Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#961 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 June 2007 - 12:56 AM

Pravkar sem pogledala Ocean's 13. Spet eden tistih 'Oceanovih' filmov, narejen po istem kopitu kot Ocean's 11 in 12. Par hudih for, igralska zasedba izvrstna kot ponavadi (uou, Vincent, Clooney, Affleck,.. oops.gif ). All in all, nič presunljivega, nič novega.
Če sta vam bla 11 in 12 všeč, potem si poglejte še 13.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#962 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 July 2007 - 09:27 PM

Gledala 300 - nekatere soforumašice so film že komentirale, glede vsebine ne bom ničesar dodajala, mogoče samo moj komentar: zakoooooon! worship.gif

Še slikica (v tem filmu vsi izgledajo kot da so iz fitnesa pobegnili - hubba hubba)! biggrin.gif

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#963 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 09 July 2007 - 07:58 AM

Jes pa sm nazadenj gledala Oceanovih 13, in mi je ful carski film(pa še igralci niso slabi tongue.gif )...Resno biggrin.gif
  • 0

#964 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3387 posts

Posted 09 July 2007 - 10:43 AM

meni je bil tut film 300 fuuul všeč.
Včerej sem pa pogledala (no v bistvu zadnjih 20 minut morm še do konca pogledat ker mi je zmanjkal cajta, sm mogla na šiht) Krvavi diamant.
Res zelo zelo dober film, priporočam ogled prav vsem. Oceno bom pa dala potem ko bom pogledala do konca.

Morm rečt da me je Leonardo Dicaprio prou presenetu z res odlično igro v tem filmu.
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#965 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 09 July 2007 - 12:07 PM

QUOTE(_Mayckica_ @ 9. 7. 2007 - 11:43) View Post

Morm rečt da me je Leonardo Dicaprio prou presenetu z res odlično igro v tem filmu.

pa meni je on že ene parkrat full dobro odigral kakšno vlogo (razen seveda v Titanicu). Moram reči, da mi je kot karakterni izgralec dost dober - le jaz ga ravno z veseljem ne gledam (neki na njem me odbija, pa ne vem kaj)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#966 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 27 July 2007 - 09:31 PM

Gledala sem Harry Potter and the Order of Phoenix.
Film sam po sebi je kar v redu, ampak glede na super knjigo me je pa razočaral. Kot vedno, ogromno stvari je bilo izpuščenih in/ali spremenjenih. Na začetku nič posebnega, čez čas seveda akcija. Sicer se nisem dolgočasila vmes, seveda ne, ampak lahko bi bilo boljše.

6/10
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#967 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 July 2007 - 04:03 PM

IPB Image
Perfect Stranger sem ravnokar pogledala. Fajn film, ker do konca filma dejansko ne veš kdo je morilec.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#968 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 08 August 2007 - 07:39 AM

Gledala film Before sunset in mi je bil zelo všečen. Naredili so zanimivo nadaljevanje. Ljubitelji prvega dela vsekakor ne smete zamuditi tega.

Imam pa eno prošnjo. Nikjer ne morem snet cel prvi del (Before sunrise) v angleščini (ali ni zvoka, ali ni v angleščini ali pa sploh nič ne dela). Če ima kdo mogoče kakšen torrent link, bi bila zelo hvaležna!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#969 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 08 August 2007 - 08:29 AM

Poizkusi dat dol program "Bit Che". Išče torrente po več straneh hkrati. Mene še ni izjalovil.
  • 0

#970 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 08 August 2007 - 09:00 AM

The Devil Wears Prada
V redu film, niti nisem imela nobenihn pričakvanj in tudi ne gledam toliko filmov, da bi lahko primerjala. Igra Meryl Streep se mi je zdela fantastična, Anne Hathaway na čase malce prisiljena. Ne morem pa pozabit, kako Gisele Bundchen ne zna igrati. Bila je edina, ki se mi je zdela čisto zgrešena v filmu. Zgodba se mi zdi zanimiva in razgibana.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#971 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 08 August 2007 - 09:25 AM

IPB Image

Favnov labirint

To je zgodba o mladem dekletu in fantazijskem svetu, ki si ga je ustvarila, da bi preživela kruto realnost... Film nas uči, kako otroci preživijo v resničnem svetu, na katerega še niso pripravljeni, ter kako odrasli pozabijo na sposobnost ter moč domišljije...

Včeraj sma si ga z tipom ogledala in sej je že star filem ampak meni je bil všeč. Je tako zelo kruto realn in seveda ni namenjen otrokom in tistim, ki ne prenesejo krvi in teh krutosti. Ampak mene je čist not potegnal in sem bla prav navdušena.

• 0

#972 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 11 August 2007 - 03:57 PM

The Simpsons Movie - SINHRONIZACIJA

Ker sem od nekoga slišala, da je ta film ful dober, sem ga seveda šla gledat tudi jaz. Žal ni bilo časa za verzijo s podnapisi, ampak le sinhronizacijo v slovenščino, meni bi bolj ustrezalo prvo. sad.gif
No kot smo pri Simpsonih navajeni, ful veliko smešnih in bolnih for, dejansko ima film eno zgodbo, onesnaženje mesta Springfield ane. laugh.gif Mi resnično ni žal za teh 86 super in zabavno preživetih minut. Ima pa sinhronizirana verzija en precejšen minus, tale s. sploh ni bila potrebna, malo preveč je "ljubljanščine" in pa, meni je ljubši Homerjev "ameriški" glas, sem ga bolj navajena. S tem je film malo čara zgubil no, upam, da vidim še ang. verzijo. tongue.gif

8 / 10
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#973 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 October 2007 - 11:26 AM

meni je pa black dahlia na smrt dolgočasen film..
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#974 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 30 October 2007 - 08:44 PM

Ratatouille- Luškana risanka, sploh podgane so take face, ampak meni osebno so bile druge risanke (npr. Open season, Madagascar) ful boljše.
  • 0

#975 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 October 2007 - 09:07 PM

Ja, meni je tud ta risanka ful fajn. biggrin.gif

Danes sem pogledala Rush hour 3 (Ful gas 3) in moram rečt, da je dobr. No, prvih dveh delov nisem gledala, ampak je tud bivši reku, da mu je ta najboljši do zdaj. Notri je pač poleg akcije tud precej smešnih for, ki so res dobre in se narežiš zraven. biggrin.gif Pa igralca sta itak zakon.

9/10
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#976 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 October 2007 - 09:26 AM

Ratatouille - 8/10 - res luškana risanka, niti malo se nisem dolgočasila vmes; isto sem jo ocenila kot Madagascar, The Wild me pa ni prepričala (4/10). Opisane dogodivščine podganice, ki se v Parizu poda v kuharske vode.

IPB Image

Shrek the Third - 7/10 - izgublja na kvaliteti, zelo.

IPB Image

Gremlins in Gremlins: The New Batch - 8 in 7 - klasiki, vredni večkratnega ogleda.

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#977 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 31 October 2007 - 01:23 PM

tut jz sm gledala rush hour 3 pa mi je bil zlo všeč, že dolg se nism tok narežala, sploh na konc ko pokaže kdaj so se zmotil lol1.gif
gledala sm pa tut 7 dni skomin pa mi je bil brezvezen film, sam na konc je blo kul.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#978 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 31 October 2007 - 08:27 PM

Life and death of Peter Sellers - ni čisto običajen film, malce drugačen, ampak meni je bil zelo všeč. Geoffrey Rush res odlično igra.
  • 0

#979 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 31 October 2007 - 11:25 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 2. 2007 - 10:28) View Post

The Pursuit of Happyness - in zgodilo se je nemogoče - Will Smith me je končno prepričal, da zna igrati! biggrin.gif Sicer dvomim, da bo dobil Oskarja!
Film o tem kako težko je začeti na dnu, kako se soočati z neprestanimi padci, kako nikoli ne smemo obupati! Prijeten film, vreden ogleda!

Hehe, tudi mene je prepričal v tem filmu.
Priporočam ogled.
  • 0

#980 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 November 2007 - 12:01 PM

Meni je pa Will Smith že od nekdaj krasen igralec, sicer mi večinoma filmi, v katerih je igral, niso bili višek čudovitosti, ampak odigral je pa zmeraj dobro. V Pursuit of Happyness se je pa to še posebej pokazalo, tle se je res izkazal, bolje ne bi mogel opravit. Pa resnično lep film mi je bil, sem ga ful začutla, njegovo bitko in ljubezen do sina.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users