Jump to content

Photo

Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu

• Please log in to reply
1071 replies to this topic

#961 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 28 May 2022 - 08:26 PM

Nimam pojma, mogoce je samo v moji glavi zrastlo, se pa spomnim,da sem hitro povezala, da ce je brez vseh alergenov, totalno nedrazece in primerno za atopike in jada dada, da verjetno ne ostane vec veliko nekih cistilcev...nimam pa nekih preferenc pri cistilih, se pri pralnem prasku preverim bolj cenovno dostopnost, cistila so mi pa iz spina dobra in me ne premamijo neka influencerska 🤷
  • 0

#962 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 May 2022 - 09:12 PM

Jaz imam tudi ta test ZPS v spominu, bom pobrskala, če imam kje skrinšot.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#963 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 29 May 2022 - 07:22 AM

Ora, to, kar si mi poslala, je za pralne detergente, ki pa od Oopsi niti niso ekološki, tako da gre verjetno za katero drugo. Slovenskih je še kar nekaj, Odori, Nana.
Jaz pa rada probam kaj novega, sploh, če gre za slovenske izdelke.
  • 0

#964 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 29 May 2022 - 09:58 AM

Ce ti da malo motivacije za ciscenje, je ze to v redu. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#965 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 29 May 2022 - 12:28 PM

Aha ok 😁 saj pravim da je moja glava lahko kaj pomesala 😁 zadnje case ji ne gre najbolje.
  • 0

#966 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 23 August 2022 - 08:12 AM

Meni je za prah drugace zakon tisti kosmati repek, ki vse pobere in je mir za nekaj casa, ni treba vsakic vsega premikat.

Pa se na to metlico dejansko prime prah ali ga samo 'raznese'? Sem skos mislila, da je to bolj top shop neumnost. A kakšno priporočaš?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#967 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 23 August 2022 - 08:12 AM

Jaz kar obrišem. Mokro in suho. :)
  • 0

#968 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 23 August 2022 - 08:13 AM

Klasičen način poznam, je pa bolj zamuden :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#969 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 23 August 2022 - 08:48 AM

Matilda, jaz sem to uporabljala vsak dan, ko sem delala pri unih norcih in mi je bilo super. Kupovala sem jih v lokalni trgovini, so cisto poceni. V ta vecji skatli je se nastavek notri, potem pa dokupujes repke. Je ucinkovito, pobere prah, se tudi vidi na samem repku, kako hitro se zasvinja. Dejansko se prime prah gor in se ne raznese. Verjetno je pa odvisno tudi od osebnih standardov cistoce. To sem uporabljala tudi v trhovini, kjer sem delala, kjer je bilo miljon steklenic in se prah ful vidi. S tistim repkom sem sla res hitro cez vse in mi je zadostovalo, kupovali smo jih pa v dm ali pa milerju, znamke pa ne vem iz glave, lahko pol pogledam.
  • 0

#970 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 23 August 2022 - 08:51 AM

Aja, jaz imam v mislih tiste male bele, ne tistih pol metra dolgih s plasticnimi laski, dolgimi 10cm... tisto mi je nocna mora, ker prah frci povsod. Jaz s tisto spucam rebra v radiatorjih, da dosezem tudi zadaj, potem pa vse se dobro zbrisem, ko se prah poleze.
  • 0

#971 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 23 August 2022 - 08:58 AM

Te, ki se menjajo sem pred kratkim kupila v DM. Super so
  • 0

#972 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 27 August 2022 - 09:17 PM

Punce, a kaj takega https://www.dm.si/pr...8172791185.html ?

• 0

Bill Bullard

#973 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 27 August 2022 - 09:28 PM

To to. In podobne zadeve.

• 0

#974 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 January 2023 - 06:33 PM

Kaj mate za pečico pucat? Res je v grozljivem stanju. Kakšna pena mogoče pa res našpricam, dam čez folijo pa čez par ur obrišem? Še vrata bom odšraufala pa razstavila in spucala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#975 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 29 January 2023 - 10:34 PM

Sanitec Fornonet. To tasca prinese, ker s temi cistili cistijo profesionalne pecice na faksu. Mocna zadeva. Najdem, da ima Merkur.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#976 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 30 January 2023 - 09:46 AM

Ali pa tole

https://www.dm.si/pr...6447256888.html

Moraš pa drgnit ampak gre vsa zapečena maščoba dol.
  • 0

Bill Bullard

#977 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 30 January 2023 - 05:56 PM

V Merkatorju sem dobila Fornet zeleno, celo piksno bom ponucala pa še ne bo ok, tko da jutri ponovim vajo. Fak men res ni jasno kako si lahko taka svinja. 🤢🙄 Če ne bo še ok pa skočim še v DM/Merkur.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#978 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 January 2023 - 06:06 PM

Špela, po mojih izkušnjah je fino dati v ogreto pečico posodo z vročo vodo, da para zmehča zapečeno umazanijo, posuti s sodo in kisom in zdrgniti, kar se da, potem pa uporabiti še agresivna čistila.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#979 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 30 January 2023 - 07:32 PM

Ali pa tole

https://www.dm.si/pr...6447256888.html

Moraš pa drgnit ampak gre vsa zapečena maščoba dol.

Napačen link, ker jih najprej nisem našla. Jaz imam te: https://www.dm.si/pr...8172812637.html
  • 0

Bill Bullard

#980 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 30 January 2023 - 08:02 PM

Bom še to od Coco probala, ampak je res na stranicah še tok svinjarije, kot ena črna mast, fuj! Sm drgnila že danes k prtegnena.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users