Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#961 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 April 2008 - 02:25 PM

Kinky slikca plooosim biggrin.gif
Mi je pa zelo lepa ta barva,a je imela katera odtenek Praline?Bi si ga kupla ampak se bojim da bi mi pretemno primu.
Drugač bi pa js mela Light brown.
  • 0

#962 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 April 2008 - 03:01 PM

november.rain jaz sem že lepila slike od Praline barve, si pozabila tongue.gif

Drugače se pa da Phyto izdelke naročiti na strawberry.net smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#963 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 April 2008 - 03:52 PM

QUOTE(reddish ancha @ 11. 4. 2008 - 15:22) View Post

1. Ne vem, kaj si naj dam kot zaščito pred fenanjem na grivo, ker vse stvari vsebujejo ali silikone ali nek slab alkohol, ki izsušuje in mi res ne nardi lepih las - ali si naj magari dam kakšno olje (recimo grozdnih pešk) - še pred fenanjem na mokre, ob upoštevanju, da imam lase, ki se mi praktično ne zmastijo nikoli za nič na svetu? Nastaviti na najnižjo temperaturo pr meni odpade, ker si tako ne morem oblikovati grive- dam si na srednjo.

2. Krema Phyto bi bila nalašč za moje lase - za zmanjšanje volumna. Kje se pa da to dobiti in kako, Dilema - vidim da si to naročila. A se to da mogoče dobiti v Avstriji (kjer tja pogosto hodim)? Vem, da imata Tigi in Joico neko zadevo, namenjeno pregostim in suhim lasem - samo nisem našla na forumih nobenih informacij o njunih učinkih, razen eno za Joicov izdelek.

Olje grozdnih pešk bi bilo super.

Jaz sem lih danes prvič uporabila tole Phyto kremo in mi je naravnost fenomenalna. thumbup.gif Zelo hranljiva, a vseeno ne premastna, pa taka svilenkasta, krasno se razporedi in hitro vpije (dala sem jo na vlažne lase pred fenanjem) pa tudi lasje so bili potem krasni, čisto lahki in zglajeni, pa nahranjeni, a ne na masten način. Po fenanju imam občasno malenkost suhe konice (ta feeling potem sicer izgine po uri ali dveh), zdej pa nisem imela nič.

Phyto kozmetike se mislim, da ne dobi v Avstriji, sem js že tudi gledala. Jaz sem naročila preko tuje spletne trgovine, so mi poslali iz Hong Konga.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#964 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 April 2008 - 03:58 PM

A ta Phyto krema je prav namenjena zaščiti pred feniranjem ali je tudi nekakšnem balzam brez izpiranja?
  • 0

#965 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 April 2008 - 04:40 PM

To je v bistvu tak leave-in regenerator oz. krema za globinsko nego in zaščito zelo izsušenih in poškodovanih las. Ker vsebuje veliko olj in se je ne izpira, seveda odlično služi tudi kot zaščita las pred vročino fena, poleg tega navlaži in zgladi lasna vlakna ter preprečuje izsuševanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#966 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 April 2008 - 04:43 PM

Uf super, hvala wink.gif
  • 0

#967 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 16 April 2008 - 08:02 AM

A mislite, da bi frizura na paža in s frufrujem ob strani pasala puncam z bolj poudarjenimi lički? Razmišljam, da bi se tako ostrigla, da se čimprej znebim teh suhih las spodaj in spravim lase k sebi v najkrajšem času, samo se bojim, da ne bi pasala k obrazu. Plus tega imam zelo goste in bi s krajšimi še bolj gosti zgledali. Kaj svetujete?
  • 0

#968 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 16 April 2008 - 08:17 AM

pomoje da. drgač se pa men zdi da puncam s tako faco najbl paše navadn frufru, godt pa naravnost, nekje do obrvi. jz sm npr. grozna s takim fru fru-jem, ker mam FUL ozko faco, sošolka, ki je pa zmer mela bl polna lička pa okroglo faco je bla pa res huda s tem fru fru-jem.

drgač pa tole probej klik
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#969 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 16 April 2008 - 08:25 AM

No, hvala, Sahara za link. Aja drugače pa jaz nimam okrogle face, samo lička mam bolj tongue.gif
  • 0

#970 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 20 April 2008 - 07:12 AM

Mene pa zanima kako se najhitrejš znebit res uno močnih kodrov. samo s česanjem ne pomaga, ker se češem že 15 minut pa je še zmeri tako. poškropila sem jih mal z vodo pa ni vidnega efekta.
Kodri morajo bit zglajeni v pol ure.... ???
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#971 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 20 April 2008 - 07:41 AM

hm ... mogoče si jih rahlo navlaži in pejd s čimbolj nategnenimi lasmi spat. To je težko nardit hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#972 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2008 - 01:30 PM

Rediš Anča - ena sošolka je imela oba frufruja in poševnega in ravnega nekaj časa. Pa je šla s tem ravnim k frizerju da jo postriže (če se ne motim je bil Stevo) pa jo je zanimalo še mnenje. In je rekel, da raven frufru zelo povdari obliko obraza in še zlasti ličnice in lica. Njej je svetoval naj frufru raje nosi postrani, ker ji sicer preveč povdari že tako izrazite ličnice.
Meni osebno je bila ona bolj všeč z ravnim frufrujem, pa tudi ličnic nima zdaj takih da bi izstopale.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#973 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 21 April 2008 - 04:37 PM

No, hvala crna za nasvet- to se je tud meni zdelo. Toda moja sestra s podobnimi lički nosi frufru postrani (prej pa je mela ravnega) in ji obraz noro polepša in optično zoža - tak da čisto odvisno pomojem. Drugač pa sem se jaz že posvetovala in vse tri frizerke so mi paža močno odsvetovale, ker bi bil zarad velikega volumna neobvladljiv - poleg tega pa baje nimam več tako uničenih, da bi blo potrebno tolikšno skrajšanje.
  • 0

#974 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 April 2008 - 04:42 PM

Kake lase pa imaš? Magar postrani frufru bi že lahko imela, pa ga narediš takega malo daljšega, da lepo stoji smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#975 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 April 2008 - 04:53 PM

reddish ancha, dj kšno sliko svojih las popn.

kako se že zmeša peroksid? kok procentn more bit hidrogen pa kakšno more bit ramerje? sm zgubila navodila.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#976 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 April 2008 - 06:12 PM

QUOTE(sahara @ 16. 4. 2008 - 9:17) View Post

pomoje da. drgač se pa men zdi da puncam s tako faco najbl paše navadn frufru, godt pa naravnost, nekje do obrvi. jz sm npr. grozna s takim fru fru-jem, ker mam FUL ozko faco, sošolka, ki je pa zmer mela bl polna lička pa okroglo faco je bla pa res huda s tem fru fru-jem.

A res, meni se pa zdi ravno obratno. Moja sošolka je namreč s tem frufrujem k polna luna. huh.gif
  • 0

#977 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 21 April 2008 - 06:34 PM

QUOTE(crna @ 21. 4. 2008 - 17:42) View Post

Kake lase pa imaš? Magar postrani frufru bi že lahko imela, pa ga narediš takega malo daljšega, da lepo stoji smile.gif .

Postrani frufru nosim že kar nekaj časa, sem pozabla omenit biggrin.gif In mi je super, ravnega ne bi nosila. Sam ga moram malo obnovit tongue.gif . Obljubim pa, da bom končno do konca tedna (ko pridem do digitalca) pripela slikce svojih las.
  • 0

#978 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 21 April 2008 - 07:05 PM

Ma js pa mislm da se ne da kr tko na splošno rečt al bi pasu nekomu sam glede na to al ma bl okrogla lička al ne... Js jih nameč mam, mam bl poln obraz ( ampak ne buckast biggrin.gif ) in so mi vsi govorili da mi frufru ne bo pasal zarad tega. Pa jih nisem poslušala in sem se poštrihala tongue.gif In so vsi ugotovil, da mi noro paše. Po moje je odvisno kako ga nosiš, kako se ti s tem počutiš in tudi kakšna osebnost si. Če si bolj živahna in dobrovoljček ti bo zihr pasal wink.gif thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#979 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 April 2008 - 09:04 AM

Mene pa zanima, če obstaja kakšna maska ali regenerator, ki naredi bleščeče lase (že skoraj filmske smile.gif )? Fino bi bilo, če ne bi bila predraga. Kakšne ideje?
  • 0

#980 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 01 May 2008 - 02:43 PM

Jaz imam en veliik problemček. sad.gif

Torej, od ne vem kdaj imam pol las hladno rjave barve, spodnjo polovico pa fuul tople, oranžkaste. Izgleda, kot bi imela narastek od ne vem kdaj nazaj. Mislim sicer, da sem bila pred kakšnim letom in pol pobarvana, ampak na čiiisto drug odtenek, kot da imam pa sedaj na spodnjih laseh. Grdo je videti, vglavnem. In zdaj bi imela rada bolj poenoteno barvo, morda vse bolj podobne spodnjim. Kakšno barvo kaj svetujete ?

IPB Image

Ne gledat las, razen barve, ker so obupni na sliki wink.gif . Torej, fuul grda barva je, prav nagravžna in odvratna. Pa skrajno dolgočasna. Samo tukaj se ne vidi, da so spodaj fuul oranžni. Še ena slika z vidnejšo svetlejšo barvo.

IPB Image
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users