Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5484 replies to this topic

#961 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 01 February 2022 - 11:03 AM

Meni je statusni simbol npr. koliko kulturnih vsebin si lahko privoscis. Pa dodatnih izobrazevanj otroku. Pa casa otrokom. Pa casa v naravi in zase. Material mi res ni nek statusni simbol in mi je zalostno, da ljudje tako razmisljajo in ne vidijo prek tega od zaslepljenosti.
Oz. ne bi rekla, da je vec boljse, ampak pac ta kvaliteta teh aktivnosti in skupaj prezivetega casa.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#962 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19572 posts

Posted 01 February 2022 - 11:07 AM

Jaz ne poznam nikogar, ki bi mu bil avto statusni simbol... niti ne opažam tega na IG. Medtem ko počitnice, oblačila, torbice, telefoni, računalniki... bolj to.

EDIT: pa to, kakšno praznovanje boš otroku pripravil. Ali babyshower.

Joj, Podgana, točno to.

• 0

#963 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17768 posts

Posted 01 February 2022 - 11:29 AM

Avto kot statusni simbol večkrat predstavlja moškim, pomoje je samo to razlika.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#964 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19572 posts

Posted 01 February 2022 - 12:02 PM

Pa Jerneja Ogrina lahko se priporocam :) Super profil.

Se strinjam!

• 0

#965 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27624 posts

Posted 01 February 2022 - 12:05 PM

Zanimiva debata a se lahko kam prestavimo,ker me res zanimajo vasi pogledi na to 🙂. Ja pri nas je postal nek trend,da familije kupujejo kombije, kao za namene pogostih izletov in kampiranj,pa to taki,ki nikoli niso dosti kampirali,zdaj bi se sli pa nek vanlife...mi je malo hecno.
  • 0

#966 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14349 posts

Posted 01 February 2022 - 12:58 PM

Meni je statusni simbol npr. koliko kulturnih vsebin si lahko privoscis. Pa dodatnih izobrazevanj otroku. Pa casa otrokom. Pa casa v naravi in zase. Material mi res ni nek statusni simbol in mi je zalostno, da ljudje tako razmisljajo in ne vidijo prek tega od zaslepljenosti.
Oz. ne bi rekla, da je vec boljse, ampak pac ta kvaliteta teh aktivnosti in skupaj prezivetega casa.

Tudi meni kulturne vsebine in, da ko greva kam na izlet, da lahko tam kaj pojeva, da ni treba imeti vsega s seboj.

Pa čas. Ta mi je najbolj dragocen.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#967 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15298 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 February 2022 - 01:25 PM

Je katera videla pri Adrijani, zgodbe za lepo oblecenimi Zagrebčani? Mene je prav zadelo, uno ko ves,da folk to dela,pa si vseeno ne mislis da je tega toliko in tako blizu...

Pa dobro, kam je zabredla moda, resno? A obstaja razlaga, zakaj je ta klošarski rich look tako popularen postal?

Baje je trend, ki sledi, presušena telesa, low cut, pa verjetno še kaj. Danae Mercer ima objave na to temo na IG.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#968 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87211 posts

Posted 08 February 2022 - 02:38 PM

A mi lahko katera razlozi, kako si lahko ljudje z majhnimi otroki privoscijo tak kavc in ga nimajo zavitega v polivinil? Ker tole mi niti slucajno ne izgleda preprosto za vzdrzevat.
https://www.instagra...edium=copy_link

Jaz komaj cakam, da bova lahko kupila nov kavc, ko bo O. malo starejsi. Zdaj bi bila skos zivcna, kdaj se bo umazal/unicil.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#969 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 08 February 2022 - 03:14 PM

Jezus, je lep. Pri nas lahko o takem samo sanjamo. Bi se morali znebiti otroka in mack.
Mene je od svaka zena poucila, da otroke naucis, da res lepo in nezno delajo s stvarmi. A, bejz. Preden mu to dopoves, bo 1000x probal na silo. Saj zdaj bo imela otroka... :D Rajsi imam malo bolj prilagojeno pa ne rabim nic zivcev kurit na tem.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#970 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87211 posts

Posted 08 February 2022 - 03:34 PM

Saj zdaj bo imela otroka... :D

:hooray:

Tako svetlega jaz tudi brez otroka ne bi imela, zaradi psa, ja. Pa ne hodi gor, samo vse se pozna od tiščanja zraven. 

• 0

― V. Van Gogh

#971 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27646 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 February 2022 - 03:49 PM

Jina, tako da ga itak dobijo zastonj in ga čez 1 leto, ko se ga naveličajo, zamenjajo z novim (ki ga ravno tako dobijo zastonj) in jim je vseeno, če se umaže.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#972 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23582 posts

Posted 08 February 2022 - 06:45 PM

Coco :lol: :lol:

Jaz sicer tudi ne razumem izbire tako svetlih kavčev in majhnih otrok doma. Že brez otroka tako svetlega ne bi imela.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#973 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27624 posts

Posted 08 February 2022 - 06:46 PM

Ja res,da prides domov in mors pomislit ce se bo od hlac gor poznalo preden sedes. Pa ce ti pridejo obiski s temnimi jeansi? 😁 Jih prosis naj se ne usedajo al kaj? Pogrnes prticek pod rit?
  • 0

#974 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87211 posts

Posted 08 February 2022 - 07:20 PM

Jina, tako da ga itak dobijo zastonj in ga čez 1 leto, ko se ga naveličajo, zamenjajo z novim (ki ga ravno tako dobijo zastonj) in jim je vseeno, če se umaže.

Sem pomislila tudi na to, ja. Ampak kolikor jo spremljam, so ze prej imeli tako svetel kavc, mislim da iz Ikee.
  • 0

― V. Van Gogh

#975 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 08 February 2022 - 08:21 PM

Ora, točno to, ja. Je pa lep in fotogenicen tudi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#976 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23582 posts

Posted 09 February 2022 - 10:28 AM

Saj ima več teh instagram mamic svetle kavče + majhnega otroka + psa. Najbrž zato, ker so te barve zdaj moderne ja, pa fotogenično je.

Saj mogoče imajo sicer pokrite z dekami in jih odkrijejo samo za fotkanje. :lol:

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#977 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27646 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 February 2022 - 10:36 AM

Itak. Ko se zgodi mali shift v instagram interier estetiki (sploh če skandinavske instagramuše trenutno renovirajo stanovanja), je treba pa vse zamenjat. Tudi fashion coffee table knjige, ker so roza platnice soooo 2019. (V koncept knjige kot dekoracije se sploh ne bom spuščala, adijo pamet. Ne bi nobeni škodilo, če bi te knjige kdaj tudi odprle...)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#978 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12250 posts

Posted 09 February 2022 - 10:47 AM

Coco :D :D :D

• 0

#979 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4382 posts

Posted 09 February 2022 - 10:53 AM

Tudi fashion coffee table knjige

A to so dejansko tudi počeli? Nastavljali knjige kot dekoracijo :D Oh jej, kako sem jaz sooooo 90's, ker imam knjige na polici in še to nič kaj estetsko zložene.

• 0

#980 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 09 February 2022 - 10:53 AM

Ja itak, pa po možnosti potem še neko vazo ipd gor postavit. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users