Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#961 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 25 June 2007 - 06:43 PM

QUOTE(Princeska @ 24. 6. 2007 - 21:17) View Post

hmm... a si nisva midve pisale, ko te naju je tip prevaru in ti je bilo strašansko hudo?

še sploh če na lastni koži občutiš, kako to boli, sploh ne razumem, da lahko drugemu kaj takega storiš, sorry. blink.gif

točno..tut sama sebe ne razumem.vem, da ni opravičilo, ampak midva nisva nikol bla tko ZARES skupi, kot punca in fant..do parih dni nazaj nism sploh vedla, če je njemu kaj do mene, ker se nikol nisva zares pogovarjala o čustvih..zmeri je biu sam smeh, zajebancija pa kšn poljubček..besna sem sama nase..še vedno..1.zato, ker sem nekomu pustila v moje srce (again) 2.zato, ker sm varala (brez potrebe)

• 0
mačka figa.

#962 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 June 2007 - 08:35 PM

ob 6 zjutri sm si zaželela neki za vrane ukint rpg.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#963 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 June 2007 - 08:36 PM

QUOTE(Cvetka* @ 25. 6. 2007 - 17:31) View Post

biggrin.gif

i do too laugh.gif

maš ustne? Kdaj? Jst jutr, ob 13ih.

Jst mam tudi jutri, samo malo prej, ob 10.40. Ghhh, prej me je mama nekaj spraševala, pa nisem mela pojma biggrin.gif Sploh kšne limite, al pa tiste zadnje snovi, uhhh sad.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#964 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 June 2007 - 08:53 PM

Jst sm zdjle glih na aritmetični sredini. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#965 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 25 June 2007 - 08:54 PM

u četrtek imam popravnega za matematiko in NIMAM POJMA..načrtujem ju3 in pojutrišnjem cel dan učenja, ampak ne vrjamem, da mi bo ratal down.gif sj sm sama kriva..
in u petek fizika.nekaj malega (poudarek na malega) sem predelala, zato pa načrtujem u četrtek cel dan učenja.
komaj čakam, da bo tole za mano, pa čeprav v tem roku ne naredim nobenega. blink.gif
  • 0
mačka figa.

#966 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 June 2007 - 09:23 PM

Ej, sej bo. Dobra šola za naprej. Samo ne tega delat, na srce ti polagam. Ker boli. In to dobro veš.

Probaj popravit, kar se še da, čeprav pomoje nikoli potem ni več isto...

Glede popravcev pa - vso srečo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#967 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 June 2007 - 12:07 AM

Ah mal sm na babi nekak jezna, no.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#968 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 26 June 2007 - 07:50 AM

Učit bi se še mogla it, pa se mi ne da. Tlele mal žnoram pa čokolino jem. Eeeh, k*, pa matematika. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#969 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 26 June 2007 - 10:10 AM

Ne da se mi več. Najraje bi vse zapiske in knjige zabrisala v kot in bi uživala, ampak vem, da še ne znam tako kot treba in vem, da bom še par dni presedela za knjigam.
  • 0

#970 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 27 June 2007 - 09:48 AM

jst bom PO-PI-ZDI-LA!!!

Pridem na izpit (v isti učilnici naj bi pisali več različnih izpitov) - 15 ljudi ekologijo, 2 pa bi morali pisati vode (vključno z mano). Tip razdeli izpit unim...za naju pa ni mel. Pršli smo do zaključka, da je profesorca kratkomalo POZABILA!!! Na faxu je pa ni, ker je službeno odsotna. In smo sklenil, da pridemo v petek pisat ob 9h, ker ma še en drug izpit takrat (in bo baje celo na faxu ženska). Kok sovražm neodgovorne ljudi!!!!

Zdej grem pa na pregled h kirurgu za ustka... moram 8 ven dat, k mi postran rastejo sad.gif
  • 0

#971 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 June 2007 - 10:18 AM

Ma če bi bila med tisto (veliko) večino, ki se čisto vsega tako kot bi si želela, ni naučila, bi tako neodgovornost lepo sprejela laugh.gif .. Torej si bila pridna in vse že znaš, pohvalno ! biggrin.gif

Moja spoved .. spet sem si budilko naštimala, pa šele dele vstala rolleyes.gif

Sploh neznam ob normalnem času vstat
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 27 June 2007 - 02:01 PM

Danes me je znanec ponudil, če bi bila na eni naslovnici blink.gif in sem rekla, da bom razmislila, čeprav se v mislih bolj nagibam k temu, da bi rekla ne, samo mu nisem mogla to direkt povedat. ermm.gif
No ja, mogoče si pa še premislim. hmm.gif
  • 0

#973 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 06:27 PM

1. Joooj kmet vstrelila bi ga !! rpg.gif Kaj ne razume, da nebi bla več z njim ? 100x sem mu že povedla, da NOČEM več, pa mu še kr ne potegne. rolleyes.gif Al je res tak glupi al pa se dela glupega. verymad.gif Celi čas mi nekaj teži, pol pa sem ga poslala nekam pa mi je zamero. Pa kaj res ne razume ? sniper.gif matrix.gif

2. Kolega mi je rekel, če bi šla z njim v kino pa sem mu rekla, da ja. Pol pa me je klical pa mi nekak ni blo pa sem rekla, da sem v LJj rolleyes.gif verymad.gif
  • 0

#974 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 28 June 2007 - 06:55 PM

Oh oh.

Danes&včeraj sem pobu totalno zatečnarla s to najino situacijo. Da ne prenesem več tega pritiska in da mi je velikrat ful hudo. Na živce mi gre, ker je tko itak obema, ampak očitno jaz kronično javbkam in stokam in se jokcam in otežujem stvari, ki so ble že tolkrat razčiščene. In dans sma se poslovila s solzami v učkah, jst neverjetno trpeča, on pa s strašnim občutkom krivde. Prav krasno no. V bedu totalno.
  • 0

• Guests

Posted 28 June 2007 - 07:18 PM

Cvetkič, kaj je šel nazaj čez lužo? Eh, saj jaz sem ista. Nekak se trudim, da mojemu vsakič znova ne pokažem, da mi je full hudo in težko, ko ne morem bit z njim, samo včasih se pa ne morem zadržat in mu kaj povem, pa reče: "A bi rada, da se krivega počutim, al kaj?" Mah, kaj. Saj je tudi njemu hudo, ampak boys don't cry. rolleyes.gif Ti si kar daj duška, čez čas bo bolje ... console.gif

Znancu se še vedno nisem zjasnila. rolleyes.gif
  • 0

#976 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 28 June 2007 - 07:43 PM

OT: punci jaz vama prav zavidam, da vztrajata v taki zvezi.bi tudi jaz, če bi imela priložnost, tako se pa oba strinjava, da greva naprej vsak s svojim življenjem. in mi je zelo hudo, ker vem, da če bi on ostal v sloveniji, bi lahko imela krasno in dolgo trajajočo zvezo.boli me, ko pomislim, kako malo časa imava še (vidla se bova še približno dvakrat), tako, da punci, ko vama bo težko, samo glavo gor in pomislita na tiste lepe trenutke, ko sta z njim.najbrž so vredni vsega tega.

IN SEDAJ VISIM NA FORUMU NAMESTO, DA BI SE UČILA!
  • 0
mačka figa.

#977 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 28 June 2007 - 08:01 PM

oops.gif Hvala bejbi.

In ne Nila, hvalabogu še ne gre, gre sred avgusta. Jst sm preprosto taka, da se za vse takoj zacmerim. Če mi kej ne gre, če sm žalostna, če me kdo razjezi, prav neverjetna sem. Nevem kako to popravt. Eh.

O, bejbs. Ajm filing better now. Tenkju!
  • 0

#978 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 June 2007 - 08:12 PM

zlagala sem se šefici pa mal sem se bogo nardila, da grem jutr lohk prej domov. pa da mi dajo mal mira. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#979 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 08:17 PM

QUOTE(**paradise** @ 28. 6. 2007 - 20:43) View Post

OT: punci jaz vama prav zavidam, da vztrajata v taki zvezi.bi tudi jaz, če bi imela priložnost, tako se pa oba strinjava, da greva naprej vsak s svojim življenjem. in mi je zelo hudo, ker vem, da če bi on ostal v sloveniji, bi lahko imela krasno in dolgo trajajočo zvezo.boli me, ko pomislim, kako malo časa imava še (vidla se bova še približno dvakrat), tako, da punci, ko vama bo težko, samo glavo gor in pomislita na tiste lepe trenutke, ko sta z njim.najbrž so vredni vsega tega.
IN SEDAJ VISIM NA FORUMU NAMESTO, DA BI SE UČILA!

:** Sej bo boljše. Zdaj pač še uživaj tiste trenutke, ko si še lahko z njim.
  • 0

#980 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 28 June 2007 - 08:25 PM

oops.gif izkoristila bom VSe do zadnjega momenta z njim
  • 0
mačka figa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users