Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#961 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 July 2008 - 08:27 AM

sej zato pa je dilema - biti bos ali obut še toliko večja...nevarnost potencialnih bolečin je v obeh primerih
  • 0

#962 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 July 2008 - 09:59 AM

Prejle sem bla z našo piko na sprehodu, pa tako vidim enega tipa s teh naših rovt, ki se rola v smučarskih hlačah in z vrečko v roki. js sem kr mal debelo pogledala, smučarske hlače v tej vročini wacko.gif butl.gif
  • 0

#963 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 July 2008 - 10:19 AM

Jsz sem bla v eni dilemi prejšnji teden. Sem šla s prakse domov v japankah in se mi je po 10m tisti trak strgal. Pol sem že mislila it bosa na bus pa do doma, pa sem se spomnila da mam še gojzerje v ruzaku. Sam noge so se mi pa prevrele v tisti vročini.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#964 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 09 July 2008 - 10:27 AM

mislim, da bom dilemo rešila tako, da bom v pevi štacuni kupila nove natikače ali nekaj podobnega (od glavne pošte do massa bom pa že prilezla!) čeprav še vedno upam, da bom z vsemi robci v čevljih, obliži in silikonskim gelom, ki preprečuje odrgnine že uspela razrešit zadevo (samo, ko je razboleno!!!)
  • 0

#965 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 July 2008 - 10:41 AM

Crna, meni se je pred dobrim tednom enako zgodilo. Pol sem skakala po Izoli s strgano japonko, izgledala sem skrajno prizadeta, šiptarji pa so se neznansko zabavali. How funny. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#966 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 July 2008 - 08:56 PM

Skor sem se v Jaguarja zaletela blink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#967 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 10 July 2008 - 06:36 PM

Tole bi sicer spadalo v spovednico, če bi bil kaj bolj pošten, kot očitno sem, ampak ok biggrin.gif

Nika me je prosila, če ji grem kupit avtobusno karto Ljubljana - Zadar. OK - se pripeljem na avtobusno postajo, naredim en krog okoli in ugotovim, da glede na to, da nisem taxist ni druge, kot da avto pustim na robu prostora za avtobus. Ne da vozim avtobus, le verjetnost za prihod avtobusa v onih nekaj minutah se mi je zdela bistveno manjša, kot da pride en šiptar s passatom dizel in mi začne razlagati, da nisem njihov.

Anyway, šel sem do avtomata za nakup kart. Ob pogledu na ceno 31€ (ki sem jo sicer vnaprej vedel) začnem jezno mrmrati, ker sem se domislil, da imam s seboj samo listnico, kovanec za 1€ sem pa pozabil vzeti s seboj. Tako sem se že videl s kupom kovancev, ki bi mi potegnil hlače dol še preden bi prišel do vrat ... Ampak ok, dam prvega dvajsetaka v avtomat. Jezno mrmranje se okrepi, ker mi avtomat bankovec izpljune nazaj. Poskusim še enkrat, bankovec sprejme, kar je spremljalo olajšanje na moji strani, vendar samo za hip, saj se je oglasilo žvenketanje kovancev. blink.gif Prva misel je bila, da sem se v naglici kaj zatipkal, ampak ne - avtomat je menil, da ima 40€, zato mi jih je 9€ vrnil. Tudi prav. lol1.gif

Karta Ljubljana - Zadar 11€, beat that! laugh.gif
  • 0

#968 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 July 2008 - 06:41 PM

QUOTE(sajk @ 10. 7. 2008 - 19:36) View Post

Tole bi sicer spadalo v spovednico, če bi bil kaj bolj pošten, kot očitno sem, ampak ok biggrin.gif

Nika me je prosila, če ji grem kupit avtobusno karto Ljubljana - Zadar. OK - se pripeljem na avtobusno postajo, naredim en krog okoli in ugotovim, da glede na to, da nisem taxist ni druge, kot da avto pustim na robu prostora za avtobus. Ne da vozim avtobus, le verjetnost za prihod avtobusa v onih nekaj minutah se mi je zdela bistveno manjša, kot da pride en šiptar s passatom dizel in mi začne razlagati, da nisem njihov.

Anyway, šel sem do avtomata za nakup kart. Ob pogledu na ceno 31€ (ki sem jo sicer vnaprej vedel) začnem jezno mrmrati, ker sem se domislil, da imam s seboj samo listnico, kovanec za 1€ sem pa pozabil vzeti s seboj. Tako sem se že videl s kupom kovancev, ki bi mi potegnil hlače dol še preden bi prišel do vrat ... Ampak ok, dam prvega dvajsetaka v avtomat. Jezno mrmranje se okrepi, ker mi avtomat bankovec izpljune nazaj. Poskusim še enkrat, bankovec sprejme, kar je spremljalo olajšanje na moji strani, vendar samo za hip, saj se je oglasilo žvenketanje kovancev. blink.gif Prva misel je bila, da sem se v naglici kaj zatipkal, ampak ne - avtomat je menil, da ima 40€, zato mi jih je 9€ vrnil. Tudi prav. lol1.gif

Karta Ljubljana - Zadar 11€, beat that! laugh.gif

kok doživet opis, umiram od smeha laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#969 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 July 2008 - 07:41 PM

Sajkov potopis potovanja do daljnih avtomatov biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#970 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 July 2008 - 10:14 AM

včeraj sem šla kupit darilo za eno bebico, ki se še ni rodila (pa vsi čakamo kdaj se bo---> ta vikend, ker že dva dni zamuja). in sem za eno majčko dala 35 €!!!

(me je skoraj kap, ker si še sebi ne kupim majce za tak denar, ampak je pa fenomenalna, nekaj posebnega in mislim, da ne bo veliko otrok imelo takšnih majčk!)

• 0

#971 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 11 July 2008 - 10:18 AM

Ja, to tudi mene preseneča. Za otročke so tako drage cunje. Sploh ne razumem... tako kot tudi ne razumem tega, da so tangice dražje od navadnih gat, čeprav se za njih porabi manj blaga...
  • 0

#972 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 July 2008 - 10:23 AM

jaz sem se šla preseravat in sem šla v eno trgovino z norimi otroškimi cunjicami v stari ljubljani. vem, da bi recimo v hmju dobila za ta denar ful luškanih oblekic. ampak moja teorija je, da takšne odpuljene in predvsem drage cotke dobiš za darilo in so nekaj posebnega. definitivno pa ne moreš otroka celega obleči v tej trgovini, ker bankrotiraš.

(ker skoz trdim, da bom pri tej bebici igrala vlogo nore in odpuljene tet z izbranim okusom za oblačenje, je bilo treba investirat v prvo darilo.)

• 0

#973 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 July 2008 - 10:29 AM

ne. na gornjem trgu, pa ne vem kako se imenuje. oilily poznam, ampak je tole še bolj noro. imajo pa tudi trgovino za odrasle na bethovnovi, ampak ne upam notri pogledat, ker bom po mojem hotela vse met, p nimam sponzorja!
  • 0

#974 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 11 July 2008 - 12:06 PM

QUOTE(crna @ 9. 7. 2008 - 21:56) View Post

Skor sem se v Jaguarja zaletela blink.gif .

Imaš pač dober okus. wink.gif

Danes je prijetno toplo in v Peñasu imajo Illy kavo. Morjeeeeeeeee...

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 7. 2008 - 11:18) View Post

ne razumem tega, da so tangice dražje od navadnih gat

Ne vem, kaj tle ni jasno. hmm.gif cool.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#975 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 11 July 2008 - 01:50 PM

Poraba materiala zgleda ne vpliva na ceno? biggrin.gif

Jao, pa te trgovine z otroškimi oblačili so rip-off na celi črti. Meni je to abnormalno kake cene postavljajo, pa to kar v vseh otroških trgovinah. ermm.gif Na srečo imam jaz še kar nekaj oblekic od sebe ko sem bila še polulanček/pokakanček, se bodo ponucale, ako mi bo dete nekoč usojeno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#976 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 July 2008 - 02:11 PM

Moji posti so pa očitno zbirsani. Je bil pa res TAK OT a ne. V primerjavi z drugimi pa sploh. rolleyes.gif
  • 0

#977 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 11 July 2008 - 02:18 PM

OT so bili verjetno zbrisani, ker so bili pisani z veliko pisavo, čeprav se pišejo kot smo se že enkrat dolgo nazaj dogovorili z malo. wink.gif

Moja norost dneva je, da sem iskala ključe, ki sem jih imela v žepu.
  • 0

#978 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 July 2008 - 02:20 PM

Jaz dajem vedno z malo, samo mi tle očitno ne prime. wink.gif

Norost dneva še pride. Oz. bolje rečeno noči. laugh.gif
  • 0

#979 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 11 July 2008 - 02:23 PM

Plain Jane, nič z očmi zavijat, sem se že z razlogom odločila brisat. Tudi drugi pridejo na vrsto.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#980 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 14 July 2008 - 09:35 AM

Moja sodelavka je ful smešna smile.gif Imava en tak smotan telefon in je kabl od slušalke pa do aparata bolj slab - prekinja, če ni v pravilni poziciji. In ona je za sveto prepričana, da telefonu prisluškujejo. laugh.gif Potem pa pizdi in kar v slušalko govori:" ja, kar poslušejte, mogoče pa boste slišal vse kaj je treba popravit v našem oddelku... proklete pi***"

Men je ful smešno biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users