TO misliš? Dvomim, da imajo še, je že en mesec stara ponudba. Hvala za vse ideje!

Obdarovanje
Posted 24 April 2015 - 10:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 April 2015 - 10:26 PM
Posted 25 April 2015 - 08:07 AM
TO misliš? Dvomim, da imajo še, je že en mesec stara ponudba. Hvala za vse ideje!
Predvčerajšnjim so jih v Hoferju na Brdu imeli še cel kup.
Planet, jah, gledam na želje otroka, ne staršev. Mali je kinder jajčke noro vesel, ker pač drugače ne dobi kaj ekstra sladkarij.
Posted 25 April 2015 - 10:04 PM
Me pa moti, ja, da se otrokom z vseh koncev ponuja sladkarije, včasih kar ne morem verjeti - pri vseh okusih in jedeh... . Ampak to so že druge zgodbe. : )
Posted 08 May 2015 - 04:09 PM
Na koncu mu je tole fant kupil in je bil ful vesel.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 May 2015 - 09:28 PM
Lego kocke so vedno dobra ideja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 June 2015 - 08:02 PM
Nujno, iščem ideje za darilo za fantovo babico, ki jutri praznuje 80 let. Rože odpadejo (je ne ganejo), sladke stvari odpadejo, odpadejo tudi križanke (lansko darilo) in pripomočki za starejše, ker je še izjemno vitalna. Totalno brez idej sem.
Posted 05 June 2015 - 08:12 PM
- bon za kakšno razvajanje (masaža, pedikura...), vikend v toplicah
- tisti okvir za slike, ki ima v sebi več manjših okvirjev, s slikami vseh, ki so ji ljubi
- kak lep čajnik/grelnik vode + izbor dobrih čajev
Ne vem, to sem zdaj na hitro stresla iz glave.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 June 2015 - 08:18 PM
kakšen kvaliteten kopalni plašč mogoče?
Posted 05 June 2015 - 08:31 PM
V toplice ne hodi rada, plašč ima že sama tak lep in je kar mal navezana nanj, tisti čajnik + čaji pa zna priti v poštev. Bom preverila še pri fantu. Tnx!
Posted 05 June 2015 - 10:11 PM
Kaj pa če greš v Sariko v Qlandii kakšen lep šal iz Pashmine kupit? Jaz sem ga lani dala stari mami za rojstni dan in je bila ful vesela.
Posted 05 June 2015 - 11:00 PM
Tudi dobra ideja ja, hvala!
Posted 12 June 2015 - 11:44 AM
Jaz imam eno resno težavo za jutri
Grem na piknik ob 30 letnici štirih! moških. Ne bi nesla hrane, alkohola itd., ker ni praktično, ker bo na prostem in vroče. Nismo najboljši prijatelji, pač smo družba zadnjih 10 let. Ne bi dala veliko denarja (štirje, no, pa še nimam trenutno), ampak nimam pa niti kakšnih kul idej. Ne bi niti kaj fancy, ker to je bolj, kot da bi svinjam bisere metal Kakšna ideja?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 June 2015 - 12:07 PM
Po izkušnjah z mojo družbo je za kombinacijo 4 tipi + piknik + minimum budget še najboljša ideja alkohol. Je pa res, da se je v naši družbi navadno ob praznovanju 30. navadno dogovorilo in smo za praznujoče zbrali denar in skupaj kupili darilo.
Posted 12 June 2015 - 12:10 PM
Mogoče bom na koncu res kupila alkohol, ker nimam ravno idej pa še polne riti imajo. Tudi mi vedno skupaj, ampak zdaj večina praznuje, unlol.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 June 2015 - 12:11 PM
a to moraš za vsakega nekaj ali jim lahko daš skupno darilo.
Meni je bilo full dobro darilo, ko je kolegica svojemu fantu kupila za 40ko - 40 različnih pirov ... šla je v L'clerca in metala not vse po vrsti. In so bili vsi fantje na RD zabavi navdušeni, ker so se afnali in probavali različne pire.
Drugače pa kakšen fancy whisky (zadnjič sem videla reakcijo, ko sem bratu dala en "orenk" whisky; so ga pili še ljudje, ki ga drugače nikoli ne bi). Samo je problem, kdo ga bo domov odnesel - razen če ga direkt na žurki popijete.
Če pa moram za vsakega nekaj, pa lahko vsakemu kakšno fensy flašo vina ... moj jo ima še vedno doma (dve leti) in čaka, da jo bo odprl, ko bo končal faks. Če ne bo to kmalu, mu jo bom na glavi razbila!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 June 2015 - 12:15 PM
Čist razumem tvoje probleme Podgana.
Če je piknik, kaj če bi vsakemu kupila svojo hladilno torbo - tisto majhno zložljivo, da bodo lahko v njej hladili svojo pijačo? Noter pa vsakemu svoj pir ali kaj podobnega (odvisno pač od tvojega budgeta)...
Posted 12 June 2015 - 12:15 PM
Ja, posebej. Ne vem kaj bi skupaj. Ta piva smo že full velikokrat kupovali vsem njim pomojem pa eksotične whiskyje tudi. A vidite dilemo
Za punce je lažje kupovat!
Posted 12 June 2015 - 12:20 PM
kaj pa kakšen lepši odpirač za steklenice, ali pa tista posebna steklena zadeva:
Posebni kozarci za pivo - nrp. Pint kozarci
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 June 2015 - 12:32 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users