LUSH
Posted 08 January 2008 - 08:49 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 January 2008 - 05:04 PM

Nikjer ne najdem načina plačila, pa nasploh je kar slabo napisan postopek nakupa.
Posted 31 January 2008 - 08:53 PM
Jaz sem bila prava Lush obsedenka, a ne bom več. Tako, kot so pa zdaj prav bolano podražili cene, se pa tudi jaz zamislim v svojo kozmetik obsedenost. Ne vem kaj mislijo, pa že zdaj niso imeli tako veliko kupcev...
Posted 31 January 2008 - 09:20 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2008 - 10:05 PM
Ni dolgo, kar so jih nekaj ukinili, morda pa imajo pri nas še zadje zaloge, ne vem.
Zdaj imajo še Lite lip, Honey trap, Whipstick in Lip service.
http://www.lush.hr/?...r...izvod&id=77
Jaz sem do sedaj imela dva, božičnega Egg snogg, ter tega, ki so ga zdaj ukinili Lip squeak. Definitivno bi ti jih odsvetovala- moja dva sta meni povzročila hudo iritacijo ustnic, herpes in izsušitev. Potem sem preverjala na ameriški+angleški Lush strani, pa je veliko uporabnikov napisalo enako izkušnjo. Mogoče je tako samo pri tistih s citrusi, ne vem, vsekakor sta ta dva imela nekaj hudo iritantnega za občutljive ustnice.
Kar se same uporabnosti tiče, mene ni prepričal....zelo masten, se pa takoj vpije in o negovalnosti ni sledu, celo izsuši ti. Plus to, da pacaš po lončku s prsti, in moraš kar konkretno podrgniti, ven pa dobiš samo masten prst.
No, večina Lushevih izdelkov mi je bajna, full všeč, samo z balzami so pa tak brcnili nekam....
Posted 01 February 2008 - 12:49 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2008 - 01:55 PM

Posted 01 February 2008 - 02:15 PM
Trenutno imam od Lusha doma:
- kremo Dream cream - jo uporabljam za telo, roke, noge... diši po sivki, meni popolnoma identično kot tisti losjonček od L'occitana za obraz sivka; mi je všeč, a ne bom več kupila
- masažni ploščici Nutts in Wiccy Mgaic Muscles - obe sta mi všeč, lepo dišita, Nutts je prijetno kašasta in ju uporabljam samo takrat, ko sem deležna masaže

- imam še masko za obraz Mask of Magnaminty - za obraz, probala jo bom tudi za hrbet (je pa že dober mesec čez rok, ampak jo imam kar v hladilniku in je še čist ok) - to bom sigurno še kupila, ker mi je res všeč, fino očisti, koža je mehka in pa še osveži, super (uuuu, pomoje bi bla ful dobra poleti za osvežitev stopal

- milo Lilly Savon (res lepo diši, tako sveže!!!! uporabljam za roke, občasno za telo - prav nič ne izsuši; res mi je všeč vonj, svež po rožici (mogoče še kupim)
- milo Angel's Delight - sem bila čisto očarana nad vonjem, res lepo diši (sadno), ampak mi je Lilly Savon boljše
Mislim, daje to to. Med mojo obseenostjo, pa sem navdušila tudi fanta. On pa ima:
- milo Demon in the dark - všeč mu je vonj, ampak kar stoji na polički, ker pravi, da se ne peni uredu pod tušem
- kremo Sympathy for the skin, ki jo uporablja kot kremo za obraz in mu res odgovarja; pravi, da je super
- šampon Jumping Juniper - pravi, da je dober, pa da se super peni
- kremo za britje Prince (gre proti koncu, mu je pa všeč, rekel je, da ko porabi še druge pene za britje, si bom kupil tisto večjo Razoratium - večja pakunga za manj denarja

- pa še en gel za lase ma

Posted 01 February 2008 - 02:53 PM
Kakor vem, spada v linijo vonjav Flying foxa. Tak da, če ti je všeč izključno zaradi vonja, si raje kupi mazilo za pulzne točke Flying fox

Ne jaz ga še nisem povohala tako da ne vem če mi je všeč po vonju.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2008 - 02:31 PM
Ne jaz ga še nisem povohala tako da ne vem če mi je všeč po vonju.

Ne, niti najmanj se ne vonja bele čokolade, žal

Čebelica Maja...koliko pa stane Mask of Magnaminty? Ker na netu ga nimajo navedenega....v katalogu piše, da spada pod čistila za obraz, vendar ga na netu ni nikoli navedenega v tem razdelku. Verjetno ga imajo kar med maskami za obraz, teh pa preko neta ne prodajajo, torej posledično tudi na e-strani niso prikazani. Mi je pa čudno, ker to je edina "maska" od njih, ki ima parabene in tudi daljši rok trajanja.
Posted 01 February 2008 - 02:43 PM

Ful pa bi si še kupila kakšno svežo masko, to pa.
-kopalna krogla Honey bee
-peneča kopel Ma bar
-peneča kopel The comforter
-žele za tuširanje The big calm
-žele za tuširanje Champagne snowshowers
-žele za tuširanje Franckinsense beer
-milo Rockstar
-milo Sandstone
-milo Honey I washed the kids
-milo Figs and leaves
-košček mila Demon in the dark
-milo Angel’s delight
-milo Cocktail
-milo Snowcake
-milo Oh la la
-milo I should coco
-deodorant Kryzstal
-puder deodorant Coconut
-piling You snap the whip
-masažna tablica Each peach
-masažna tablica Nutts
-masažna tablica Wiccy magic muscles
-masažna tablica Soft coeur
-čistilo za obraz Aqua marina
-čistilo za obraz Herbalism
-krema za obraz Cosmetic Lad
-balzam za ustnice Egg snogg
-balzam za ustnice Lip squeak
-gel za tuširanje Sonic death monkey
-gel za tuširanje Happy hippy
-gel za tuširanje Snow fairy
-gel za tuširanje Tramp
-šampon za lase v tablici Karma
-šampon za lase v tablici Soak and float
-šampon za lase v tablici New
-šampon za lase 2 v 1 v tablici Godiva
-maska za lase Hsuan wen hua
-balzam za lse Coolaulin
-balzam za lse American Cream
Posted 01 February 2008 - 03:32 PM
Sem pa še pozabila nekaj stvari: imam še penečo kopel Comforter, balzam za lase Jungle in še nekaj minčkeno Snow fairy (še od prejšnjega božiča

Mene kar malo moti, da Lushevi izdelki vsebujejo te parabene. Sm prebrala, da naj bi bili škodljivi.
Drugače bi pa rada probala (namesto Magnaminty) tole ZELENO GLINO od AKAMUTIJA
http://www.srcek.si/...lina-i483.shtml. Baje je ful zdravilna! Če jo naročiš iz Anglije pride 100g (se jo meša z vodo) okoli 5€ (preko slovenske spletne strani je 7,6€.
JE KATERA ŽE PROBALA?

Posted 01 February 2008 - 04:40 PM

In tudi če grem sama spet gledat, nikjer ne najdem razdelka sveže maske+pilingi....pa vse okol obrnem.
To mi je pa res neznanka. Tut to so podražili, iz 8,56 evra. Barabe. Sicer pa parabenov itak ne bom kupovala več.

KAKŠEN se ti je zdel Jungle?
Posted 01 February 2008 - 06:29 PM

Posted 01 February 2008 - 06:39 PM
Me pa zanima, kako izgleda v resnici. Je tak trden kot njihova trda mila, brez embalaže? Ali ga dobiš kot kremo v plastičnem lončku?
(po izkušnjah sodeč so izdelki v real čisto drugačni kot na e-slikah)
Posted 01 February 2008 - 10:04 PM
ne porabi se hitro, kljub redni uporabi. rok trajanja je tri mesece, jaz pa sem ga imela precej več časa, skoraj 5 mesecev. dobiš ga v plastičnem prozornem lončku, narezanega na kockice - tam ena tretjina kockice ti je več kot dovolj za enkratno uporabo. Kože po uporabi nič ne zateguje in je čista, sveža in na otip mehka in gladka, nič izsušena. zaradi vlažnosti ga je fajn hranit v hladilniku. pred uporabo jaz košček zmehčam pod precej toplo, skoraj vročo vodo, da se malo stopi in razpusti in nato to pasto nanesem na obraz. je pa fejst nežen, za res nežen piling ga je treba kar malo pritiskat in 'ribat' po obrazu, jaz ga imam kot čistilo za obraz, za piling mi je prenežen.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 01 February 2008 - 10:17 PM
Posted 01 February 2008 - 10:19 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2008 - 10:22 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users