Danes kuham...
Posted 31 October 2012 - 12:05 AM
Posted 31 October 2012 - 09:42 AM

Konj je zame najbolj plemenita in pametna žival, nekaj mojih znancev je bolj zabitih od povprečnega konja.
Ampak vsakemu svoje ...

danes: krompir v pečici, nič posebnega

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 October 2012 - 09:59 AM
Meni je všeč ideja o vegeterjanstvu, ampak mam še zelo zelo dolgo pot do tja, če bi se enkrat odločila za to, pa nimam zdaj čisto nič manj rada živali, mi gre pa vegeterjanstvo kot "state of mind" tok noro na k*, ker so vsi tok faking že skoraj svetniki in boljši od drugih. Komarja ni pa nobeni bed treščit.
Danes ne bom ničesar kuhala, ampak bom na sendvičih cel dan.
After all this time?
Always.
Posted 31 October 2012 - 10:26 AM
in je take vzorce težko spremenit (čez noč), sploh če ne ješ npr. zelenjave in težko najdeš karkoli tebi užitnega, da zamenja meso.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 31 October 2012 - 10:29 AM
Komarja ni pa nobeni bed treščit.
S tem se pa strinjam in ti dam 100% prav. Fenomen, ki ga jaz tudi ne razumem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2012 - 10:34 AM
Posted 31 October 2012 - 02:28 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 October 2012 - 03:46 PM
Posted 31 October 2012 - 03:58 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 October 2012 - 04:17 PM
No, saj jaz jih ne ubijam (vsaj poskusim), tudi k meni hodi veliko živalic, ker sem pač na kmetih, in jih vedno lepo dam na kos papirja in dam ven skozi okno.
Ampak glede komarjev in muh recimo, ki prenašajo ogromno bolezni ... mislim, da nikomur ni prijetna misel, da ti na hrano prileti muha,
ki je bila nekaj minut prej na recimo pasjem dreku.

Ne vem zakaj se vedno ta primer izpostavlja s komarji, češ ... tudi vegetarijanci in vegani nimate čiste vesti, ker ubijate komarje.
Vsaj jaz recimo, malo drugače gledam na ubijanje muh/komarjev ali recimo krav.
Če se še malo pošalim: včasih je treba komarje ubiti v samoobrambi.

Posted 31 October 2012 - 04:27 PM
No, saj jaz jih ne ubijam (vsaj poskusim), tudi k meni hodi veliko živalic, ker sem pač na kmetih, in jih vedno lepo dam na kos papirja in dam ven skozi okno.
Ja, jaz tudi, vedno. Sploh te smrljivce zelene ki jih je zdaj na tone, heh. To mi je najmanjši problem.
Sicer pa jaz nisem vegetarijanka, ampak komarja nikoli ne focnem, pač spodim ga in to je to.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 November 2012 - 12:43 PM
potato gratin
pa mešana solata za zraven

Posted 01 November 2012 - 01:22 PM
Pablo Picasso
Posted 02 November 2012 - 11:02 AM
čokoladni puding
Posted 02 November 2012 - 11:35 AM
Posted 02 November 2012 - 01:42 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 November 2012 - 01:44 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 November 2012 - 02:23 PM
Pablo Picasso
Posted 02 November 2012 - 02:37 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users