Sestavine
Posted 17 November 2005 - 08:18 PM
A sta dobri kremi?Kakšni koži sta namenjene(a mislite,da obstajata 2 različici vsake kreme-zeleni čaj za normalno,zeleni čaj za mešano kožo-recimo,no?)
Hm...
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 November 2005 - 08:30 PM
Posted 17 November 2005 - 08:33 PM
Superdefense lahko kupiš tudi tisto ta majhno, 30 ml, k stane 8150 sit. Opazla sem, da ima Superdefense 4 glikole, sicer ne na začetku seznama(ta prvi je na 10. mestu)...a torej ni nič narobe s tem?
Aja, sonchika, tisti silt...si predstavljam, da naj bi blo tisto kake alge al pa kaj takega...

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 November 2005 - 11:06 PM
Seznam sestavin >>
aqua (water), sodium laureth sulfate, coco-glucoside, peg-7 glyceryl cocoate, glycerin, cocamidopropyl betaine, glyceryl oleate, styrene acrylates copolymer, parfum (fragrance), peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, propylene glycol , manganese aspartate, peg-6 caprylic/capric glycerides, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, sodium lauryl sulfate, spiraea ulmaria (flower extract), copper aspartate, zinc aspartate, magnesium aspartate, methylparaben, propylparaben, ci 19140 (yellow 5), ci 42090 (blue 1).
Posted 17 November 2005 - 11:09 PM
Posted 17 November 2005 - 11:12 PM
Posted 17 November 2005 - 11:13 PM

Posted 17 November 2005 - 11:23 PM
k enkrat si govorila, da citrusi niso kul za na kožo

Posted 17 November 2005 - 11:42 PM
Dove intimno milo:
aqua, cocamidopropyl betaine, sodium laureth sulfate, glycerin, glycol distearate, hamamelis virginiana, lavandula angustifolia, citrus amara, cetraria islandica, lactic acid, laureth-4, lauryl glucoside, coco glucoside, bisabolol, allantoin, glyceryl oleate, sodium lactate, sorbitol, serine, parfum, urea, BHT, TEA-lactate, sodium benzoate, tetrasodium EDTA, sodium chloride, PPG-9, butyphenyl methylpropional, eugenol, geraniol.
Je priporočljivo uporabljat intimna mila? K eni pravijo, da niso zdrava, eni da so, k imajo nižji ph kot navadna mila. Slišala sem tudi, da si intimne predele umiješ z jabolčnim kisom razredčenim z vodo in je to bolje kot pa intimno milo. A je priporočljivo uporabljat intimno milo vsakodnevno, al je bolje samo občasno, ali sploh nikoli? Help please!

Posted 17 November 2005 - 11:45 PM
Aqua -Brine, Calcium oxide,
Magnesium oxide, Sodium oxide,
Potassium oxide, Aluminum oxide,
Iron (III) oxide, Manganese oxide,
Sulfur (VI) oxide, Sodium,Potassium,
Magnesium, Calcium, Aluminum,
Manganese, Iron, Sulfate, Sulfur
sulfide, Algae extracts: Isochrysis
galbana, Amphora chtonoplastes,
Gymnodinium obessum, Plankton
Lipids Glucids
kaj pravite? baje je ful naravno, brez konzervansov, ...
Posted 18 November 2005 - 01:05 AM

men je mami pol stisnjene limone vmešala v 2litrski lonc im mi vedno(ko sm bla mala,seveda

Marmelada-jaz si dajem vsak konec tedna olivno olje na lase čez noč in nimam problemov z mastnimi lasmi!
Martina,a pa ma Afroditina krema zeleni čaj dobre sestavine?
Jo skoz uporabljaš?
Za ker letni čas je tko na 'uč'?
Za kakšno vrsto kože je?In pa še...s kero kremo bi jo lahko primerjala?(sorry,sam me vse full zanima!)
A ma še katera kremo zeleni čaj od afrodite?[/color]
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 November 2005 - 08:02 AM
Superdefense lahko kupiš tudi tisto ta majhno, 30 ml, k stane 8150 sit. Opazla sem, da ima Superdefense 4 glikole, sicer ne na začetku seznama(ta prvi je na 10. mestu)...a torej ni nič narobe s tem?
Aja, sonchika, tisti silt...si predstavljam, da naj bi blo tisto kake alge al pa kaj takega...

To je tisti modri gel, ja. Pa neke alge so narisane (se mi zdi).
Pa ne skrbi glede glikolov, po moje niso škodljivi. (škodljivo je itak vse, kar damo nase in vase).
Posted 18 November 2005 - 08:03 AM
Seznam sestavin >>
aqua (water), sodium laureth sulfate, coco-glucoside, peg-7 glyceryl cocoate, glycerin, cocamidopropyl betaine, glyceryl oleate, styrene acrylates copolymer, parfum (fragrance), peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, propylene glycol , manganese aspartate, peg-6 caprylic/capric glycerides, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, sodium lauryl sulfate, spiraea ulmaria (flower extract), copper aspartate, zinc aspartate, magnesium aspartate, methylparaben, propylparaben, ci 19140 (yellow 5), ci 42090 (blue 1).
Izsušujoč, vsebuje milo, kvečjemu namenjen mastni, neobčutljivi koži. Pa še komedogen je (sicer to ne vpliva pri gelu za umivanje, tako da nič bat).
Posted 18 November 2005 - 08:04 AM

Hm, za lase pa res ne vem. Jaz je ne bi uporabila iz vidika izsuševanja las. Če pa želiš biti blond, pa izvoli.

Posted 18 November 2005 - 08:06 AM
Dove intimno milo:
aqua, cocamidopropyl betaine, sodium laureth sulfate, glycerin, glycol distearate, hamamelis virginiana, lavandula angustifolia, citrus amara, cetraria islandica, lactic acid, laureth-4, lauryl glucoside, coco glucoside, bisabolol, allantoin, glyceryl oleate, sodium lactate, sorbitol, serine, parfum, urea, BHT, TEA-lactate, sodium benzoate, tetrasodium EDTA, sodium chloride, PPG-9, butyphenyl methylpropional, eugenol, geraniol.
Je priporočljivo uporabljat intimna mila? K eni pravijo, da niso zdrava, eni da so, k imajo nižji ph kot navadna mila. Slišala sem tudi, da si intimne predele umiješ z jabolčnim kisom razredčenim z vodo in je to bolje kot pa intimno milo. A je priporočljivo uporabljat intimno milo vsakodnevno, al je bolje samo občasno, ali sploh nikoli? Help please!

Izgleda fajn. Jaz vedno uporabljam intimno milo in nimam nobenih problemov. Nižji ph pa imajo zato, ker morajo biti kisla in ne bazična.
Kis + voda = spet smo pri kislinah in mislim, da ne bi smelo biti kaj narobe, ampak jaz zaupam intimnim milom. Uporabljam jih pa vsak dan.
Posted 18 November 2005 - 08:08 AM
Aqua -Brine, Calcium oxide,
Magnesium oxide, Sodium oxide,
Potassium oxide, Aluminum oxide,
Iron (III) oxide, Manganese oxide,
Sulfur (VI) oxide, Sodium,Potassium,
Magnesium, Calcium, Aluminum,
Manganese, Iron, Sulfate, Sulfur
sulfide, Algae extracts: Isochrysis
galbana, Amphora chtonoplastes,
Gymnodinium obessum, Plankton
Lipids Glucids
kaj pravite? baje je ful naravno, brez konzervansov, ...
To je blato, ne? Ima veliko mineralnih snovi, kaj bolj konkretnega pa težko povem. Je pa zelo naravno. blato pomaga pri učvrščevanju kože in morda bi celo lahko bilo kaj učinka.
Posted 18 November 2005 - 10:55 AM
Jaz imam dva absolutna favorita, obe maski sta izredno fajn:
- Avon Planet Spa maska z olivnim oljem
- Fructis maska za suhe in poškodovane lase (baje so tud vse druge Fructisove maske super)
Posted 18 November 2005 - 11:08 AM

Posted 18 November 2005 - 11:42 AM

Dilema, hvala, bom naslednjič navalila na kako Fructisovo masko

Sonchika, katera intimna žajfa je po tvojem mnenju najbolj primerna? Ene priporočajo od Neutro roberts al pa neko Higeo, k sta baje najbolj nežni.
Posted 18 November 2005 - 11:46 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users