Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#961 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 October 2007 - 08:06 AM

Men se je sanjalo, da nisem več pasala v hlače cry.gif . V momentu sem se zjokala in probala prav vse. Več hlač, ki sem jih probala, slabša je bila situacija. Enostavno sem se očitno v roku enga tedna, tako hudo zredila, da mi ni nič prav. Ful sem preklinjala lazanjo, kateri se res ne morem odpovedat oops.gif .
Res sem bila vesela, da sem se zbudila in ugotovila, da je vse vredu.
  • 0

#962 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 October 2007 - 11:40 AM

.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#963 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 October 2007 - 11:44 AM

Joj, Adriane - grozno. cry.gif Si ti mogoče pred kratkim Battle Royale gledala? Sprašujem, ker jaz veliko filmov sanjam - jaz v njih nastopam. hmm.gif Ti si sanjala neko mešanico me BR in Mortal Kombatom.

Sorry za OT.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#964 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 October 2007 - 12:10 PM

Nisem gledala. Vlečem dol. smile.gif
Moje sanje so zmeraj tako žive. Točno vem, kaj mi želijo povedat. Včasih sanjam stvari, ki se še niso zgodile...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#965 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2007 - 10:24 AM

Sanjala sem, da je na obisk prišla Frida. In mene je bilo zelo sram, ker sem imela zelo razmetano stanovanje. Potem sem jo vprašala kaj bi pila, sem ji rekla, da imam več vrst pijače, ona pa je rekla - ledeni čaj. Grem pogledati v hladilnik in ga nisem imela. Potem me je bilo pa še bolj sram. ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#966 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 29 October 2007 - 12:21 PM

Sanjala sem, d sem bla res zelo bolna in se kar nekaj mesecev nisem zavedala. Ko pa sem prišla k sebi so mi povedali da smo že februarja.

Pol pa še kr enga tipa na parkirišču s katerim sva se dol dala blink.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#967 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 October 2007 - 04:40 PM

Da sem šla v trgovino kjer sem videla en ful hud korzetek, rdeč je bil....pa ga je ena punca pred mano zagrabila in je ostal samo še oranžen in sem si ga tak želela, da sem ji ga spulila iz rok in letela na blagajno. laugh.gif Pa še spomnim se, da je bil 7€. laugh.gif
Potem sem šla v tem korzetu na neki party h koči kjer je bil pevec od skupine dan d in sem nekaj z njem zamutila, potem je pa fant prišel pa vse videl in mu je šel povedat, da je moj fant in potem smo bili vsi ful nekaj potrti, oba sta mi zamerila....potem sem se pa zbudila.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 29 October 2007 - 04:49 PM

Spala sem samo eno uro in v tej uri sem se znašla v takšni nočni mori kot že dolgo ne. Vsesplošno obupen dan. cry.gif
  • 0

#969 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 04 November 2007 - 12:09 PM

lol, šele zdejle sm se spomnila enga koščka laugh.gif

Oče mi je vljudno predlagal, naj si začnem stanovanje iskat, ker se v roku pol leta selim od doma laugh.gif laugh.gif laugh.gif. Pa ne, da bi se tko js že prej odločila, je zgledal vljudno jezen ... čeprav men ni blo nič bad, trmi kukr sem - sm rekla ok pa pomisla na to, kk bom mogla sama cunje prat pa likat laugh.gif omfg lol1.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#970 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2007 - 03:06 PM

Sanjalo se mi je, da sva z enim profesorjem (pri katerem sem mela lani 2 izpita, pa letos mam 2) prešuštvovala. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#971 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 November 2007 - 04:10 PM

QUOTE(Jenna @ 4. 11. 2007 - 15:06) View Post

Sanjalo se mi je, da sva z enim profesorjem (pri katerem sem mela lani 2 izpita, pa letos mam 2) prešuštvovala. woot.gif

dobra ideja, če ti letos na izpitih ne bo šlo ... smile.gif mu lahko sanje začneš razlagat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#972 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 November 2007 - 04:22 PM

Jst sem pa imela FUL čudne sanje.

Je blo tako, da sva z mamo pri kovinarski šoli v Kopru (ki je bila v sanjah neka Titova palača) pobrali kolegico in se potem vozili po Kopru (med vožnjo smo nonstop godrnjali čez šolo in koliko se imamo za učit), nakar smo pri plaži zagledali njeno sestro in pobrali še njo. Ona se je usedla za volan in nas odpeljala nazaj gor pred Titovo palačo. In mama, jst in kolegica smo šle v to vilo in se ful prijateljsko pozdravle z Jovanko, Titom in njuno hišno pomočnico, pol smo skupaj gledali neke družinske albume ;D
Zatem je prišel en pek, ki je prinesel svež paket žemelj, kruha in peciva (pravkar sem izvedla, da je on sinoči umrl! blink.gif ) in se hitro poslovil. Čez nekaj minut je Tita zadela kap in Jovanka in služkinja sta začeli jokat in jokat in se nista mogli ustavit in ko sta umivali mrtvega Tita, sta mu z obraza sneli nek puder s katerim je bil vedno namazan (imel je namreč grozno kožo), sem jst začela bruhat.
Ne vem kaj je bilo z mamo in kolegico, vem pa, da je nekaj trenutkov kasneje ponovno zazvonilo. Ko sem se sklonila čez balkon, da pogledam kdo je, sem vidla da je nek lopov s črno kapo čez obraz ustrelil služkinjo in počasi prišel v hišo.. In naenkrat sem bila jst Srđan Golubović (srbski igralec). V žepu sem odkrila roza barvico, ki se mi je v trenutku, ko sem jo hotela zapičit vlomilcu v vrat, zlomla.

In od groze sem se potem zbudila.

blink.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#973 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2007 - 04:52 PM

QUOTE(Špela @ 4. 11. 2007 - 16:10) View Post
dobra ideja, če ti letos na izpitih ne bo šlo ... smile.gif mu lahko sanje začneš razlagat.

Mislim, da mi ne bi verjel. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#974 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 04 November 2007 - 04:56 PM

Spet sem sanjala,da me moja simpatija lovi z nožem po Rakeku. ermm.gif blink.gif
  • 0

#975 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 06 November 2007 - 09:35 AM

Danes sem sanjala neke grozote (neke spake so me lovile, pa vse igrače in obleke so kurili na nekakšnem kresu). Grozljivo! down.gif
  • 0

#976 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 08 November 2007 - 04:03 PM

Sanjalo se mi je, da lahko na bankomatu dvignem 5 Eur laugh.gif .
  • 0

#977 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 14 November 2007 - 04:17 PM

Sanjala sem, da sem bila v Egiptu in da se je največja izmed piramid pred mojimi očmi porušila, na njenem mestu pa je kar naenkrat nastalo jezero po katerem smo se vozili s čolni. Kar nekaj v glavnem.
  • 0

#978 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 15 November 2007 - 03:26 PM

Da sem bila nazaj v srednji šoli (ki je bila malo spremenjena) in tam je bil za profesorja en tip, s katerim sem v preteklosti "nekaj imela" ... (včeraj videla njega oz. njegovo sliko na internetu po cca 10 letih in očitno mi je ostal v podzavesti).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#979 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 November 2007 - 12:19 PM

Da sem z enim, ki mi je tudi tudi drugače vizualno všeč zabluzila. V potankosti rajši ne bi šla, ker je bilo poredno. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#980 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 21 November 2007 - 01:04 PM

Jaz sem pa sanjala, da je na piknik moj fant pripeljal svojo bivšo (bila je kar ena, ker se sploh več ne spomnim kako njegova bivša izgleda) in eno sošolko s katero se nisva najbolj zastopili in potem smo si skupaj pekli čevapčiče. Kar nekaj v glavnem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users