Res je. Poskusi pa boš videla kako se obnese. Jaz ga bom porabila za dneve ko sem doma. Imam pa vonj Soft Cotton.

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 31 August 2014 - 06:47 PM
[Napoleon]
Posted 31 August 2014 - 08:07 PM
meni je tudi neutro roberts boljši kot garnier, pa noro počasneje se porablja
Posted 31 August 2014 - 08:09 PM
Meni je bil NR dolgo najboljši, zadnje mesece pa ni imel več takega učinka. Smrdela sicer nisem, sem bila pa čisto mokra. Garnierjev ga glede vsega prekaša.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2014 - 08:15 PM
Jaz imam tega in mi je super.
Posted 01 September 2014 - 08:37 PM
Meni je tudi sicer NR boljši, ampak mi je bil tudi garnier povsem zadovoljiv. Mi gre pa obeh na živce nepraktična embalaža, pri garnierju na koncu ne moreš več lepo stisnit, pri NR pa tudi proti koncu ne dobiš nič ven.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 04 September 2014 - 11:12 PM
Se dobi pri nas to znamko?Jaz imam tega in mi je super.
Posted 05 September 2014 - 11:35 AM
V Mullerju.
Jaz sem imela en njihov roll on, ni bil anti potenje, ker takih niti ne uporabljam in je bil z vonjem lotosa, se mi zdi. Meni je bil zanič, sem hitro začela smrdet.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 September 2014 - 05:38 PM
V DM-u jih jaz kupujem.
Posted 25 September 2014 - 10:31 PM
Posted 06 March 2015 - 12:40 AM
Tega sem zdaj nabavila. Bomo videli, kako bo. Ima tudi naravni kristal, ki naj bi bil učinkovit proti smradu. Zdaj sem imela Balein deodorant v spreju - malina in limonska trava in ko sem malo zašvicala, sem prav smrdet začela, zato sem ga direkt v smeti vrgla, pa drugače jaz res praktično nikoli ne mečem stran neporabljenih izdelkov.
Posted 06 March 2015 - 12:49 AM
Jaz uporabljam že kar nekaj časa zdaj te deodorante in sem 100% varna. Toplo priporočam vsem, ki imajo težave...
Posted 06 March 2015 - 12:00 PM
Jaz se izogibam antiperspirantom. Mi ni tako pomembno, da se ne bi spotila, važno, da preprečuje smrad.
Od teh brez aluminija naj bi bili Kiss my face deodoranti tudi dobri. Ko bom naslednjič naročala na iHerb, bom vzela katerega.
Posted 06 March 2015 - 12:21 PM
A uporablja katera kak natur deo, ki se ga da kupit v trgovinah ala DM?
Jaz po par epizodah hudih reakcij na kozi (vnetje, rdecica, izpuscaji) zaradi antiperspiranta ala Borotalco (Neutro Roberts ima drugace skoraj isto sestavo, vonj je pa tudi enak, tisti, z roza pokrovckom) ne uporabljam deodoranta, za na potovanja bi pa imela nekaj, kar preprecuje vonj. Aja, pa uporabljala sem ga cca 5 let, zmerno, sploh ne vsak dan, na eni tocki je pa telo reklo no way hose.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 March 2015 - 12:49 PM
Tiste natur iz kristalov dobiš povsod. Tega mojega zgoraj imajo v Tuš drogerijah. V DM-u in Tušu imajo tudi Dr. Organic deodorante. Jaz sem imela pred časom tistega z granatnim jabolkom in mi je bil v redu. Od Alverde pa mi niso bili všeč.
Posted 06 March 2015 - 01:01 PM
Kristala nocem, zelim nekaj disecega. Aha, hvala. Bom si jih sla mal v DM ovohat, ce mi kaj odgovarja.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 July 2015 - 11:00 AM
Jaz imam zdaj na probi podobno reč od Dove kot je Ana zgoraj lepila Rexono. Ta deo naj bi se namazal na čisto, popolnoma suho kožo zvečer in po potrebi še zjutraj. Mislim, da deluje na podobno foro kot PerspireX, ki se dobi v lekarni. Jaz sem ta Dove MP kupila zadnjič v DM, ker je bil 25% popust pa da sprobam.
Sicer pa uporabljam še Garnier Neo (vonj Shower Clean) in Garnier Mineral v spreju.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 July 2015 - 12:40 PM
Tudi jaz imam trenutno Garnier Neo, vonj shower clean. Zelo lepo diši, ne pušča mi belih madežev. Niti slučajno pa nisem cel dan suha, kot je enkrat mislim da Ana pisala. Mi ravno tako ratajo mokri fleki na majici, ampak jaz itak od nobenega deota ne pričakujem, da mi bo blokiral znojenje, niti to ni zdravo. Tale je sicer anti perspirant, ki se jih jaz načeloma izogibam, tega pa sem hotela vseeno preizkusit.
Posted 07 July 2015 - 09:56 PM
Jaz sem pa danes prvič uporabila Borotalco roll-on in sem navdušena! Pod pazduhami sem ostala čisto suha.
― V. Van Gogh
Posted 07 July 2015 - 10:35 PM
V tej vročini? To pa je za probati, haha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 July 2015 - 10:55 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users