Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#961 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 16 August 2007 - 05:03 PM

Žal imaš prav. =/ Morda bi le omenili sivkino bio linijo - losjon za telo in gel za tuširanje, ki pa prav lepo dišita, ako vam odgovarja sivka seveda. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#962 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 05:05 PM

Točno ja, zdaj je ta nova bio sivkina linija.
Sem si jo že ogledovala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#963 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 16 August 2007 - 05:22 PM

Nova? A ni že kar nekaj časa zunaj? oops.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#964 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 16 August 2007 - 05:25 PM

Uja, da bi naredili čokoladno linijo blush1.gif
  • 0

#965 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 05:50 PM

QUOTE(MateYa @ 16. 8. 2007 - 18:22) View Post
Nova? A ni že kar nekaj časa zunaj? oops.gif

Sivkina BIO linija se mi zdi, da je relativno nova. No, glih od včeraj, ampak ena od novejših.
Lahko pa da sem jaz čorava.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#966 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 16 August 2007 - 06:07 PM

No, Špela je sivkin bio gel ocenila že decembra. wink.gif
  • 0

Bill Bullard

#967 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 06:11 PM

Aha, no, pol pa ni več tako nova, čeprav se je meni nekak zdela.
Pol sem pa samo čorava. =)

• 0

#968 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 17 August 2007 - 08:40 AM

QUOTE(Jenna @ 16. 8. 2007 - 17:42) View Post

Ja saj. Stvari so ponavadi takšne, da če majo prvo, nimajo drugega... oz. če imajo drugo, nimajo prvega. Ta linija ima tale certifikat, ampak kaj, ko je vonj neprebavljiv. Ostale linije tega certifikata nimajo, pa so skorajda vse omamno dišeče. Skos nekaj fali. =)

Zato pa pravim da bi morali delati popolnoma organske stvari ampak z dodanimi umetnimi dišavami. Mene, če bi vedla da so notri same kvalitetne stvari, par umetnih dišavc sploh ne bi motilo. Nasprotno, takoj bi vso svojo kozmetiko zamenjala za kaj takega thumbup.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#969 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 August 2007 - 11:43 AM

QUOTE(MateYa @ 16. 8. 2007 - 17:21) View Post

Meni je pa nekaj prav hecno ... L'Occitane je dal ven že olivno paradajzen vonj; laugh.gif

Čakam dan, ko bodo dali ven čokoladno kolekcijo ... (naj me nihče resno ne vzame, da ne bo kdo mislil, da obstaja kaj laugh.gif a morda jim nekoč vendarle priklenka ... )

Edit: fulful mi je všeč, da ima ta linija ECO CERT certifikat, keep going! thumbup.gif

Po mojem boš prej dočakala peteršilj & paprika. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#970 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 August 2007 - 06:07 PM

laugh.gif Kake mate. biggrin.gif

Jaz bi imela kak dober šampon od L'occitana za vsakodnevno umivanje las, samo kaj, ko je tega toliko, da se kar ne morem odločit. rolleyes.gif
  • 0

#971 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2007 - 06:12 PM

Olivni je za vsakodnevno umivanje. Sicer so pa po sestavinah vsi tam tam glede nežnosti. Poglej si v ono temo, sem jaz enkrat dala vse skupaj ocenit.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#972 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 August 2007 - 06:23 PM

Ok biggrin.gif Odločam se med sivkinim & olivnim. Hmm, bom videla v trgovini, kateri mi bo lepše dišal. =)
  • 0

#973 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2007 - 06:39 PM

Sivkin je bolj za mastne lase.

• 0

#974 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 August 2007 - 06:43 PM

Ok, pol bom pa tega vzela. A mogoče veš prbl. ceno ?
  • 0

#975 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 August 2007 - 06:48 PM

Vrjetno je tam okoli 15€, kot so cene v L'occitanu.

Maš pa tudi potovalno pakungo, 75 ml, je pa okol 5€. Jst si ponavadi kar to kupim in jo mam kar dolgo časa, ker mam bolj kratke lase in je ne porabim takmo veliko. Pa še dobro je, da vidš, če ti sploh ustreza. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#976 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2007 - 06:56 PM

Jaz sem tudi zadnjič te potovalne pakunge malo čekirala, ampak so imeli ful malo izbire, šamponov sploh nisem zasledila, ali pa je slučajno zmanjkalo. A imajo več šamponov v potovalni različici ali samo tega sivkinega?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#977 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 August 2007 - 07:10 PM

V mariboru je v L'occitanu v centru mesta veliko večja izbira potovalnih pakung, kot pa v Europarku ohmy.gif bom mogla it malo tja prečekirat za ta šampon. V Europarku šamponov v malih embalažah sploh nisem videla. rolleyes.gif
  • 0

#978 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 August 2007 - 08:12 PM

Pri nas mamo kar dosti teh malih pakung, predvsem gelov za tuširanje pa kakih losjonov je kar nekaj. To majo (vsaj pri nas, zdaj ne vem, kako je s tem drugje) čist pri blagajni na enem stojalu.
Meni so te potovalne pakunge ful všeč, ker so mi ene strani precej drage in si jih ne morem kar tko privščit pa še vidim, če mi neka stvar res paše in si jo mogoče pol pa v večji embalaži kupim. smile.gif
  • 0

#979 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 August 2007 - 08:21 PM

Se strinjam. Moja mami tudi največ teh potovalnih pakung kupi (najraje gele za tuširanje).
  • 0

#980 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 August 2007 - 08:26 PM

Ja, sej so fajn pa tud jih maš kar dolgo, vsaj jst jih imam precej dolgo. smile.gif

Aja, sem šla mimo L'occitana danes in sm mal te nove paradajzove stvari pogledala v izložbi, sam ni blo vmes kakšnga parfuma. Samo krema za roke, za tuširat pa še nekej, vrjetno kak losjon... Morm it povohat biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users