Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9781 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 04 April 2021 - 03:34 PM

Golob, seveda :D Vidim, da njegov glas seze dalec.
Jaz sem lepo dneve rezervirala. Petek ena babica, sobota stric, nedelja druga babica. Jutri pa koncamo s to ritostofno hrano. Danes je pojedla dve jajci in cokoladnega zajca. Pa banano. Drugega ne.
No, velikonocna hrana mi gre tudi ekstra na zivce, ampak to vsako leto povem :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9782 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 04 April 2021 - 06:10 PM

Mi sploh ne jemo velikonočne hrane, razen potice, pa jajca sem z otrokoma barvala, letos pa še za to ni bilo filinga.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#9783 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 04 April 2021 - 06:32 PM

Jaz se mrzlih jajc in sunke ne pritaknem na dalec ze desetletja. Jajca sta barvala z mozem za filing, kot pravis. Sunke itak nismo kuhali, ker nihce ne je, da o vonju ne govorim. Potice smo pa spekli obilno, ker je povprasevanje veliko :D
Mi je smesno, ker je letos to na IG ful prisotno. Tud IG ne more naredit nobl praznika iz te Velike noci. Vem kk vam po sunki pa hrenu smrdi doma :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9784 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 04 April 2021 - 07:05 PM

Mi smo bili pri mojih starsih, je prišla še sestra z družino. Zjutraj smo pa pri tašči imeli tradicionalni zajtrk. Lepo smo se imeli.
  • 0

#9785 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 04 April 2021 - 07:06 PM

Mi sami 3 nič ne delamo. K tašči smo šli pobarvat jajca, to je tradicionalno, z olupki, ona tudi skuha meso in jemo tam zajtrk. To je to. Potice nimam več tolk rada kot vaših pa še zgaga me peče. Mlečni kruh pa ja. Z rozinami. :)
  • 0

#9786 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 04 April 2021 - 07:08 PM

Sem opazila, da sem v napačni temi. Vse vam gre na živce :D
  • 0

#9787 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 04 April 2021 - 07:10 PM

Ja, po orehovi tudi mene. Pa jezik mi nabrekne. Ampak to ze od nekdaj.
Joj, ta jajca je moja mama nastavila na vrt :D Ne vem kje je to videla, ker je pomojem to ameriska fora. Moram vprasat. En kinder ei sem dovolila, nekaj je dala sosedi, ostalo sem pospravila.
Ni tako hudo, C. Se kar zabavam (in druge), ne tezim nikomur. Nisem tak tecen clovek drugace :D
  • 0

Tumblr

#9788 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 04 April 2021 - 09:26 PM

Mi smo barvali jajca. Je mali ful uzival. Jedlj smo pa prilagojeno velikonocno pojedino. Potice se mi ni dalo delat, sem namesto tega spekla jagodno tortico. Danes sva pa si zjutraj naredila narezek. Brez šunke, ker je itak nimava prevec rada.

Mislili smo nameravali na egg hunt na goro Rigi, ampak so zaprli cesto do dela kamor smo nameravali, velike gondole v ktero greh cist prevec ljudi, pa ob pricakovani gneci nisva hotela jemati. Smo se namesto tega peljali v muzej Bernardincev. Je bilo fajn.
  • 0

#9789 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 06 April 2021 - 07:35 PM

Tukaj je tašča že prej za nečaka vsako leto pripravila lov na jajčka po vrtu,tako da je bil tudi letos, bilo je sicer cukra 3x preveč samo nimaš kaj tistih parkrat na leto naj si privošči. Pa zajtrk smo tudi imeli skupaj potem smo pa šli na obisk k mojim staršem in starim staršem ker je Janša blagolovil da smemo.

Pri nama je bolj mož alergičen na ta cuker in bi ga kar prepovedal če bi lahko, jaz pa tako gledam, da ga mora nekaj dobit ker če bo to nekaj prepovedanega se ji bo kar strgalo ko bo prišla do njega. Sva se skoraj skregala ko sem ji zvečer nastavila 3 čokoladna jajčka katera je pustil zajček in ji pustila, da jih je pojedla pred zajtrkom.

Bi bilo pa lažje to ravnovesje vzdrževat če ne bi dol dobila toliko cukra, potem pa pri nama ne dobi skoraj nič.
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#9790 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 07 April 2021 - 11:37 AM

Da poštar VEDNO zvoni k nam!!! J***mu sunac...2 vozicka na vhodu s tremi stanovanji ampak jim ne vzge da bi penzicem pozvonili!!!!
  • 0

#9791 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 07 April 2021 - 12:09 PM

Penzici so busy, oni majo lajf :D Ce so vozički doma, so pa najbrž mame tudi, haaa. Pri nas imajo isto logiko, točno vejo, kdo je na porodniški in doma ob katerih dneh. So pa vsaj uvidevni in se redko zgodi, da še kdo pozvoni - potrkajo, pa smo hitro zmenjeni.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9792 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 07 April 2021 - 12:16 PM

Ma jaz se sosedo vedno vprasam,ce lahko pri njih pozvoni dostavljalec za paket! Ona ima 3 mulce, ne bi bila tako zlobna,da bi sla po kosilu zvonit jim!
  • 0

#9793 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 07 April 2021 - 08:56 PM

Meni je zadnjič poštar pustil listek “uredite si zvonec”. Ga nimamo. Namenona. Koji k.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9794 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 07 April 2021 - 09:01 PM

: D Oče je doma zraven zvonca na nalepko napisal "pozvoni in počakaj 2 minuti" lol. Optimist.

Midva sva tudi zvonec zamenjala, tisti prvi je bil prav grozen in ful prodoren. Sosedje so ga pa izklopili za par let, dokler otroci niso prerasli popoldanskih počitkov.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9795 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 07 April 2021 - 09:44 PM

Haha, dobra.
Ma jaz ne vem, mene res moti vse to cingljanje in vse mora biti takoj. Tudi telefon imam na tiho 95 % časa. Dihat, oom.

• 0

#9796 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 07 April 2021 - 10:17 PM

Planet, enako. Zvonjenje imam samo za dolocene (moza, odkar sva se enkrat skregala, ker me je nujno rabil pa nisem bila dosegljiva, in vrtec, mislim da je to vse), zvonca pa ze vec let prej nisva imela. Kvecjemu on razmislja, da bi nabavil tistega, ki je povezan s tel. Sicer pa kadar je Lars zunaj, zvonca sploh ne rabimo. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9797 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 08 April 2021 - 03:45 PM

reklame v smislu: Najmehkejše pajkice v moji omari ... v teh pajkicah sem lahko cel dan

Draga moja, kako za boga bi pa potrem zdržala v kostimu, neelastičnih kavbojkah ali čem podobnem, če so ti nekatere pajkice neudobne. Resno??? Kako za boga so lahko pajkice neudobne, razen če si kupiš napačno številko.

Če ti pa pajkice kot pajkice niso všeč, jih pa pač ne kupiš

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9798 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 08 April 2021 - 04:16 PM

Kami :D

Jina, mi smo imeli en čas tega povezanega s tlf in potem me je še izven doma živciral (ker mi je pač javil, da je nekdo pred vrati, mene pa ni bilo doma). Zdaj si otrok nekaj montira sicer, da ga bodo lahko prijatelji priklicali. Se že veselim.
  • 0

#9799 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 08 April 2021 - 07:31 PM

Mi imamo tudi izklopljen zvonec iz istega razloga, ker je vedno zvonil ravno ko je spala
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#9800 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 24 May 2021 - 02:41 PM

Moja sodelavka, ki se odpravlja 10-15 minut vsak dan.

Polno enih zvokov. Pa ne vem kaj se imaš za pakirati toliko časa. V mojih bolj izurjenih letih sem bila v tem času spakirana za cel vikend.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users