, res vpliva to name. Ratala sm živčna razvalina. Na začetku leta sm bla pa ful skullirana, res ful sm bla fajn glede tega. Pol se pa počas začne kopičit v tebi.

Poleg tega, da je tud grebatortvo zarad smeri, ki jo mislimo naprej študirat in se vsi borijo za povprečje. Ma meni je to too much.

Včasih grem kr mal stežka na faks. Težko najdeš folk, ki ne govori stalo o ocenah in blablabla. OZ. še tisti, ki tega ne bi počeli, jih velikokrat ni. Pa sej so eni ful fajn, samo pomoje so tud tisti fajn zdle v istem precepu kt jst.

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9797 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 27 May 2009 - 10:08 PM

Princeska omeji delovanje crede nate. Jaz imam podoben problem - se mi zacne mesati, ko me z vseh strani bombardirajo z vsemi mogocimi informacijami in z raznimi ce-ji, zakaj-i in zato-ji. In potem namesto, da bi trezno premislila s svojo glavo in ugotovila, da je vse na svojem mestu, kar pa se ni pa se bo, saj nisem neumna a ne, se prepustim paniki in rezultatov ni. Zato sem se ze na faksu oddaljila od crede, jo spustila k sebi samo toliko, da sem imela kaksno korist od nje (zapiski ipd.), vse ostalo je pa slo mimo mene. Danes v sluzbi pocnem enako in tudi v prostem casu sem recimo omejila TV in razne poneumljajoce "informativne" oddaje. Na faksu je slo mimo mene veliko kao baje "groznih" profesorjev in "nemogocih" izpitov ne, da bi sploh vedela, da je kaj "narobe". Mimo mene je sla pred kratkim tudi prasicja gripa pa se kaj. La vita e bella. smile.gif
Je pa res, da moras vseeno paziti, da ne zaspis. Recimo na faksu sem se (ko sem se spravila k ucenju in, ko nisem pavzirala haha) res poglobila v izpit, nikoli nisem delala samo po zapiskih, vedno se par knjig poleg. Je trajalo malo dlje, da sem dokoncala studij, ampak hej, saj mi vseeno nic ne manjka! V sluzbi pa tudi - redno spremljam zakonodajo (ker je pomembna za moje delo), verodostojne vire informacij (narocena sem na razne vestnike ipd.), "strokovnih" forumov, na katerih folk zganja paniko za brezveze se pa vec ali manj izogibam. Vcasih kaj preberem, ko je ze davno mimo in se samo smejim.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9798 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 May 2009 - 05:50 AM

Včeraj zvečer sem zaspala na zapiskih smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#9799 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17457 posts

Posted 28 May 2009 - 08:31 AM

Princeska, saj je veliko možnosti, da se znebiš takega folka. FBja ti pa ni treba ukinjat. Samo na hidden daj ljudi, katerih komentarji ti niso všeč in bo za vse dobro. Tako sem jaz naredila z nekaterimi, ki stalno rešujejo kvize. Meni je recimo adijo, da bi se na faksu družila s piflarji. Si raje roko odrežem. Imam ene tri punce s katerimi se malo več menimo, ampak so take, ki grejo na izpit s srečo in ne z znanjem biggrin.gif In mi je ta pozitivizem všeč. Ker če bi poslušala druge, ne bi nobenega izpita naredila. In se podpišem pod Planet. Važno, da so zapiski pa mi je vseeno od koga twisted.gif Grozni profesorji in nemogoči izpiti: Kaj je že to? Z mano so vsi prijazni sleep.gif

Čez 3 ure grem na kolokvij pa za ponedeljek sem se tudi prijavila na en izpit in sem ultra ponosna sama nase cool.gif Zdaj se je treba samo še naučit.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9800 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 28 May 2009 - 09:36 AM

Naročila sm si trakove, ki mi pomagajo, zatem mi je una ženska vse razložila po mejlu in ko sm jo sprašvala za pravilno apliciranje mi je dala cifro od njihovga terapevta in ko sm ga klicala, da znam pravilno aplicirat, ampak da nej mu pridem pokazat kaj je narobe z mano. In grem tja med 12-13, čeprov ma do 10ih zvečer skoz gužvo!!! Dejansko še obstajajo prijazni ljudje, ki se jim ne gre samo za dnar! Pa mogoče bo clo kej pogruntu za te moje noge smile.gif Me very happy smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users