Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#961 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 27 May 2007 - 09:46 AM

QUOTE(Immortelle @ 27. 5. 2007 - 9:32) View Post

Prišlo je tudi do konflikta med Sonjo in Alenom.
Pokazali so namreč posnetek, ko so fantje, ki so še ostali v BB hiši, govorili o seksu. Miha je omenil, kako mu je Alen rekel, da se je parkrat podrgnil ob Sonjo, pa mu je prišlo.
Ko je bilo konec posnetka, je Nina seveda vprašala Sonjo kaj si misli o tem.

Sonja je povedala, da pričakuje, da se ji bo Alen opravičil, ker jo je tako izrabil in da je bilo vse skupaj malo drugače kot je opisal Miha.
Sonja naj bi se v sobi učila za nalogo, pa je prišel Alen, se vrgel na njo in ko mu je Sonja rekla, naj gre dol, ji je rekel: "Samo še malo!" laugh.gif
Potem je Sonja ugotovila, da ima mokro krilo (od Alenove sperme).
Alen ji je nato med oddajo rekel, da se ji ne misli opravičit, da pa je vse kar je Sonja povedala, bilo res.

Nekako sem dobila občutek, da za Sonjo to še zdaleč ni končano in da razmišlja tudi o tožbi zaradi spolnega nadlegovanja. Rekla je namreč: "Kaj pa če imam krilo še doma shranjeno?" (kot dokaz?)

laugh.gif huh.gif Kaj si upa ta Alen! down.gifŠe dobro, da so prišli do tega, jaz sem vedela, da se je to zgodilo in se mi zdi ogabno od njega. Da pa se še ne opraviči... kar naj ga toži.
  • 0

#962 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 May 2007 - 10:01 AM

Jao, Alen! down.gif Če ne sem pa dobila občutek, da je BB zmanjkalo malo bolj sočnih novic, pa so potem tole iz naftalina potegnili! A res mislite, da namerava Sonja tožiti? hmm.gif

Milan je pa tudi meni prav antipatičen. In ja, ima več MU na sebi kot jaz ponavadi! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#963 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4171 posts

Posted 27 May 2007 - 11:07 AM

Pretiravat ne rabimo. Sonja sigurno nebo tožla Alena.

Mi pa ni jasno kaj je Sonja delala pred hišo BB v času razglasitev. S Tjašo nista bili neki hudi kolegici, Janeza pa tak ne pozna...

A na Perotovo izjavo, da ob odhodu Tjaše bo v BB hiši le ena rastlina manj ste pa čisto pozable?
  • 0

#964 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 27 May 2007 - 01:54 PM

Sonja se je zraven ves čas režala, tko da mislim, da je njej vse to skupaj bolj blazno smešno kot kaj drugega. Predvsem ker ve, da je Alenu malo nerodno... smile.gif
  • 0

#965 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2007 - 02:09 PM

QUOTE(Immortelle @ 27. 5. 2007 - 9:32) View Post

Slikca Nine:

IPB Image

LOL, Nina Osenar goes gothic! Sam še undercut ji manjka pa bo prava. hmm.gif

Sem pa včeraj prebrala, da se avstralskemu BBju obeta tožba, ker neki tekmovalki niso sporočili, da ji je med snemanjem za rakom umrl oče. Gledalci se zdaj ful bunijo, kako lahko zamolčijo vse skupaj, medtem ko je njena družina stopila na stran BB in rekla, da oče ni hotel da bi hčerka šla iz oddaje, v primeru da se njemu kaj zgodi, in da bo itak razumela zakaj, ko bo prišla ven. Jao no, pomoje se ji bo familija pošteno zamerila. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#966 _MiLi_

_MiLi_

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 27 May 2007 - 06:46 PM

Jo tale Nina Osenar gre men včasih mal na živce,ko skos ponavlja tist njen: "dragi moji"!!!! mad.gif mad.gif

• 0
Beyonce

#967 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 27 May 2007 - 07:40 PM

men je pa pa full smešno da se Nina po vsakem stavku cele strese tak narahlo biggrin.gif
  • 0

#968 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 May 2007 - 07:58 PM

Ali pa na koncu ko je na tak smešno rekla (kot da ji prihaja biggrin.gif) pazite kaj sanjate. Big Brother vas gleda. Pol pa kao zapeljivi nasmešek na koncu laugh.gif Ja seveda biggrin.gif
  • 0

#969 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 May 2007 - 08:59 PM

JA tita, to sm že tud jz opazla, da se skoz neki trese pa ne samo trese ampak kr cela neki zamiga pa rokce obrača laugh.gif a ne, no!? tongue.gif
To glede ''pazite kaj sanjate, big brother vas gleda'', pa se mi zdi, da vsakič na drug način pokaže in je že njej smešno, da more to rečt, sam se mi zdi, kot da se iz vsega tega zajebava!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#970 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 May 2007 - 09:07 PM

QUOTE(ivakosir @ 27. 5. 2007 - 19:46) View Post

Jo tale Nina Osenar gre men včasih mal na živce,ko skos ponavlja tist njen: "dragi moji"!!!! mad.gif mad.gif

Mili dobrodošla (dobr avatar!)

Ja res je, mene jezijo tisti nasveti za šoping, lahko bi rekla reklame ali pa oglasi pač! huh.gif

Pa spet je Janez nominiran pa po tanovem še Marina.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#971 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 27 May 2007 - 11:09 PM

ej meni pa je osenarca vredu zgledala včeraj ?! mho

glede sonje in onega kakomuježeime pa wtf biggrin.gif saj ne vem kaj naj rečem, oni je zgleda da res totalni butl, glede nadlegovanja pa-saj lahko reče da mu je "ušlo" biggrin.gif
ne rabi pa krila za dokaz, če je vse posneto
  • 0

#972 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 28 May 2007 - 07:36 PM

Kdo mislite da bo letel tokrat oz ta teden?
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#973 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 May 2007 - 08:03 PM

janez 100%
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#974 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 28 May 2007 - 08:06 PM

Zdele sem mal poslušala, ko sem bla za rač. OMG kake je meu, da on rajš z joškam žonglira, pa da on ma tiča zato, da impresionira ženske ne pa monocikel! laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#975 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 28 May 2007 - 09:02 PM

jah pa kaj te...
stari ma dobre fore, meni je ful smešen..
  • 0

#976 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 28 May 2007 - 09:13 PM

Sej nism rekla, da se nism smejala.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#977 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 28 May 2007 - 10:26 PM

Meni je pa tu mač. Če bi bila v istem prostoru bi eden od naju odšel v jopiču. In jaz kar dolgo zdržim.
  • 0

#978 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 29 May 2007 - 07:25 AM

laugh.gif Upam, da bi odšel Janez.
  • 0

#979 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 May 2007 - 08:39 AM

Men gre Janez ful na živce. verymad.gif

Star potreben prdec, ki misli, da ve vse in da je zdaj ko je prišel v BB hišo med mlade, svet požrl. down.gif

Če bi bila jaz not v hiši, bi mu kar hitro povedala, kar mu gre! Ne prenesem takih ljudi, kot je on! mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#980 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 29 May 2007 - 04:08 PM

Jst pa mislm, da bo Marina letela ven.
  • 0

0 user(s) are reading this topic