Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#961 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 July 2007 - 08:17 PM

Jaz potrebujem pomoč. Imam nečisto kožo po T predelu in na teh mestih tudi zelo mastno. Na ličkih pa imam normalno kožo. Za dnevno kremo uporabljam L'occitane gel za matiranje s sivko, manjka mi pa nočna krema. Katero mi priporočate ?
  • 0

#962 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 July 2007 - 09:13 PM

Če imaš mastno kožo, potem za ponoči nič, pusti koži, da diha in se obnavlja, itak ima sama dovolj maščobe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#963 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 July 2007 - 09:30 PM

Lol, mene je pa Lusheva Skin Drink razočarala. (ne da se mi pa prav it pa ocenit kremo... sej eventuelno jo bom enkrat v naslednjih dneh)

Namreč, če jo primerjam z Imperialis o kateri se je po forumu šušljalo koliko olj da vsebuje in da ni primerna za mastnejšo/normalno/mešano kožo, precej težka krema. Skin Drink že na pogled deluje bolj zbita, kompaktna, gosta (prve impresije ko sem odvila pokrovček in poprčkala s prstom), pa vonj je "čist čuden".
Ob nanosu na kožo je treba kar fejst razmazat, deloma zato, ker se ne maže preveč lepo, kot kaka mešanica putra in kvasa denimo, pa še obraz zasije. To pa že v štartu priča da krema ni najbolj lahka, vpija se dlje, sicer da res občutek globinske navlaženosti, a se mi zdi da je za poletje občutno pretežka, saj pod prsti prvih nekaj minut/uro deluje kar mastno.
Sem celo razmišljala da bi jo do jeseni pustila pri miru in kupila kako lažjo (Imperialis, again?), pa me je dzrava kmečka pamet prepšričala v potratnost ideje, tko da zdaj kombiniram tonik čez dan in tanek nanos kreme čez noč/po globinskem čiščenju obraza.
(sicer je pa moja koža poleti sorazmerno normalna, le okoli oči imam bolj suho onmočje, pozimi pa suha)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#964 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 July 2007 - 07:05 AM

Skin drink je tudi meni čisto mimo. Izredno mastna krema in za mojo suho do normalno kožo ni primerna. Pa še smrdi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

• Guests

Posted 25 July 2007 - 11:34 AM

A ni od Lusha sam ena se lazja od Imperialis?? Mislim da se ji rece Enzymion. Mene je tut Cosmetic Lad malo razocaral, ker so punce govorile, kk je fajn za normalno kozo, pa je meni ful premasten, uporaben samo za res hud mraz. Zdaj ga uporabljam za okrog oci in razmisljam ali o Imperialisu ali o Enzimionu, ker ceprav je slednji menda za mastno kozo, se mi zdi, da ma Lush vseeno precej mastne stvari in bi mi bil mogoce ravno prav. Hsul ga je tut enkrat nekaj hvalil...
  • 0

#966 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 25 July 2007 - 12:31 PM

Enzimion ti definitivno ne bo premasten!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#967 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 August 2007 - 08:42 AM

Sonchi mene nekaj zanima. Včeraj zvečer sem se prvič namazala s kremo Fair & Lovely aryuvetic (nekaj takega oops.gif Sigurno nisem prav napisala ). Pa mi je bil ful fajn občutek na koži. A se lahk s to kremo mažem zjutraj in zvečer ?

Aja, še to. Kaj si lahko zjutraj preko te kreme namažem še tisto od Garniera za matiranje ?
  • 0

#968 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 August 2007 - 08:46 AM

Ej lala daj poročaj po kakem tednu kak je kaj učinek. Me mika da bi poskusla tole kremco, ker so me do zdaj vse po vrsti razočarale.
  • 0

#969 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 August 2007 - 09:22 AM

Bom povedala. happy.gif
  • 0

#970 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 August 2007 - 12:39 PM

Freya, sej si lahk prebereš tud ocene drugih, ki so uporabljale tole kremico wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#971 Firefly

Firefly

sramežljivec

• Člani
  • 71 posts

Posted 15 August 2007 - 06:47 PM

QUOTE(laLa° @ 24. 7. 2007 - 21:17) View Post

Jaz potrebujem pomoč. Imam nečisto kožo po T predelu in na teh mestih tudi zelo mastno. Na ličkih pa imam normalno kožo. Za dnevno kremo uporabljam L'occitane gel za matiranje s sivko, manjka mi pa nočna krema. Katero mi priporočate ?

Meni je sestrična, ki se ukvarja z nego, rekla, da si naj nekaj časa mažem z 100% aloe vero, tako dolgo da se mi pozdravijo mozolji, nato pa naj začnem uporabljat nekaj bolj hranilnega za nečisto kožo (Dr. Hauschka).

Meni je aloe vera ful pomagala, ampak sem prehitro začela uporabljat Dr. hauschko, tako da grem zdaj s5 nazaj na aloe vero in nežno milo.
  • 0

#972 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 15 August 2007 - 06:58 PM

Če imaš nečisto kožo, ti hranilni izdelki zagotovo ne bodo ugajali. Aloevera je super za mastno kožo, saj jo ravnoprav navlaži smile.gif.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#973 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 14 October 2007 - 06:49 PM

Jaz imam pa problem z res izsuseno kozo na licih in s celim kupom podkoznih mozoljev prav tako na predelu lic.Sedaj sem celo poletje uporabljala od garnierja nek fluid in mi je bil kar fajn, sedaj pa kar ne vem več kaj naj naredim.
Če ima katera kak fajn nasvet...

Aja pa kje se kupi 100%aloe vero
  • 0
Spusti sonce v srce

#974 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 October 2007 - 07:34 AM

Aloje vero se kupi v Sanolabrojih, bio trgovinah in lekarnah.

Poskusi s kakšno ultra vlažilno kremo. O tem smo že pisali. Malo prebrskaj nazaj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#975 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 15 October 2007 - 07:26 PM

QUOTE(sonchika @ 15. 10. 2007 - 8:34) View Post

Aloje vero se kupi v Sanolabrojih, bio trgovinah in lekarnah.

Poskusi s kakšno ultra vlažilno kremo. O tem smo že pisali. Malo prebrskaj nazaj.

A SD bi bla zame?
  • 0
Spusti sonce v srce

#976 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 October 2007 - 06:17 AM

Ja, to sigurno. Samo je draga, zato je ne priporočam tako pogosto.
  • 0

#977 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 04 November 2007 - 03:04 PM

Kaj pa čez dan, katere kreme z zaščito proti soncu uporabljate?
  • 0

#978 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 November 2007 - 04:04 PM

Jaz pozimi uporabljam pudre.
Poleti pa kakor kdaj - ali kar kakšno kremo, ki jo imam za telo (za sončenje), ali Avon otroško kremo s SPF, ali pa SD.
  • 0

#979 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2007 - 05:29 PM

Jaz tudi puder.
Pa ugotovila sem, da mi spfji v kremah ne pašejo na kožo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#980 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 November 2007 - 10:33 AM

Jaz tudi ne uporabljam nič z zaščitnim faktorjem. Enostavno mi vse kreme s SPF zapacajo pore in povzročajo mozoljčke, zato se jih izogibam kot hudič križa. Je pa tudi res, da jeseni in pozimi nisem nevem kolk zunaj, se bolj notr zadržujem in ni panike. Poleti pa ... na najhujšem soncu itak nisem, skos bolj v (globokih) sencah ker nisem ljubitelj agresivnega sonca, če ne gre drugače, pa kakšno kapo na glavo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users