Res sem bila vesela, da sem se zbudila in ugotovila, da je vse vredu.
Kaj ste to noč sanjali?
Posted 13 October 2007 - 08:06 AM
Res sem bila vesela, da sem se zbudila in ugotovila, da je vse vredu.
Posted 17 October 2007 - 11:44 AM
Sorry za OT.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 October 2007 - 10:24 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 October 2007 - 12:21 PM
Pol pa še kr enga tipa na parkirišču s katerim sva se dol dala
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 29 October 2007 - 04:40 PM
Potem sem šla v tem korzetu na neki party h koči kjer je bil pevec od skupine dan d in sem nekaj z njem zamutila, potem je pa fant prišel pa vse videl in mu je šel povedat, da je moj fant in potem smo bili vsi ful nekaj potrti, oba sta mi zamerila....potem sem se pa zbudila.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 29 October 2007 - 04:49 PM
Posted 04 November 2007 - 12:09 PM
Oče mi je vljudno predlagal, naj si začnem stanovanje iskat, ker se v roku pol leta selim od doma
Posted 04 November 2007 - 03:06 PM
Sanjalo se mi je, da sva z enim profesorjem (pri katerem sem mela lani 2 izpita, pa letos mam 2) prešuštvovala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 November 2007 - 04:10 PM
Sanjalo se mi je, da sva z enim profesorjem (pri katerem sem mela lani 2 izpita, pa letos mam 2) prešuštvovala.
dobra ideja, če ti letos na izpitih ne bo šlo ...
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 November 2007 - 04:22 PM
Je blo tako, da sva z mamo pri kovinarski šoli v Kopru (ki je bila v sanjah neka Titova palača) pobrali kolegico in se potem vozili po Kopru (med vožnjo smo nonstop godrnjali čez šolo in koliko se imamo za učit), nakar smo pri plaži zagledali njeno sestro in pobrali še njo. Ona se je usedla za volan in nas odpeljala nazaj gor pred Titovo palačo. In mama, jst in kolegica smo šle v to vilo in se ful prijateljsko pozdravle z Jovanko, Titom in njuno hišno pomočnico, pol smo skupaj gledali neke družinske albume ;D
Zatem je prišel en pek, ki je prinesel svež paket žemelj, kruha in peciva (pravkar sem izvedla, da je on sinoči umrl!
Ne vem kaj je bilo z mamo in kolegico, vem pa, da je nekaj trenutkov kasneje ponovno zazvonilo. Ko sem se sklonila čez balkon, da pogledam kdo je, sem vidla da je nek lopov s črno kapo čez obraz ustrelil služkinjo in počasi prišel v hišo.. In naenkrat sem bila jst Srđan Golubović (srbski igralec). V žepu sem odkrila roza barvico, ki se mi je v trenutku, ko sem jo hotela zapičit vlomilcu v vrat, zlomla.
In od groze sem se potem zbudila.
Pablo Picasso
Posted 04 November 2007 - 04:52 PM
Mislim, da mi ne bi verjel. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 November 2007 - 04:56 PM
Posted 06 November 2007 - 09:35 AM
Posted 08 November 2007 - 04:03 PM
Posted 14 November 2007 - 04:17 PM
Posted 15 November 2007 - 03:26 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 November 2007 - 12:19 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 November 2007 - 01:04 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users