GSM aparati
Posted 20 November 2010 - 12:42 PM

Posted 20 November 2010 - 12:57 PM
V Velenju in Slovenj Gradcu se je pri meni zgodilo, da niso meli aparatov na zalogi. Ampak je nekak razumljivo, ker gre za manjši poslovalnici, samo si vseeno ne bi smeli privoščiti takoo opipane ponudbe.
Simobil ima svoje trgovine, fransize, dealerje in poddealerje. V Simobilovih trgovinah imajo vpogled v bazo GSMov in ti lahko povejo, kako je z zalogo v Simobilovih trgovinah ter te napotijo v ustrezno trgovino/narocijo telefon k sebi. Glavna Simobilova trgovina v vasem koncu je v Celju (poleg Tusa).
Fransize naj bi bile enako kot Simobil trgovine, vendar je to dejansko svoje podjetje, ki nima v pogleda v Simobilovo bazo telefonov.
Dealerji imajo poddealerje (primer SG in Velenja - mislim, da sta oba poddealerja), oboji so samostojna podjetja (d.o.o., s.p.). Poddealerji so odvisni od dealerja, ne eni ne drugi nimajo vpogleda v Simobilovo bazo telefonov. Poddealerji narocajo telefone pri dealerjih, dobijo jih, ce imajo poravnane obveznosti do dealerja (= placane vse racune) in, ce je dealer dovolj dobre volje, da jim je pripravljen dolocen telefon odstopiti (ker ga raje sam proda).
Koncept dela pocasi spreminjajo, tako da naj bi bilo v bodoce bolje - odpirajo se nove fransize, ki bodo imele enake pogoje dela kot glavne Simobilove trgovine, poddealerji bodo postali dealerji; fransize bodo imele v pogled v Simobilovo bazo, dealerji pa se vedno ne.
Ne, nimam veze s Simobilom in ne delam v njihovem PR.

Posted 20 November 2010 - 01:42 PM
Posted 20 November 2010 - 03:22 PM
Piscetu Jina spletla kapo in sal, da ga ne zebe?

Posted 20 November 2010 - 03:41 PM
Se razume.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 November 2010 - 04:46 PM

Posted 20 November 2010 - 06:55 PM

Piket, ta je pa dobra, cemu ga le reklamirajo?
Posted 21 November 2010 - 12:15 PM
U, Michelle, se bom se zagrela!

Za tega se pa splača zagret, veš.

Men se kr meša, ko gledam, kaj vse zmore.

Sicer pa ne vem, zakaj bi ga bilo problem dobit, midva sva ga kot služben telefon kupila kakšnih 14 dni nazaj, na Mobitelu, zdaj ko sem pa tudi sama menjala telefon na Simobilu, pa sem ga tudi imela možnost vzeti.
Posted 21 November 2010 - 09:06 PM
Jaz pa sem vzela Nokio C3 in mi je ZAKON. Edini minus je povprečna kamera, ampak jaz tega itak ne rabim, mam fotoaparat za to.
Jo imam pa v pink barvi.

O, a res? kaj pa ti je tolk všeč?

Kolk pa baterija zdrži?
Posted 22 November 2010 - 08:35 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 November 2010 - 12:13 PM
O, a res? kaj pa ti je tolk všeč?

Kolk pa baterija zdrži?
Prvo, kar mi je všeč je to, da mi je nadpovprečno lepa

Kar pa se baterije tiče, pa nisem bila pozorna, danes ponoči sem ga napolnila, pa ti lahk javim, kak dolgo bo držala.
Posted 07 December 2010 - 08:24 PM

Posted 16 December 2010 - 05:13 PM
Torej mi je zdržala 10 dni

Posted 16 December 2010 - 05:46 PM

Posted 16 December 2010 - 10:38 PM
..padla mi je tudi že na tla in še vedno dela

No ja, če pa to ne bi pol bi bil pa RES neuporaben telefon za 9/10 folka. Dvomim, da se komu vsaj enkrat ne zgodi, da mu telefon pade po tleh.

Jst morm komentirat mojga LGja, KM900 mam.. Zdej že dobro leto, pripomb na funkcije nimam, lahko gledam filme, 8gb vgrajenega spomina ima, vse kul.. AMPAK.
1) občasno se ugaša (to je baje problem vseh LGjev?)
2) pogosto touch ne prime. Potem ga malo ob mizo zabijem pa začne delat, včasih pa tut ne in nimam druge izbire, kot da dam baterijo ven in ga znova prižgem. Še posebi je to dosadno, če me kdo kliče, pritiskam tipko za javit se, pa noče prijet. Takrat se FEJST zadržujem, da ga kam ne vržem.
3) občasno ima probleme s signalom. In to 1000% ni povezano s Simobilom, ker teh težav ni bilo, ko sem 14 dni uporabljala star telefon. Očitno ga neki antena jebe.
4) FB mi je nehal delat. Pomojem to ni nič fb kriv, ker večini normalno dela, tudi meni je, zdej pa že neki časa ne. Sux.
5) za zimo je blazno nepraktično met touch na toploto. Prvič, ker maš mrzle roke in ne zagrabi, 2. Ker ne moreš met rokavic gor. Pol pa občasno še samo od sebe ne dela, in popizdim.
U glavnem zarad tega telefona FUL pizdim. Ampak ne vem, kakšnega bi si novega kupila, tko da vztrajam z njim.
Mu pa štejem v plus, ker mi je zadnjič prav veličastno zgrmel iz rok, direktno na asfalt, pa mu ni nobenih posledic pustilo, razen opraskanega ohišja. Okranček je pa še vedno popolnoma nedotaknjen, sem mislila, da je to ful bolj občutljivo. Pa očitno ni.

After all this time?
Always.
Posted 16 December 2010 - 10:40 PM
Posted 16 December 2010 - 10:47 PM

Jst tut dvomim da bi ga še kupila. Malo se nad Blackberryem navdušujem, ampak me moti kot prvo cena, kot drugo pa ne vem, kako bi na tisti majhni tipkovnici tipkala zaradi nohtov.

After all this time?
Always.
Posted 17 December 2010 - 06:31 PM

Posted 17 December 2010 - 06:34 PM
men je pa qwerty tipkovnica fajn
Meni tudi, bi živce izgubila, če bi sms-e tapkala na zaslon. Že tako se dostikrat zmotim, pa tudi mene moti, da ga ne morem upravljat z rokavicami.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 January 2011 - 06:48 PM
Hvala za odgovore

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users