Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1515 replies to this topic

#961 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3373 posts

Posted 21 March 2021 - 07:56 PM

Mi smo bili danes na izletu na Velenjskem jezeru pa je bilo super, še nikoli nismo bili.

Imajo tako lepo razgledno ploščad, pod njo so igrala in WCji (+previjalnica) ki so bili odprti kar je bilo trenutno kar pod vprašanjem kje bo, veliko labodov, lepa kolesarska pot ob jezeru pa v enem lokalu strežejo fast food tako da smo se še lahko lepo najedli preden smo se odpravili proti domu. Toplo priporočam!

Pa še nekaj naših predlogov za manjše otročke če komu pridejo prav:

- Arboretum Volčji Potok (vsaj vikend sprašuje če gremo tja imamo letno karto)
- RIC Sava
- Mengeška koča, tam je ena gostilna Pri fartku (i know :roll: ) kjer imajo igrala, par živalic je pa malo bolj strmo v breg
- Gradiško jezero

Na wishlisti imamo
- Pot med krošnjami
- Janče (opis najdete na portalu Kam z mulcem)
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#962 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32524 posts

Posted 21 March 2021 - 08:18 PM

Midve sva danes skrolali po fotkah na mojem telefonu in sem v bistvu ugotovila, da smo v zadnjem letu bili res precej okrog in cist ob vsakih slikah je vzklikala ooooo, kok je bilo tukaj fino, pejmo še!!! Izlet za prvi šolski dan na Bloško jezero, pa skok do bližnjega Sinjega vrha in sprehod do Otliškega okna, vzpon na Nanos, vikend v Kranjski, termah Paradiso... No, sem bomo skoraj 100% šlu tudi letos, če bodo odprli.
  • 0

#963 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17079 posts

Posted 25 March 2021 - 12:17 PM

Mayckica, a pletne vozijo po Velenjskem jezeru?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#964 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17037 posts

Posted 25 March 2021 - 12:23 PM

Mayckica a so v volcjem potoku odprta igrala?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#965 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 30 March 2021 - 05:11 AM

Mayckica, a pletne vozijo po Velenjskem jezeru?

14 dni nazaj jih jaz nisem videla. Le ena jadrnaca je bila parkirana.

Imajo pa ksr nekaj boj pripravljenih, samo ne vem kaj je misljeno, da se tam priveze
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#966 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3373 posts

Posted 30 March 2021 - 06:45 PM

Za pletne ne vem, ja v arboretumu so odprta igrala
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#967 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23391 posts

Posted 20 May 2021 - 10:11 AM

A ima katera še turistične bone od lani za porabit? Mi smo svoje lani porabili, nam jih bosta pa še moja starša dala.

Lani smo bili v Kranjski Gori v hotelu Špik 4*. Sem si tudi hotel Histrion v Portorožu ogledovala, pa sva se potem za Kranjsko Goro odločila. Te bone bi pa mogoče na naši obali porabila, ker ne vem, če bomo sploh šli kaj na Hrvaško letos. Bolj zaradi tamale.

Se mi pa zdi, da so cene letos višje, vsaj kolikor imam v spominu. Za 4 nočitve s polpenzionom in doplačilom za otroško posteljico bi prišlo konec avgusta/začetek septembra 850 do 900 eur. Lani vem da je bil Histrion malo dražji kot Špik, ampak ne toliko. Po eni strani bi ful šla v hotel, ker mi je bilo lani kul, da se ni treba ubadat s kuhanjem, po drugi se mi pa zdi veliko, da bi bilo treba še dobrih 400 eur doplačat za 4 noči.

Mogoče pa bodo imeli še kakšne akcije.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#968 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19335 posts

Posted 20 May 2021 - 10:16 AM

Mi še imamo od tašče, svoje smo porabili v Kranjski Gori in Bohinju. Gremo tudi letos v Bohinj v Triglav, čeprav me ni prepričal, ampak je proti ostalim namestitvam vseeno veliko boljši, hoteli ne pridejo v poštev.

• 0

#969 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27443 posts

Posted 20 May 2021 - 10:19 AM

Jaz sem ravno pisala v en apartma na obali 😆
  • 0

#970 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23391 posts

Posted 20 May 2021 - 10:45 AM

Ja, Triglav v Bohinju sem tudi jaz gledala lani. Zaenkrat nimajo objavljenih nekih meni všečnih ponudb, razen otvoritvena ponudba, ki je samo do 10.6.

Jaz sem bila lani sploh prvič v hotelu in sem bila najprej malo skeptična glede tega, da imaš pač samo eno sobo, pa da si časovno vezan na obroke. Ampak sploh ni bilo panike. Ker gre tamala itak ob svoji uri spat, me sploh ni motilo, kdaj je treba it na večerjo, spala pa je tudi komot, čeprav sva bila midva zraven še budna in gledala tv. Meni je najbolj odtehtalo to, da se res ni bilo treba nič ukvarjat s kuharijo.
  • 0

#971 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32524 posts

Posted 20 May 2021 - 10:47 AM

Nam je super hotel, gledam zdaj za HR.
  • 0

#972 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86399 posts

Posted 20 May 2021 - 11:22 AM

Mi še imamo od tašče, svoje smo porabili v Kranjski Gori in Bohinju. Gremo tudi letos v Bohinj v Triglav, čeprav me ni prepričal, ampak je proti ostalim namestitvam vseeno veliko boljši, hoteli ne pridejo v poštev.

Kaj pa tisti apartmaji v Bohinju, ki si jih lani nasla?
Naju so v Triglavu zmotile papirnate stene, da ti nekdo iz sosednje sobe trka, mi je pac nezaslisano.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#973 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4263 posts

Posted 20 May 2021 - 11:26 AM

Trka?!

• 0

#974 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19335 posts

Posted 20 May 2021 - 11:35 AM

Sta preglasno seksala :lol:  jaz tega nisem opazila.

Tisti apartmaji se oddajajo samo za 1 teden ali več. <_< drugi apartmaji so pa ful stari. 

• 0

#975 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23391 posts

Posted 20 May 2021 - 12:24 PM

Torej v Bohinju niste našle nič drugega pametnega, pa da ni oprema 30 let stara? :/

Ja, jaz to marsikje opažam, govorim na splošno, ne za nastanitve... Na videz vse lepo in sodobno urejeno, v resnici pa stene na hitro narejene iz mavčnih plošč, vse mehko in vse se skozi sliši.
  • 0

#976 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 20 May 2021 - 12:45 PM

He he, samo tisti hotel, ko ni za otroke :P Sunrose7. Nisva še bila.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#977 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4263 posts

Posted 20 May 2021 - 12:52 PM

Tako je mene ob 5.30 zbudila budilka iz sosednje sobe v Hotelu Bernardin. Potem pa nazaj nisem mogla zaspat. Najprej sem en čas preklinjala svojega soseda, potem sem se oblekla in šla tečt do Pirana. Tam pa sem gor pri cerkvi videla enega lepših sončnih vzhodov in prekrasen pogled na Alpe.  Nisem bila več tako jezna :D

• 0

#978 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17424 posts

Posted 20 May 2021 - 01:58 PM

Mene recimo stara oprema sploh ne bi motila (bi me pa necistoca), ampak ne mi pol ponujat tega za neke bajne bohinjske/bilokaksne cene.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#979 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15770 posts

Posted 20 May 2021 - 02:31 PM

Egzekli. Meni tudi notranjost ni najbolj pomembna, ker smo na dopustu itak večinoma zunaj. Čisto pa mora bit.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#980 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 May 2021 - 02:33 PM

Uu, Sunrose7 je lep, ampak se meni osebno ne zdi vreden bona. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users