Če sta vam bla 11 in 12 všeč, potem si poglejte še 13.
Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 27 June 2007 - 12:56 AM
Če sta vam bla 11 in 12 všeč, potem si poglejte še 13.
Pablo Picasso
Posted 08 July 2007 - 09:27 PM
Še slikica (v tem filmu vsi izgledajo kot da so iz fitnesa pobegnili - hubba hubba)!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 July 2007 - 07:58 AM
Posted 09 July 2007 - 10:43 AM
Včerej sem pa pogledala (no v bistvu zadnjih 20 minut morm še do konca pogledat ker mi je zmanjkal cajta, sm mogla na šiht) Krvavi diamant.
Res zelo zelo dober film, priporočam ogled prav vsem. Oceno bom pa dala potem ko bom pogledala do konca.
Morm rečt da me je Leonardo Dicaprio prou presenetu z res odlično igro v tem filmu.
Posted 09 July 2007 - 12:07 PM
Morm rečt da me je Leonardo Dicaprio prou presenetu z res odlično igro v tem filmu.
pa meni je on že ene parkrat full dobro odigral kakšno vlogo (razen seveda v Titanicu). Moram reči, da mi je kot karakterni izgralec dost dober - le jaz ga ravno z veseljem ne gledam (neki na njem me odbija, pa ne vem kaj)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 July 2007 - 09:31 PM
Gledala sem Harry Potter and the Order of Phoenix.
Film sam po sebi je kar v redu, ampak glede na super knjigo me je pa razočaral. Kot vedno, ogromno stvari je bilo izpuščenih in/ali spremenjenih. Na začetku nič posebnega, čez čas seveda akcija. Sicer se nisem dolgočasila vmes, seveda ne, ampak lahko bi bilo boljše.
6/10
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 July 2007 - 04:03 PM
Perfect Stranger sem ravnokar pogledala. Fajn film, ker do konca filma dejansko ne veš kdo je morilec.
Posted 08 August 2007 - 07:39 AM
Imam pa eno prošnjo. Nikjer ne morem snet cel prvi del (Before sunrise) v angleščini (ali ni zvoka, ali ni v angleščini ali pa sploh nič ne dela). Če ima kdo mogoče kakšen torrent link, bi bila zelo hvaležna!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 August 2007 - 08:29 AM
Posted 08 August 2007 - 09:00 AM
V redu film, niti nisem imela nobenihn pričakvanj in tudi ne gledam toliko filmov, da bi lahko primerjala. Igra Meryl Streep se mi je zdela fantastična, Anne Hathaway na čase malce prisiljena. Ne morem pa pozabit, kako Gisele Bundchen ne zna igrati. Bila je edina, ki se mi je zdela čisto zgrešena v filmu. Zgodba se mi zdi zanimiva in razgibana.
Posted 08 August 2007 - 09:25 AM

Favnov labirint
To je zgodba o mladem dekletu in fantazijskem svetu, ki si ga je ustvarila, da bi preživela kruto realnost... Film nas uči, kako otroci preživijo v resničnem svetu, na katerega še niso pripravljeni, ter kako odrasli pozabijo na sposobnost ter moč domišljije...
Včeraj sma si ga z tipom ogledala in sej je že star filem ampak meni je bil všeč. Je tako zelo kruto realn in seveda ni namenjen otrokom in tistim, ki ne prenesejo krvi in teh krutosti. Ampak mene je čist not potegnal in sem bla prav navdušena.
Posted 11 August 2007 - 03:57 PM
Ker sem od nekoga slišala, da je ta film ful dober, sem ga seveda šla gledat tudi jaz. Žal ni bilo časa za verzijo s podnapisi, ampak le sinhronizacijo v slovenščino, meni bi bolj ustrezalo prvo.
No kot smo pri Simpsonih navajeni, ful veliko smešnih in bolnih for, dejansko ima film eno zgodbo, onesnaženje mesta Springfield ane.
8 / 10
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 October 2007 - 11:26 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 October 2007 - 08:44 PM
Posted 30 October 2007 - 09:07 PM
Danes sem pogledala Rush hour 3 (Ful gas 3) in moram rečt, da je dobr. No, prvih dveh delov nisem gledala, ampak je tud bivši reku, da mu je ta najboljši do zdaj. Notri je pač poleg akcije tud precej smešnih for, ki so res dobre in se narežiš zraven.
9/10
Posted 31 October 2007 - 09:26 AM

Shrek the Third - 7/10 - izgublja na kvaliteti, zelo.

Gremlins in Gremlins: The New Batch - 8 in 7 - klasiki, vredni večkratnega ogleda.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 October 2007 - 01:23 PM
gledala sm pa tut 7 dni skomin pa mi je bil brezvezen film, sam na konc je blo kul.
Posted 31 October 2007 - 08:27 PM
Posted 31 October 2007 - 11:25 PM
The Pursuit of Happyness - in zgodilo se je nemogoče - Will Smith me je končno prepričal, da zna igrati!
Film o tem kako težko je začeti na dnu, kako se soočati z neprestanimi padci, kako nikoli ne smemo obupati! Prijeten film, vreden ogleda!
Hehe, tudi mene je prepričal v tem filmu.
Priporočam ogled.
Posted 01 November 2007 - 12:01 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users