To je drugace meni Sajk enkrat razlozil

Posted 03 February 2019 - 04:44 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 February 2019 - 04:46 PM
Posted 03 February 2019 - 05:25 PM
Posted 04 February 2019 - 05:19 PM
Je mož danes uredil, samo ne vem, kako. Naju je pa nekaj router zafrkaval, tako da je bil verjetno tu problem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 February 2019 - 05:51 PM
Posted 21 July 2019 - 08:41 PM
test
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 February 2020 - 11:49 AM
na katero stran še lahko naložim slike?
Shrani.si mi javlja, da je xy.jpg nedovoljen format (prej sem pa sineta shranila in objavila iz istega telefona brez problema).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 July 2020 - 08:50 AM
Ali se prenosnik lahko polni čez običajen USB vhod, če je ta vklopljen v 12V?
Če je telefon prikopljen na računalnik preko USB, se polni. Zato sprašujem
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 January 2022 - 12:39 PM
Access Denied! Your address is blacklisted. More information about this error may be available in the server error log.
Help!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 January 2022 - 12:40 PM
Posted 17 January 2022 - 01:10 PM
Sploh ne morem več objavljat.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 January 2022 - 02:57 PM
Posted 17 January 2022 - 05:36 PM
Posted 21 March 2022 - 07:22 PM
Forumske IT vile in vilinci, na pomoč!
Smešno majhne dovoljene velikosti priponk (slik) imamo, 23,15 KB - včasih je bilo več, normalno se je dalo vsaj screenshote dodajat postom.
Uat hepend?
Posted 18 November 2022 - 09:38 AM
Ima kdo tukaj izkusnjo s telefonom, ki se prek USB kabla noce povezat s PC-jem? Da sploh ne pokaze druge opcije kot polnjenje. Hotela sem s fantovega Samsunga a52s prenest slike, da naredim backup, pa nikakor ne gre
Zdaj sem za prvo silo fizicno prestavila njegovo micro SD kartico v svoj telefon, da lahko vsaj tiste fotke pregledam v mapah in ne prek neke butaste microsoftove aplikacije, ki jo hoce na vsak nacin vsilit njegov telefon. Ampak valjda obstaja kaksna boljsa resitev za to zagato?
Posted 18 November 2022 - 10:42 AM
Posted 18 November 2022 - 10:46 AM
Posted 18 November 2022 - 11:04 AM
Posted 18 November 2022 - 12:07 PM
Posted 19 November 2024 - 10:39 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users