Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#961 Tejka

Tejka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 395 posts

Posted 31 October 2006 - 07:33 PM

Colorstay original denimo ful izsušuje kožo. sem poznala punce, ki so ga uporabljale in so kljub mastni koži imele totalno luskasto kožo. Pa ni bila ena, jih je bilo več - skoraj vse uporabnice tega "holy graila" hmm.gif

• 0

#962 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 31 October 2006 - 08:42 PM

A ktera ve kaj je tist od Maybellina, taka svetlo zelena embalaža se mi zdi ... nisem ziher, da je puder, pa bolj novo je? ermm.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#963 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 01 November 2006 - 12:38 AM

TASH - http://www2.lepa-si....?showtopic=6556
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#964 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 02 November 2006 - 11:05 AM

Bemti, falila temo.

Hvala Jina. smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#965 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 02 November 2006 - 08:40 PM

NP. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#966 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 November 2006 - 10:13 AM

...zdravo punce (in seveda kakšen fant)...sem čist nova tukaj....pa sem vam hotla najprej poslat en pozdravček biggrin.gif

..sedaj pa k stvari, zanima me ena stvar, iščem en fajni puder, nebi rada dala za njega celo premoženja, ampak mi za kvaliteteto ni problem dat smile.gif sem jih sprobala že zelo kopico, ampak pe nobeden ni posebno navdušil- se mi zdi, da mi ful izsušijo kožo...drgač mam pa ful svetlo polt, še kar suho kožo (v mejah normale:), pa nimam nekih hudih nepravilnosti (razen malce podočnjakov), tak da ne rabi bi ful prekriven...sem razmišljala o Vichy... ermm.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#967 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 05 November 2006 - 10:20 AM

si že probala Max factor colour adapt??? Ta men nič ne izsuši kože pa čeprav mam ponekod suho kožo.
  • 0

#968 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 November 2006 - 10:20 AM

špelca, jz mam isto kožo k ti, suho v mejah normale, zlo svetlo, brez večjih nepravilnosti razn moje rdečice ermm.gif in uporabljam loreal true match odtenek N1 wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#969 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 05 November 2006 - 11:34 AM

Pri color adobtu je problem v svetlih odtenkih, ker jih ni.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#970 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 November 2006 - 04:13 PM

QUOTE(ninaa @ 5. 11. 2006 - 10:20) View Post

si že probala Max factor colour adapt??? Ta men nič ne izsuši kože pa čeprav mam ponekod suho kožo.

...ja sem probala, odtenek je bil kar ql,sam me na splošno ni preveč navdušil...bom pa probala tega Loreal-ovega biggrin.gif pa bomo vidli...
  • 0

#971 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 November 2006 - 04:27 PM

špelca, a boš vzela iz testerja in probala al kr kupila ?
  • 0

#972 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 05 November 2006 - 05:11 PM

smile.gif ponavadi,vzamem tester..in mal preveri kako se mi zdi...pol ga pa kupim,če je fajn mazljiv,mi utreza brava itd. biggrin.gif
  • 0

#973 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 November 2006 - 05:20 PM

no fajn smile.gif , sam pod ta pudr je obvezna kšna fajn krema uspod, ampak sej to vrjetn že uporabljaš .. smile.gif
  • 0

#974 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 06 November 2006 - 08:22 PM

Jaz uporabljam Revlon CS Natural, ampak imam na sumu, da mi tisti Titanium Dioxide ne ustreza ermm.gif Bo treba menjat..
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#975 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 06 November 2006 - 08:29 PM

joooj.. jz ša še vedn nism nasla primernega pudra zame. Mam neki doma ampak noben ni ta pravi. Res nevem kako naj prekrijem ta dermatitis. Pa s tem da mi ne izsuši kože. Prosim če je mela kera že izkušnje z dermatitisom naj mi pove za kak puder. CS pa mi maši pore :/

Lp
  • 0

#976 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 November 2006 - 08:40 PM

Jaz zdej ful menjam pudre, imam sicer nekaj dobrih doma, ampak kr naprej skačem iz enega na drugega, nikakor ne najdem tistega 'the one' ki bi me ful navdušil. Zdej imam najbolj v uporabi Givenchy MATMATE, tudi Oriflame Giordani Gold Age Defying mi je bil zelo dober, sem ga pred kratkim preizkušala, ampak spet ni bil 'the one'. Sm sprobala že ful velik pudrov in enostavno noben ni res popoln. Glede tega sem neverjetno zahtevna in sestra nori, ker ji skos jamram, da rabim nov puder, doma jih mam pa polno. laugh.gif Še najboljši do zdej, če študiram za nazaj, mi je bil Dior Ultra Mat, ampak je sestavinsko strahotno povprečen in zato predrag - čez 8k. Drugače sem bila pa strašansko zadovoljna z njim, le malenkost svetlejši odtenek bi lahko bil.

In sedaj še vedno iščem pravega zame. cry.gif laugh.gif

Ninaa, kakšen tip kože imaš, koliko mora bit puder prekriven?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#977 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 November 2006 - 08:47 PM

Kaj pa če bi sprobala malo od Lancome pudre? twisted.gif
Sicer tiste moje the one and only linije nimajo, ampak sem ziher, da se splača sprobat nadomestno linijo.
Mene pa sicer še vedno, po vsem tem cajtu, mika tisti porcelanasti odtenek od Chanel pudra - Double Perfection Fluide.

Poglejte tale prekrasen odtenek... aaa

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#978 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2006 - 08:50 PM

Haha, ja - ta odtenek je že skoraj bel, primeren torej za mojo kredasto bledo polt pozimi. laugh.gif Kar se tiče Lancome pudra ... kar nekak nisem v stanju trenutno za puder dat 10k - bi mi srčece počilo pomoje. laugh.gif

Malo me mika L'Oreal Infallible.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#979 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 November 2006 - 08:52 PM

Saj niso 10k. Mislim, da so okoli 9k. Hahaha.
Ej, jaz zaj grem v bližnji prihodnosti v Celovec. In ti povem, da si ga kupim tega Chanela, če ga kje zavoham... pa magari stradam potem en mesec.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#980 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2006 - 08:55 PM

A 9k so? Pol pa tak kul, če so praktično zastonj. laugh.gif ermm.gif tongue.gif Ah, ja - zaradi pudra bi ogrozila svoje telesce s stradanjem ... that's the spirit! laugh.gif wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users